Daemonos Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Πάρα πολύ όμορφο παιχνίδι!!! και με πολύ βαθος! είμαι στην Ebonheart Pact όποιος θέλει ας μου στείλει αίτημα φιλίας: Tharros Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Λοιπον απ το πουθενα κι ενω δεν το περιμενα εχω παθει κοκομπλοκο με το παιχνιδι. Μου θυμιζει παλιες καλες εποχες οπου το RPG στοιχειο κυριαρχουσε και αισθανοσουν διαρκως την αναγκη να εξελιξεις τον χαρακτηρα σου, ενω ταυτοχρονα δενοσουν με αυτον. Οχι μονο με items κλπ οπως τα υπολοιπα σημερινα mmos, αλλα και με τα skills τα ιδια, τα progression στα διαφορα guilds, το exploration αλλα και σε κατι αλλο πολυ βασικο τα professions. Αν και ξερω πως ειναι το στυλ του παιχνιδιου ετσι στημενο και προφανως εχει το λογο του, το μονο που θα ζητουσα ειναι ενα AH...και περισσοτερα inventory και bank slots ή εστω ενα ξεχωριστο για τα mats. Πολλα mats με λιγο αποθηκευτικο χωρο... Α και κατι τελευταιο. Δεν ξερω αν ειμαι μονο εγω αλλα εχω ρε γμτ διαρκως μια καθυστερηση στα combat skills, ακομα κι οταν εχω χαμηλο latency. Ισως να φταιει η συνδεση ή το pc μου δεν ξερω. Κατα τα υπολοιπα το παιχνιδι με εχει εκπληξει πολυ πολυ ευχαριστα και δεν ημουν καν fan του. Του oblivion και morrowind ναι, αλλα επ ουδενι του ESO. Αγοράζεις inventory χωριτικότητα από τον αντίστοιχο merchant, ή/και εκπαιδεύοντας το άλογο. Το ίδιο υσχήει και για το bank space το αγοράζεις απο τον banker. Combat skills, λόγο αυτής της καθηστέρησης, μπορείς να το εκμεταλευτείς και να γίνεις εξπερ στο weaving. Πάρα πολύ όμορφο παιχνίδι!!! και με πολύ βαθος! είμαι στην Ebonheart Pact όποιος θέλει ας μου στείλει αίτημα φιλίας: Tharros Ναι αυτό δεν λέμε από την beta του Ιανουαρίου 2014; Για το ότι είσαι EP, ου προδότη! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daemonos Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Lol, αφού εκεί βάλανε τους Nord, τι να κάνω? Aldmeri φλώρους? High Elf και καλτσόν... χαχα Α, μπήκα και στους Werewolves, πολύ fun to play! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Metaksas Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 παιδια τι ειναι ο κινεζος? μαγαζακι και το λετε ετσι? μπορω να αγορασω απο καπου? edit : το βρηκα απο g2a με την σημαια της Κινα διπλα στα 22 να το τσιμπησω λετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Ο κινεζος ειναι απλα ενας κινεζος που πουλαει κλειδια Η διαδικασια ειναι οπως την εγραψαν τα παιδια , κανεις add , βαζεις χρημα , παιρνεις key Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimys2008 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Αξιοπιστος ο κινεζος!! Με 19 ντολαρς τσιμπας κλειδακι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Lol, αφού εκεί βάλανε τους Nord, τι να κάνω? Aldmeri φλώρους? High Elf και καλτσόν... χαχα Α, μπήκα και στους Werewolves, πολύ fun to play! Aldmeri και Khajiit > Pack και Nord. Επίσης το questline που έχει το Pact, δείχνει πόσο "δυνατοί" είναι οι Nord. Ιδίως ο Βασιλιάς, χαχαχαχχαα Φτιάξε ένα Khajiit να δεις AD mainline quest με δολοπλοκίες το οποίο (έχωντας παίξει και τα 3 μέσω του Cadwel Silver/Gold συστήματος) είναι πολύ καλύτερο από τα άλλα δύο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daemonos Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 lol, όταν κάνω 2ο ναι, προς το παρών, Templar Nord Werewolf. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tempor Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Η μηχανισμοί της οικονομίας είναι προσφορά - ζήτηση και βασικά ό,τι κατέβει του καθενός πουλά. Μολις Site: ανακοινωσε η zos οτι η αξια πωλησης των "κλεμμενων" μειωνεται στο 1/3 της αρχικης. Το μεγαλυτερο αιτιο πληθωρισμου αν δε κανω λαθος. Awesome! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mamatereza Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 14,80 ευρω απ το Allcdkey βαζοντας και το εκπτωτικο κουπονι ALLCDKEY848681. Νομιζω καλη τιμη. http://www.allcdkey.com/EUR/The-Elder-Scrolls-Online-CD-Key.html?CDKEY=&affiliateID=12815&utm_source=www.allkeyshop.com&utm_medium=referral&utm_campaign=allkeyshop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Και είσαι free μέσα για πάντα; Δεν έχει μετά χαζομάρες να αγοράζουν και να γίνονται καλύτεροι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zizu10 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Και στο ebay το βλέπω από κάτι Γερμανούς στα 15-20 ευρώ. Είναι οκ για Ελλάδα αυτά τα κλειδιά ή μήπως υπάρχει κάποιο region lock? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mamatereza Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Και είσαι free μέσα για πάντα; Δεν έχει μετά χαζομάρες να αγοράζουν και να γίνονται καλύτεροι; 1. Ναι εισαι free για παντα. Στο μελλον θα βγουν καποια DLC για τα οποια ομως δεν ξερουμε λεπτομερειες ακομα. 2. Προς το παρων οχι. Αν μεινει ως εχει το cash shop ειναι σουπερ. Ιδωμεν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wiseguy7 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Παιδιά καινούριος στο game εδώ, έχω φτιάξει έναν argonian αυτό σημαίνει ότι είμαι aldmeri dominion?? Καμιά Ελληνική guild?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Εξαρτάται. Έχεις το explorer's package; Α ναι μπορείς να φτιάξεις Argonian σε AD διαφορετικά είσαι Pact. O καλύτερος τρόπος να το καταλάβεις που είσαι, κοίτα στο login screen. H σημαία στο background δείχνει το alliance. Και αν ακόμα έχεις πρόβλημα, μπες στο παιχνίδι..... Αν βλέπεις όμορφα κτήρια, ανοιχτές θάλασσες και νησιά, Khajiit ή Altmer NPC είσαι AD. Αν βλέπεις Nords, Dunmer και Argonians είσαι Pact, δυστυχώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα