Προς το περιεχόμενο

The Elder Scrolls Online

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Απλά δεν πληρώνει, και δεν μπορούμε να του κάνουμε τίποτα. 

Απο οτι φαίνεται ήταν προετοιμασμένος για αυτό

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Oσοι ψαχνετε ενα σωστο Ελληνικο Guild με ωριμους παικτες, που δινει βαση σε Trials (3 φορες την εβδομαδα) & Pledges (dailies κι οχι μονο), στο οργανωμενο PvP (με χρηση Teamspeak & Site), στο Economy (Trader @ Wayrest) αλλα και στο να βοηθαει τα μελη του στο lvling, crafting κλπ τοτε ισως οι "Eternal Flames" ειναι αυτο που ψαχνετε.

Alliance: Aldmeri Dominion

Site: http://eternalflames.shivtr.com/

Για Ingame Info /whisper @Caldurion @Omikrons @Sput4u @Morfeaas

Επεξ/σία από Mamatereza
  • Like 2

Από Paypal 

"

Status

After careful consideration, we're unable to decide this claim in your favor at this time.

The item is ineligible for PayPal Buyer Protection because it is intangible."

ντάξει τρελό scam ο τυπάς. Τόσα reports και το paypal σφυρίζει...τελικά αυτό πρέπει να κάνουμε για περάσουμε την κρίση, scam με το paypal αφού δεν θα βρει ποτέ το θύμα το δίκιο του!

Aπο Kινεζο reseller μεσω skype πηρες κλειδι κ μαλιστα το εστειλες ως gift

Τι ακριβως περιμενες να γινει ?

όχι ακριβός, δεν το έβαλα ποτέ ως gift αλλά με τίτλο για αγορά ψηφιακών αγαθών και πλήρη περιγραφή για τον λόγο.

τώρα το ότι το paypal αγνόησε τα πάντα είναι άλλο story.

Anyway να μην το κουράζω το θέμα άλλο.

Μικρό το κακό. 

Χαιρετώ και εγώ με τη σειρά μου παίδες.

Τώρα προς Ιούλιο ψήνομαι πολύ να το ξεκινήσω και εγώ και ήθελα να ρωτήσω τι παίζει από κόσμο κτλ.

Το Tamriel Unlimited (χωρίς συνδρομή) δε μου αφήνει επιλογή...

Οι σκέψεις μου όμως είναι: Άργησα; Γιατί όπως όλοι οι παλιοί ξέρουν, σε ένα new mmo αυτοί που το ξεκινάνε με το που βγει έχουν το "πάνω χέρι" σε levels, quests, items κτλ κτλ, μιας και όπως και να το κάνεις είναι competitive το game. Ή μήπως καλύτερα τώρα; Που απέφυγα τη συνδρομή, που μετριάστηκαν τα bugs, που βελτιώθηκε γενικά το game;

Αν θελεις τη γνωμη μου, καλυτερα τωρα και μαλιστα πολυ καλυτερα θα ελεγα :)

Aν μπεις και θελεις ενα φιλικο και πολυ active Ελληνικο Guild, κανε μου ενα whisper ingame ή σε καποιον απ τους @Caldurion @Omikrons @Sput4u @Morfeaas να σε βαλουμε στους Eternal Flames.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μία ενημέρωση στο θέμα του κινέζου που μας έδωσε κλεμμένα cd keys. Είχα ενημέρωση από την τράπεζα για την βεβαίωση αμφισβήτησης που έκανα, και πλέον συνεργάζεται η τράπεζα με το Paypal για να λυθεί το θέμα (άνοιξε το ίδιο το Paypal disputes σε συνεννόηση με την τράπεζα).

Αυτό που τους τόνιζα στην βεβαίωση που έστειλα είναι πως πρόκειται για απάτη και εμπλέκονται πολλά άτομα και επίσης τους παρείχα πληροφορίες για τον πωλητή, όπως το θέμα στο epicNPC όπου πολλά άτομα παραπονέθηκαν πως τους ήρθαν emails από την Zenimax για κλειδωμένους λογαριασμούς στο ESO λόγο των κλεμμένων cd keys.

Αυτά για την ώρα...

Επεξ/σία από SlackulatoR

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...