Atallos1 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δεν υπηρχε περιπτωση να γινει ποτε F2P εντελως , το B2P ειναι το καλυτερο option atm 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tempor Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δε καταλαβαινω τι ακριβως θα αλλαξει the DLC σε οτι αφορα το nirncrux. Εν τελει, θα αυξηθει η θα μειωθει η ζητηση του; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arikado Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Παιδια το επαιξα για λιγο το Πασχα και σκεφτομαι να το ξαναξεκινησω. Σε ποιον Server ειστε?Pact? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arikado Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Παιδια μου χακαραν το account καποια βοηθεια??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 στείλε στο support τους θα βοηθήσουν πιστεύω αν μπορείς να αποδείξεις με κάποιο email κτλ ότι είναι όντος δικός σου ο λογαριασμός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dreez Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Καλησπέρα παιδιά! Σκέφτομαι να ξεκινήσω το eso, ψάχνω στο Internet και βλέπω ότι έχει 2 εκδόσεις, την "απλή" και την tamriel unlimited. Θα πρέπει να αγοράσω και την "απλή" και την tamriel, η μόνο με την tamriel είμαι οκ για να παίξω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Elder Scrolls Online Tamriel Unlimited ονομαζεται το παιχνιδι απο οταν πηγε B2P Απο εκει κ περα υπαρχει η απλη εκδοση κ υπαρχει και η Imperial Αν θες τα extra της Imperial , παιρνεις αυτην Εισαι κομπλε και με την απλη που κανει γυρω στα 20 , δεν χρειαζεται να αγορασεις κατι παραπανω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michsof Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Καλησπέρα παιδιά! Σκέφτομαι να ξεκινήσω το eso, ψάχνω στο Internet και βλέπω ότι έχει 2 εκδόσεις, την "απλή" και την tamriel unlimited. Θα πρέπει να αγοράσω και την "απλή" και την tamriel, η μόνο με την tamriel είμαι οκ για να παίξω? Είναι η ίδια έκδοση απλώς όταν έγινε free to play μετονομάστηκε σε tamriel unlimited. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dreez Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Ευχαριστώ πολύ παιδιά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Πήρα το Orcinium DLC και πρέπει να πω ότι η δουλειά είναι εξαιρετική. Σε μια περιοχη γύρω από την πρωτεύουσα και είναι δεκάδες quests, κάμποσα dungeons και μου αρέσουν και οι αλλαγές στα World bosses της περιοχής. Έχει μερικά προβλήματα σε performance, μερικές φορές, που κρατάνε κανά δίλεπτο και μετά συνεχίζει το παιχνίδι κανονικά. Τρομερή δουλειά. Αξίζει τα crowns. Και μερικές screenshots που λόγο photobucket δεν αντιπροσωπεύουν την ποιότητα στην πραγματικότητα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mamatereza Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Ναι ειναι οντως αψογο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gilmaru Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Ξεκίνησα πρόσφατα και μου κάνει εντύπωση το πόσο καλοφτιαγμένο παιχνίδι είναι γενικά, δεδομένου ότι είχα ακούσει αρνητικές κριτικές παλιότερα. Άνετα από τα καλύτερα, αν όχι το καλύτερο, ΜΜΟ όσο αφορά στο immersion/story και συνολική ατμόσφαιρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Ξεκίνησα πρόσφατα και μου κάνει εντύπωση το πόσο καλοφτιαγμένο παιχνίδι είναι γενικά, δεδομένου ότι είχα ακούσει αρνητικές κριτικές παλιότερα. Άνετα από τα καλύτερα, αν όχι το καλύτερο, ΜΜΟ όσο αφορά στο immersion/story και συνολική ατμόσφαιρα. Όπως έχω γράψει αρκετές φορές. Το παιχνίδι είναι τρομερό και ως ES και ως MMORPG και αυτό που ξενίζει πολλούς είναι ότι είναι RPG και μετά MMO με βάση το storyline και όχι το grind. Απλά αν δεν το δοκιμάσει κανείς δεν μπορεί να εκφέρει πλήρη άποψη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alithinos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Ξεκίνησα πρόσφατα και μου κάνει εντύπωση το πόσο καλοφτιαγμένο παιχνίδι είναι γενικά, δεδομένου ότι είχα ακούσει αρνητικές κριτικές παλιότερα. Άνετα από τα καλύτερα, αν όχι το καλύτερο, ΜΜΟ όσο αφορά στο immersion/story και συνολική ατμόσφαιρα. Απλά πολύς κόσμος στις αρχές το έκρινε αρνητικά το παιχνίδι όχι για αυτό που είναι, αλλά για αυτό που περίμενε να είναι. Και βάζω και τον εαυτό μου μέσα. Πολύς κόσμος περίμενε ότι θα είναι Skyrim με multiplayer, δηλαδή να είναι πιο action και sandbox αντί για themepark. Και αυτό έχει γίνει πολλές φορές και με άλλα παιχνίδια. Πολλά sequels έχουν κατακριθεί από κόσμο όχι γιατί δεν είναι καλά σαν παιχνίδια από μόνα τους, αλλά γιατί άλλαξαν κάποια πράγματα σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια της εκάστοτε σειράς, και κάποιοι φαν περίμεναν αυτά τα πράγματα να έμεναν τα ίδια. Για παράδειγμα κάθε Wolfenstein έπειτα του Return To Castle Wolfenstein συγκρίνεται με αυτό, από κάποιους που έλιωναν το RTCW. Παρομοίως όταν η Bethesda έβγαλε το Oblivion υπήρχαν φαν του Morrowind που το έκραζαν επειδή έλειπαν κάποια συγκεκριμένα features, και έπειτα που έβγαλε το Skyrim υπήρχαν φαν του Oblivion που το έκραζαν ότι έγινε dumb down... Και πιστεύω πως και όταν βγει και το επόμενο TES VI, πάλι κάποιοι θα το κράξουν. Απλά έτσι κυλάν τα πράγματα άμα μια σειρά αλλάζει συνέχεια. Απ την άλλη όμως το αντίθετο θα ήταν να μείνει στάσιμη, και έτσι πολλοί να κράζουν 'άλλη μια από τα ίδια'. Γενικά δεν μπορείς να τους έχεις όλους ικανοποιημένους. Αφού σ' αρέσει το παιχνίδι απόλαυσέ το και άσε τι λεν οι άλλοι! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Εχώ ξοδεύσει κάπου 10 ώρες τις τελευταίες 2 μέρες στο Wrothgar, και πρέπει να πω η δουλειά είναι τρομερή. κλείνοντας το chat window, αισθάνομαι ότι παίζω Oblivion ή Skyrim. Τρομερές ιστορίες, πολύ ωραία delves, άπειρα νέα βιβλία και lore books. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα