Προς το περιεχόμενο

The Elder Scrolls Online

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

εγω το αγορασα 17 απριλη οποτε οσο με παιρνει λεω να κανω dispute και ολα οκ, γτ αν περασουν 10 μερες και τζιφος τον ηπια θα εχει περασει το 45ημερο π δικαιουμαστε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πήγα στο paypal στο ID της συναλλαγής και έκανα ένα ticket αλλά το paypal δεν έχει επιλογή ακριβός για το έγινε. Έχει για χαλασμένα κουτιά/προϊόντα, πράγματα που δεν ήρθαν κτλ δεν έχει για πράγμα που μου εστάλει virtual για 1 μήνα περίπου και μετά έγινε re-call.

Να πω ότι δεν το πήρα από g2a.com αλλά από τον Κινέζο μέσω skype που μου είπε ένας "συμφορουμίτης" μας οπότε δεν είχα και link για σελίδα που ζήταγε το paypal. 

Στο πρώτο ticket που έκανα και περιέγραψα το τι έγινε και έστειλα και printscreens ο τυπάς απάντησε αρνητικά οπότε και εγώ το έκανα escalate στο paypal.

Τώρα αν οι του paypal δούνε τα printscreens και μαζευτούνε και πολλά παράπονα ίσως κάτι να γίνει.

Τουλάχιστον ήταν μόνο 18usd .... είναι μια παρηγοριά 

Πήγα στο paypal στο ID της συναλλαγής και έκανα ένα ticket αλλά το paypal δεν έχει επιλογή ακριβός για το έγινε. Έχει για χαλασμένα κουτιά/προϊόντα, πράγματα που δεν ήρθαν κτλ δεν έχει για πράγμα που μου εστάλει virtual για 1 μήνα περίπου και μετά έγινε re-call.

Να πω ότι δεν το πήρα από g2a.com αλλά από τον Κινέζο μέσω skype που μου είπε ένας "συμφορουμίτης" μας οπότε δεν είχα και link για σελίδα που ζήταγε το paypal. 

Στο πρώτο ticket που έκανα και περιέγραψα το τι έγινε και έστειλα και printscreens ο τυπάς απάντησε αρνητικά οπότε και εγώ το έκανα escalate στο paypal.

Τώρα αν οι του paypal δούνε τα printscreens και μαζευτούνε και πολλά παράπονα ίσως κάτι να γίνει.

Τουλάχιστον ήταν μόνο 18usd .... είναι μια παρηγοριά 

Από αυτόν στο epicnpc εννοείς; Γιατί και εγώ πείρα από αυτόν αλλά δεν μου ήρθε email εκτός αν έρθει αργότερα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εμενα ακομα τπτ...

edit: μολις μπηκανε στο λογαριασμο μου!! :D ευτυχως γλυτωσαμε την ταπα

edit 2 : μου επεστρεψαν και τα χρηματα απο τα crowns :D

Επεξ/σία από Metaksas

Μπά τίποτα δεν γίνεται, τάπα φάγαμε απο τον κινέζο, εντάξει, εξ αρχής το ξέραμε οτι υπάρχει ρίσκο.

Υ.Γ. Εύχομαι να τα φάει στα φάρμακα!

• Like 1

Σήμερα απάντησε ο Κινέζος στο claim μου στο paypal και πλέων τα πάντα παίζονται στην απόφαση του paypal. 

Βέβαια το paypal δεν μου βγάζει το τι είπε ο Κινέζος για να ξέρω και εγώ στο περίπου τι λένε οι απατεώνες.

Ο τυπάς πάντως πρέπει να έβγαλε γερή μπάζα και αν δεν του κάνει τίποτα το paypal θα είναι μεγάλη αδικία! 

Εμένα μου απάντησαν το παρακάτω, βέβαια τους είπα πως αντιμετωπίζουν και άλλοι πολλοί το ίδιο πρόβλημα και έδωσα links:

Thank you for contacting PayPal regarding personal payments.

Thank you very much for providing this information to us. I have now escalated this to our Security department who will review it and will take an action if needed.

I know that all those payments were sent as personal, so unfortunately we will not be able to investigate it, because you are not covered by Buyers protection.

I regret that this has happened. If you need any assistance in future please contact us.

It is my pleasure to assist you. Thank you for choosing PayPal.

Απ'ότι φαίνεται η τράπεζα αν καταφέρει να κάνει κάτι, έχει κάνει κανένας chargeback να μας βοηθήσει; μου είπαν ότι χρειάζονται 30 ημέρες για το συγκεκριμένο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...