Προς το περιεχόμενο

The Elder Scrolls Online

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Τί σχέση έχει η ZoS με τον πληθωρισμό;

Ο καθένας πουλά ό,τι τιμή γουστάρει. Το θέμα είναι ότι άμα σου φαίνεται ακριβό, αγόρασε από αλλού. 

Και αν κάτι το έχουν βάλει ακριβά δεν σημαίνει ότι πουλάει και τόσο.

Εννοω τις τιμες στα ingame items. Nirncrux raws tempers κλπ. Δεν αυξηθηκαν οι τιμες τους σε γκολντ μετα τα τελευταια πατς; 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εννοω τις τιμες στα ingame items. Nirncrux raws tempers κλπ. Δεν αυξηθηκαν οι τιμες τους σε γκολντ μετα τα τελευταια πατς; 

Και λέω, τί σχέση έχει η ZoS με τις τιμές μέσα στο παιχνίδι;

Αν δεν γουστάρεις μην αγοράσεις και πάρε από αλλού.

Υπομονή 19 ώρες χρειάστηκα εγώ και ζω Αγγλία μάλιστα.

(με 4.2mbit γραμμή εδώ που είμαι)

off topic

Πως και ετσι ? Μου φαινεται περιεργο , γιατι και εγω εμεινα Αγγλια για 15 χρονια  , και τη στιγμη που εφυγα (2013), ηξερα πως πανω απο το 70% των νοικοκοιριων ειναι πλεον fiber optic capable η τελωςπαντων super fast broadband capable (30 Mbits+)...Μου κανει εντυπωση η συνδεση σου να ειναι τοσο αργη .

Kανονικά σε όλη την χώρα το 65% τον νοικοκυριών έχουν πρόσβαση σε οπτική ίνα κάποια μορφής για το 2015. Το 35% όχι.

Και από αυτό το 65%, το 40% σε κανονική οπτική ίνα, το υπόλοιπο 60% σε χάλκινο καλώδιο, αλλά το exchange έχει οπτική ίνα.

Δυστυχώς εγώ βρίσκομαι στο 35% και η γραμμή μέχρι τα μέσα του 2014 ήταν 2.1mbit. Και δεν υπάρχει προορισμός για το 2020 πλάνο να μπει οπτική ίνα ούτε καν στο Exchange. Η πλάκα είναι 4 μίλια μακρυά από κάθε κατεύθυνση τα άλλα χωριά και οι κωμόπολη έχουν οπτικές ίνες.

Και πίστεψέ με, η διαφορά τον 120mbit που είχα στο Leeds μέχρι το 2008 με 2mbit που έχω εδώ είναι τεράστια.

Τουλάχιστον το ιντερνετ είναι γρήγορο και έχω 30ms ping για World of Tanks/Warships, War Thunder, και 80 για TESO EU (60 αν παίξω αμερική). Οπότε το latency είναι πάρα πολύ καλό, και αυτό με απασχολεί άμεσα. 

• Like 1

παιδια,μετα το 4ημερο,αν αποφασίσω να το πάρω,θα συνεχίσω απο εκει που σταμάτησα κατα το διάστημα αυτο ή ξανά απο την αρχή;

Λογικά αν περάσεις το key στον λογαριασμό που θα παίξεις το 4ήμερο θα συνεχίσεις κανονικά τον χαρακτήρα σου.

Και λέω, τί σχέση έχει η ZoS με τις τιμές μέσα στο παιχνίδι;

Αν δεν γουστάρεις μην αγοράσεις και πάρε από αλλού.

Ισως επειδη ειναι εταιρια που εχει το παιχνιδι να μπορει να αλλαξει τους μηχανισμους που επηρεαζουν την οικονομια. Θελει πολυ μυαλο;

Λοιπον απ το πουθενα κι ενω δεν το περιμενα εχω παθει κοκομπλοκο με το παιχνιδι. Μου θυμιζει παλιες καλες εποχες οπου το RPG στοιχειο κυριαρχουσε και αισθανοσουν διαρκως την αναγκη να εξελιξεις τον χαρακτηρα σου, ενω ταυτοχρονα δενοσουν με αυτον. Οχι μονο με items κλπ οπως τα υπολοιπα σημερινα mmos, αλλα και με τα skills τα ιδια, τα progression στα διαφορα guilds, το exploration αλλα και σε κατι αλλο πολυ βασικο τα professions.

Αν και ξερω πως ειναι το στυλ του παιχνιδιου ετσι στημενο και προφανως εχει το λογο του, το μονο που θα ζητουσα ειναι ενα AH...και περισσοτερα inventory και bank slots ή εστω ενα ξεχωριστο για τα mats. Πολλα mats με λιγο αποθηκευτικο χωρο...

Α και κατι τελευταιο. Δεν ξερω αν ειμαι μονο εγω αλλα εχω ρε γμτ διαρκως μια καθυστερηση στα combat skills, ακομα κι οταν εχω χαμηλο latency. Ισως να φταιει η συνδεση ή το pc μου δεν ξερω.

Κατα τα υπολοιπα το παιχνιδι με εχει εκπληξει πολυ πολυ ευχαριστα και δεν ημουν καν fan του. Του oblivion και morrowind ναι, αλλα επ ουδενι του ESO.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...