Προς το περιεχόμενο

The Elder Scrolls Online

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καταπληκτικό το παιχνίδι. Ενα παράπονο έχω. Δεν έχει ακόμη υποστήριξη για Xbox controller....

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

???

http://elderscrollsonline.wiki.fextralife.com/Controls#How%20to%20use%20an%20Xbox%20360%20Controller%20on%20PC

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι το είδα και το προσπαθώ έδώ και αρκετή ώρα, αλλά εννοώ ότι δεν είναι ingame έτοιμο να μην χρειάζονται όλα αυτά.

Θα το παλέψω. Ευχαριστώ Apoll.

Update: Δυστυχώς είναι πάρα πολύ δύσκολο να βρεθούν όλα τα κουμπιά όταν τα χρειάζεσαι, είναι σχεδόν αδύνατο.

Τεσπα, δε με βλέπω να το παίζω το παιχνίδι τελικά, νόμιζα πως θα ήταν όπως το skyrim με generic support στο controller. Δεν μπορώ να παίξω σκυμμένος για πάνω από 10 λεπτά πάνω από ένα πληκτρολόγιο δυστυχώς δεν είμαι και νιάτο πια.

Καλή συνέχεια.

Είσαι σε κάποια guild στην Ebonheart??

Ναι, είμαι σε 5, εκ των οποίων το 1 είμαστε Έλληνες, οπότε και αν μπεις θα σε βάλω μαζί μας. :)

Ok πως σε βρίσκω μέσα στο παιχνίδι??

Daemonos4  account name.

Το character name είναι Roskull.

επειδή δεν είμαι μέσα, όταν μπεις στείλε μήνυμα in game θα το δώ όταν loggaro πιο μεσημέρι

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Κουραστικα με ολα τα cheat mods στο online gta v,το αφησα στην ακρη, και ξεκινησα δυνατα το ESO, προσπαθω να μπω στην φιλοσοφια του παιχνιδιου ψαχνωντας και την καθε "ψειρα" του παιχνδιου με τα map add-ons οποιος θελει ας με κανει add

acount name: imetaxas

inagame name: metaksas

28 lvl ειμαι ακομα :D

• Like 2

Για Ελληνικο Guild Aldmeri μπορεις να ερθεις στους Eternal Flames. Ειμαι κανενα μηνα και μπορω να πω μονο τα καλυτερα για ολα τα παιδια που ειναι στο guild.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...