Προς το περιεχόμενο

The Elder Scrolls Online

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

τι λεει παιδια το παιχνιδι οσοι το παιζετε;

αξιζει πλεον που εχει γινει χωρις συνδρομη;

επιπλεον στο g2a εχει 2 edition το κανονικο και το imperial edition

αυτο αξιζει τα 40 ευρω που εχει ή να προτιμησω το απλο με τα 18;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Χωρις να ημουν λατρης του παιχνιδιου φιλε skidrow, θα σου πω πως απλα εγινα. Παιζω ενα μηνα casual, ειμαι VR2 κι ευχαριστιεμαι οσο δεν εχω ευχαριστηθει mmo εδω και πολλααα χρονια. Δεν θα πω κατι παραπανω διοτι θα πλατιασω, παρα μονο πως κατα τη γνωμη μου το παιχνιδι, τουλαχιστον σ ενα διαφορετικο στυλ απ οτι τα WoW, FFXIV, WS κλπ ειναι με διαφορα οτι καλυτερο υπαρχει στην αγορα.

Αν η τιμη του Imperial ειναι πανω απο 20 ευρω θα ελεγα να παρεις την απλη, διοτι μπορεις και με ingame currency (2,100 crowns) να το κανεις upgrade. Με 2 μηνες λοιπον συνδρομη (16 ευρω απ το πλαισιο), παιρνεις 3,000 crowns κ εχεις και ρεστα. Βεβαια αν σταματησει η προσφορα απ το πλαισιο και παει η συνδρομη στα 25 ευρω τοτε αλλαζει :)

Η κανονική εκδοση αξιζει σιγουρα . Και casual να παιζεις ειναι μια χαρα , χωρις συνδρομη  ειναι  και αν εχεις το Skyrim  θα  σου φανει εξαιρετικο mmo

Γεια σας ειχα αγοράσει το ESO απο το g2a.com και μου ηρθε αυτο το email....

elder.jpg

ελεος......

μίλησα μαζί τους g2a.com και με ενημέρωσε το site ότι δεν είναι κάτι από αυτούς και ότι θα μου επιστρέψουν τα λεφτά μου πίσω.

από ότι μου είπαν θα πάρει το πολύ μια εβδομάδα αλλα από το τίποτα καλά είναι.

τουλαχιστον εχουν καλο service

''Alright, we are aware of this and will refund you soon.

I apologize for the inconveniene.''

Μόλις ήρθε και εμένα απο g2a τι κάνουμε

μιλα μαζι τους θα σου ζητησουν το αριθμο παραγγελιας και θα σου επιστρεψοθν τα λεφτα

εστειλα ticket σε ποση ωρα σου απαντησαν? εγω που το αγορασα αρχες απριλη μπορω να κανω dispute? ζητησα το game και τα crowns refund! για να δουμε

εγω μιλησα στο live chat εκανε 20 λεπτα να μου απαντήσουν. κρατησα και την συνομιλια βεβαια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...