Apoll Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Καταπληκτικό το παιχνίδι. Ενα παράπονο έχω. Δεν έχει ακόμη υποστήριξη για Xbox controller.... Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App ??? http://elderscrollsonline.wiki.fextralife.com/Controls#How%20to%20use%20an%20Xbox%20360%20Controller%20on%20PC 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Ναι το είδα και το προσπαθώ έδώ και αρκετή ώρα, αλλά εννοώ ότι δεν είναι ingame έτοιμο να μην χρειάζονται όλα αυτά. Θα το παλέψω. Ευχαριστώ Apoll. Update: Δυστυχώς είναι πάρα πολύ δύσκολο να βρεθούν όλα τα κουμπιά όταν τα χρειάζεσαι, είναι σχεδόν αδύνατο. Τεσπα, δε με βλέπω να το παίζω το παιχνίδι τελικά, νόμιζα πως θα ήταν όπως το skyrim με generic support στο controller. Δεν μπορώ να παίξω σκυμμένος για πάνω από 10 λεπτά πάνω από ένα πληκτρολόγιο δυστυχώς δεν είμαι και νιάτο πια. Καλή συνέχεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wiseguy7 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Και φυσικά θα μπεις Ebonheart Pact... Είσαι σε κάποια guild στην Ebonheart?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daemonos Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Είσαι σε κάποια guild στην Ebonheart?? Ναι, είμαι σε 5, εκ των οποίων το 1 είμαστε Έλληνες, οπότε και αν μπεις θα σε βάλω μαζί μας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wiseguy7 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Ναι, είμαι σε 5, εκ των οποίων το 1 είμαστε Έλληνες, οπότε και αν μπεις θα σε βάλω μαζί μας. Ok πως σε βρίσκω μέσα στο παιχνίδι?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daemonos Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Ok πως σε βρίσκω μέσα στο παιχνίδι?? Daemonos4 account name. Το character name είναι Roskull. επειδή δεν είμαι μέσα, όταν μπεις στείλε μήνυμα in game θα το δώ όταν loggaro πιο μεσημέρι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wiseguy7 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Ok και εγώ μεσημέρι ή βράδυ θα μπω λογικά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Μπορώ να δώσω τον κωδικό μου σε κάποιον που έχει PS4 ή ΧBOXone; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Update: Το χάρισα τελικά το παιχνίδι σε φίλο με PC. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Metaksas Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Κουραστικα με ολα τα cheat mods στο online gta v,το αφησα στην ακρη, και ξεκινησα δυνατα το ESO, προσπαθω να μπω στην φιλοσοφια του παιχνιδιου ψαχνωντας και την καθε "ψειρα" του παιχνδιου με τα map add-ons οποιος θελει ας με κανει add acount name: imetaxas inagame name: metaksas 28 lvl ειμαι ακομα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daemonos Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Σε ποιο faction μπήκες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Metaksas Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 ειμαι aldmeri dominion 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mamatereza Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Για Ελληνικο Guild Aldmeri μπορεις να ερθεις στους Eternal Flames. Ειμαι κανενα μηνα και μπορω να πω μονο τα καλυτερα για ολα τα παιδια που ειναι στο guild. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Υπάρχουν επίσης και οι Greek Adventurers, και μπορείς να είσαι και στα δύο μιας και έχεις 5 guild slot. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
8-bitMUSIC Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Θα εχω καποιο προβλημα αν το παρω απο g2a 15 ε. ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα