Προς το περιεχόμενο

The Elder Scrolls Online

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εκτός από 5-6 άτομα, όλοι που ήξερα και κλείσανε μετά τον πρώτο 6μηνο του παιχνιδιού, έχουν γυρίσει πίσω και έχουν αποφασίσει να παίξουν long term

Huh, μέχρι και εγώ παίζω κάμποσες ώρες. (βέβαια αυτό έχει συνδράμει και το νέο μόνιτορ :) )

• Like 1
Δημοσ.

Αν εννοεις οτι ειναι απελπισμενοι απο αποψη κοσμου που παιζει το παιχνιδι, τοτε θα σου πω πως χωρις να ειμαι καν fan του ESO (απλως παιζω καμια εβδομαδα τωρα), υπαρχουν απειροι παικτες απο τοτε που πηγε B2P. Γι αυτο αλλωστε σε ολα τα game sales ή cd key sites το παιχνιδι απο 8-9 ευρω που ηταν εχει παει στα 37+. Δεν ξερω ποσο θα κρατησει κι αν συνεχισει να ερχεται περισσοτερος κοσμος ή οχι, παντως αυτη τη στιγμη μιλαμε πραγματικα για απειρο population.

μακάρι,γιατι μου ειχε αρέσει το παίγνιο,απλα με ξενέρωσαν ολες αυτές οι αηδίες με το πάρτι και το πβπ

Δημοσ.

Δεν ειμαι ειδικος να σου πω για το παιχνιδι διοτι ειμαι 16lvl ολα κι ολα (ανεβαινω για πρωτη φορα σε mmo με ρυθμους χελωνας και κανω την πλακα μου), αλλα μπορω να πω πως σε σχεση μ αυτα που ειχα δει στην beta και στο launch και με εκαναν να μην το αγορασω, το παιχνιδι εχει βελτιωθει τρομερα. Δεν ξερω πως κι αν θα συνεχισει να βελτιωνεται, αλλα προς το παρων κατα την αποψη μου εχει καταφερει να γυρισει τα πραγματα υπερ του. Ιδωμεν.

• Like 1
Δημοσ.

Πληροφοριακά για όσους παίζουν/σκοπεύουν να παίξουν. Μετά το rank 50 έχει άλλα 14 lvls τα Veteran Ranks.

Για να πας VR14 δηλαδή παίρνει όσο κάνεις να πας 1-50 x2 φορές. 

Εγώ επειδή το βρίσκω βαρετό μιας και ο γρηγορότερος τρόπος είναι πλέον τα quests (μία περιοχή = 1lvl περίπου) για να ανέβεις VR κάνω μόνο τα daily pledges. Τα pledges είναι κάποια dailies τα οποία σου λένε βγάλε το τάδε dungeon και σου δίνει reward (items/gear sets).

Το αρνητικό σε όλη την ιστορία είναι πως π.χ στο PVP (alliance war) μιας και από VR1 έως 14 έχει μεγάλη διαφορά στο gear και τα champion points είναι δύσκολο να ανταγωνιστείς τους υπόλοιπους που παίζουν π.χ εδώ και καιρό. 

Ενώ στο alliance war που μπαίνεις πριν (unranked lvl 1-49) είναι καλύτερα και έχει περισσότερο κόσμο. 

Λέγεται πως ίσως τα αφαιρέσουν τα Veteran Ranks το καλοκαίρι που θα βγει και για κονσόλες αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα γίνει. Επίσης έχει ειπωθεί και κάτι για XP potions στο cash shop οπότε ίσως πάει και για P2W τους επόμενους μήνες που καλά κρίνοντας και από άλλες εταιρίες είναι σίγουρο ότι θα γίνει.

Αυτά τα λέω γιατί αν κάποιου του φάνηκε βαρετό το questing 1-50 μετά είναι ακόμη πιο δύσκολο ώστε να φτάσεις στο lvl cap κάτι που εγώ αν γνώριζα ίσως και να μην το άρχιζα. Σου βάζει δηλαδή αφού πας 50 να κάνεις πάλι ένα σορό quests λες και είναι single-player το παιχνίδι. Άποψή μου θα μπορούσαν να επικεντρωθούν στο group content και γενικά να έχει περισσότερα πράγματα να κάνεις παρά τα achievements και άλλα πράγματα που υπάρχουν σε τόσα non-multiplayer παιχνίδια.

Δημοσ.

Νομιζω πως ο σκοπος και το σχεδιο τους ειναι σταδιακα η πληρης αφαιρεση των VR levels. Γι αυτο το λογο ειχαν πει οτι το Champion System θα μπει σε 3 φασεις εκ των οποιων ειμαστε ακομα στην πρωτη. Στην τριτη και τελευταια θα αφαιρεθουν τελειως τα VR levels. Αν ειχα καταλαβει σωστα οταν το ειχα διαβασει, καπως ετσι ειναι το σχεδιο.

Δημοσ.

Το έχεις δει λάθος. VR1-10 δεν χρειάζεται grind. Στην κάθε περιοχή πέρνεις 1 VR άμα κάνεις απο μία τα public Dungeon, Dolmen,το main quest line της περιοχής και τα World Boss. Το πρώτο θα το κάνεις ούτως η άλλως για το Skyshard. Και το τρίτο για τα SP. Το τέταρρτ ξεπετάγεται σόλο στα VR level όπως πας για τα dungeon και τα dolmen.

Τα dolmen θέλουν είτε να είσαι +1 VR για σόλο είτε με έναν ακόμα. (εύκολο να βρεις κόσμο)

Εκτός αν βέβαια 100SP για εσένα είναι αρκετά, οπότε πάω πάσο.

Νομιζω πως ο σκοπος και το σχεδιο τους ειναι σταδιακα η πληρης αφαιρεση των VR levels. Γι αυτο το λογο ειχαν πει οτι το Champion System θα μπει σε 3 φασεις εκ των οποιων ειμαστε ακομα στην πρωτη. Στην τριτη και τελευταια θα αφαιρεθουν τελειως τα VR levels. Αν ειχα καταλαβει σωστα οταν το ειχα διαβασει, καπως ετσι ειναι το σχεδιο.

Κοίτα τα VR δεν βγαίνουν. Κατανοείς το outcry αν τα κατεβάσουν στο 50 μαζί με τα αντικείμενα; Και τί θα κάνουν σε αυτούς που έχουν VR14; Θα τους βγάλουν τα 14 SP; Ή τα βγάλουν τελείως την πρόσβαση στις άλλες περιοχές, οπότε το penalty θα είναι ακόμα πιο σημαντικό μιας και θα χάνονται 90 SP περίπου.

Κατ εμέ δεν θα έπρεπε να υπάρχει η πρόσβαση στις άλλες alliances και το όριο να είναι 50. Αλλά δεν μπορείς να φανταστείς πόσοι κλέγανε στο forum όταν φτιάχνανε το παιχνίδι σχετικά, και στις beta του 2013 για veteran level, πρόσβαση κλπ.

Δημοσ.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να το κάνουν, αυτό είναι δικό τους πρόβλημα. Εμένα δεν με πειράζει να μείνουν και ας είναι και 2 φορές πιο δύσκολο απ'ότι τώρα, αλλά πρέπει να σου δίνει επιλογές για το πως θα φτάσεις στο VR14. Θα μπορούσαν τα daily pledges και dungeons να δίνουν πιο πολύ xp, να υπάρχουν raids που να δίνουν xp, κάποιο small scale pvp κτλ. Έτσι θα υπήρχαν επιλογές και θα υπήρχε και μεγαλύτερο playerbase.

Αυτό που θέλω να πω είναι πως ένας casual παίκτης ο καιρός που θα του πάρει για να φτάσει το VR14 θα είναι σαν να μην υπάρχει στον κόσμο του παιχνιδιού μιας και θα έχει χαθεί στα quests για να φτάσει το cap και οι άλλοι VR14 είναι σαν να τον περιμένουν να τους φτάσει. Εκτός αυτού και VR14 να πας δεν σου προσφέρει κάτι το τρομερό για τον κόπο σου, π.χ raid content μιας και τα μικρά dungeons έχουν πολύ ενδιαφέρον αλλά το σταμάτησαν εκεί.

Απλά γίνεται πιο δυνατός ο χαρακτήρας σου στο να παίξεις pvp στο Cyrodiil, που για εμένα δεν αποτελεί στόχο διότι έχει και αυτό τα προβλήματά του. Το σίγουρο είναι πως θα προστεθεί content μιας και θα υπάρξουν DLC's αλλά δεν ξέρουμε πόσο αξιόλογο θα είναι και τι θα προσφέρει.

Εγώ επειδή έχω δει πολλά κρατάω μικρό καλάθι για το μέλλον του σαν mmorpg - DLC/cash shop/κονσόλες κτλ. Παρ'όλα αυτά δεν παύει να είναι αξιόλογο ίσως και να βελτιωθεί με το χρήμα που θα πέσει από τις κονσόλες.

Δημοσ.

Αυτά τα λέω γιατί αν κάποιου του φάνηκε βαρετό το questing 1-50 μετά είναι ακόμη πιο δύσκολο ώστε να φτάσεις στο lvl cap κάτι που εγώ αν γνώριζα ίσως και να μην το άρχιζα. Σου βάζει δηλαδή αφού πας 50 να κάνεις πάλι ένα σορό quests λες και είναι single-player το παιχνίδι. Άποψή μου θα μπορούσαν να επικεντρωθούν στο group content και γενικά να έχει περισσότερα πράγματα να κάνεις παρά τα achievements και άλλα πράγματα που υπάρχουν σε τόσα non-multiplayer παιχνίδια.

Αν σε καποιον δεν αρεσουν τα quests, τοτε κατα τη γνωμη μου παιζει το λαθος παιχνιδι. Το ESO ειναι για να απολαυσεις lore+quests μεχρι το 50 και απο εκει και περα επιλεκτικα (αν θες να δεις και τις αλλες περιοχες) να καταλαβεις τι παιχτηκε και απο τη πλευρα των αλλων. Χαλαρα grindareis και τα 14vr πολυ γρηγορα. Εγω θυμαμαι ειχα ανεβει 6-7 vr lvls για πλακα μεσα σε ενα Σ/Κ παιζοντας περιπου συνολικα 8 ωρες στη craglorn.Οταν φτασεις vr14 θα καταλαβεις οτι δεν μπορεις να κανεις τιποτα μονος σου και θα πρεπει να περνας απειρες ωρες ψαχνοντας για grp της προκοπης μηπως και βγαλεις κανα dungeon (και εδω χρειαζεσαι δυνατη guild για να μπορεις να ευχαριστηθεις και το veteran content). Το pvp απο την αλλη ειχε τη πλακα του αλλα ειχε θεματακια σε stability/performance και καταντουσε κουραστικο.Ελπιζω να το εφτιαξαν. Γενικως δηλωνω fun του παιχνιδιου, δεν ξαναγυριζω (προς το παρον τουλαχιστον) γιατι δεν νοιωθω οτι εχει να μου προσφερει κατι παραπανω αλλα το συνιστω ανεπιφυλακτα σε ολους. Επαιξα περιπου 4 μηνες και το απολαυσα 1000%. Στο τελος δεν ειχε μεινει και τιποτα παραπανω να κανω γιαυτο και εφυγα.....

@Apoll : Εσυ ρε γατονι ηθελες monitor για να ξαναμπεις? :P Σε βλεπω αγκαλιτσα με το σκατομαγο και τον κουλο DK να κοβετε βολτες στη Tamriel :P

• Like 1
Δημοσ.

Έχει αλλάξει το πράγμα, Craglorn δεν κάνει κανείς τα quests και έχουν ρίξει πολύ το XP. Ο μόνος τρόπος όπως είπα είναι τα quests στις starting zones (Cadwell's Silver/Gold δηλαδή). Σε αυτό με τα quests έχεις δίκιο αλλά αν ήθελα να τα απολαύσω έπαιζα και Skyrim, αυτής της άποψης είμαι. 

Τα είδαμε και στο SWTOR που είχε έμφαση στο quest/story πόσο καλά πήγε. Οι παίκτες στα mmorpgs θέλουν progress και group content παρά καλής ποιότητας quests, άποψη μου.

Δημοσ.

@Apoll : Εσυ ρε γατονι ηθελες monitor για να ξαναμπεις? :P Σε βλεπω αγκαλιτσα με το σκατομαγο και τον κουλο DK να κοβετε βολτες στη Tamriel :P

Με τέρμα όλα ήθελε Freesync monitor. Αλλά τώρα το παιχνίδι με όλα max out είναι τρομερό.

Ανεβάζω τον ΝΒ αλλά χρειάζομαι χρήμα για να φτιάξω τον Templar.

• Like 1
Δημοσ.

Εχετε παρατηρησει ενα μεγαλο πληθωρισμο τωρα τελευταια; Πιστευετε οτι θα κανει κατι η ζος για να τον ανακοψει ή ειναι επιθυμητος απο μερους της;

Δημοσ.

Τί σχέση έχει η ZoS με τον πληθωρισμό;

Ο καθένας πουλά ό,τι τιμή γουστάρει. Το θέμα είναι ότι άμα σου φαίνεται ακριβό, αγόρασε από αλλού. 

Και αν κάτι το έχουν βάλει ακριβά δεν σημαίνει ότι πουλάει και τόσο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα. Εχω αρκετο καιρο να ασχοληθω με ΜΜΟ και τελευταια ψηνομαι να ξεκινησω το ESO.  Οι τιμες ειναι λιγο απογοητευτικες αλλα διαβαζοντας το νημα ανακαλυψα τον "κινεζο"  :ph34r: . Ειναι αξιοπιστος ; Επισης, πιστευετε οτι αξιζει η imperial edition την διαφορα στην τιμη ;

edit: Οκ, ολα καλα. Μια χαρα ο κινεζος  :devil:

Επεξ/σία από Jimys2008

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...