Atallos1 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Οχι τι προβλημα να εχεις Απλα για καλο κ για κακο αγορασε με το Shield enabled Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hykman Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Θα εχω καποιο προβλημα αν το παρω απο g2a 15 ε. εγώ απ'εκει το αγόρασα δεν ειχα κάπιο θέμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_skidrow Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 τι λεει παιδια το παιχνιδι οσοι το παιζετε; αξιζει πλεον που εχει γινει χωρις συνδρομη; επιπλεον στο g2a εχει 2 edition το κανονικο και το imperial edition αυτο αξιζει τα 40 ευρω που εχει ή να προτιμησω το απλο με τα 18; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mamatereza Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Χωρις να ημουν λατρης του παιχνιδιου φιλε skidrow, θα σου πω πως απλα εγινα. Παιζω ενα μηνα casual, ειμαι VR2 κι ευχαριστιεμαι οσο δεν εχω ευχαριστηθει mmo εδω και πολλααα χρονια. Δεν θα πω κατι παραπανω διοτι θα πλατιασω, παρα μονο πως κατα τη γνωμη μου το παιχνιδι, τουλαχιστον σ ενα διαφορετικο στυλ απ οτι τα WoW, FFXIV, WS κλπ ειναι με διαφορα οτι καλυτερο υπαρχει στην αγορα. Αν η τιμη του Imperial ειναι πανω απο 20 ευρω θα ελεγα να παρεις την απλη, διοτι μπορεις και με ingame currency (2,100 crowns) να το κανεις upgrade. Με 2 μηνες λοιπον συνδρομη (16 ευρω απ το πλαισιο), παιρνεις 3,000 crowns κ εχεις και ρεστα. Βεβαια αν σταματησει η προσφορα απ το πλαισιο και παει η συνδρομη στα 25 ευρω τοτε αλλαζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimyok Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Η κανονική εκδοση αξιζει σιγουρα . Και casual να παιζεις ειναι μια χαρα , χωρις συνδρομη ειναι και αν εχεις το Skyrim θα σου φανει εξαιρετικο mmo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_skidrow Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 ευχαριστω παιδες,λεω να το τσεκαρω συντομα το παιχνιδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daemonos Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Αντε καλή αρχή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wiseguy7 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Ήρθε στα παιδιά που αγόρασαν το game απο τον κινέζο mail ότι θα κλειδωθεί ο κωδικός τους?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Ναι μου ήρθε....πάμε στο paypal για λύση ή θα απαντήσει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hykman Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Γεια σας ειχα αγοράσει το ESO απο το g2a.com και μου ηρθε αυτο το email.... ελεος...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Metaksas Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Μόλις ήρθε και εμένα απο g2a τι κάνουμε παιδιά; :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hykman Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Γεια σας ειχα αγοράσει το ESO απο το g2a.com και μου ηρθε αυτο το email.... ελεος...... μίλησα μαζί τους g2a.com και με ενημέρωσε το site ότι δεν είναι κάτι από αυτούς και ότι θα μου επιστρέψουν τα λεφτά μου πίσω. από ότι μου είπαν θα πάρει το πολύ μια εβδομάδα αλλα από το τίποτα καλά είναι. τουλαχιστον εχουν καλο service ''Alright, we are aware of this and will refund you soon. I apologize for the inconveniene.'' Μόλις ήρθε και εμένα απο g2a τι κάνουμε μιλα μαζι τους θα σου ζητησουν το αριθμο παραγγελιας και θα σου επιστρεψοθν τα λεφτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Metaksas Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 εστειλα ticket σε ποση ωρα σου απαντησαν? εγω που το αγορασα αρχες απριλη μπορω να κανω dispute? ζητησα το game και τα crowns refund! για να δουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimys2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Ήρθε στα παιδιά που αγόρασαν το game απο τον κινέζο mail ότι θα κλειδωθεί ο κωδικός τους?? Και σε εμενα ηρθε σημερα..... ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hykman Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 εστειλα ticket σε ποση ωρα σου απαντησαν? εγω που το αγορασα αρχες απριλη μπορω να κανω dispute? ζητησα το game και τα crowns refund! για να δουμε εγω μιλησα στο live chat εκανε 20 λεπτα να μου απαντήσουν. κρατησα και την συνομιλια βεβαια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα