gildo Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Eχουμε ενα guild με ατομα απο το φορουμ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FPapados Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Καλησπέρα. Να ρωτήσω και εγώ κάτι. . Θέλω να κάνω έναν redguard αλλά το φιλαράκι μου είναι high elf πως μπορώ να τον μεταφέρω στο almerdy dominion ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Explorer's pack χρειάζεσαι. Διαφορετικά φτιάξε έναν AD race. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FPapados Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Υπάρχει στο teso store αυτό για να το αγοράσω ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hykman Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 σκέφτομαι να ξεκινήσω το παινχίδι τώρα που κατάργησε την συνδρομή . οι απορίες που έχω είναι οι εξής : 1. έχει κόσμο το game? 2. υπάρχει κανένα ελληνικο guild στο Aldmeri Dominion 3. πως φτιάχνεις gear pvp στο τέλος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aurora Borealis Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Υπάρχει στο teso store αυτό για να το αγοράσω ? Ναι, υπάρχει . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michsof Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 οι απορίες που έχω είναι οι εξής : 1. έχει κόσμο το game? 2. υπάρχει κανένα ελληνικο guild στο Aldmeri Dominion 3. πως φτιάχνεις gear pvp στο τέλος? 1. Ναι. Τώρα με το b2p πάρα πολύ. 2. Ναι. Στην σελίδα που έκανες link βλέπω δύο guilds και υπάρχει και άλλο σίγουρα. 3. Δεν υπάρχει ξεχωριστό pvp gear , εκτός από ενα σετ που αγοράζεις. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlackulatoR Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Arrow style Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alkerath Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Παιδια καλησπερα, ηθελα να ρωτησω οσοι το πηρατε απο κινα μερια το ακαουντ ποσο το πηρατε? μην με πιασουν κοτσο φοβουμαι! Ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δεν αγοράζεις account, αλλά κλειδί για να φτιάξεις account. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alkerath Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δεν αγοράζεις account, αλλά κλειδί για να φτιάξεις account. Ναι συγγνωμη αυτο εννοουσα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hykman Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 εμένα μου ζήτησε 22 $ για το standar kai 26 $ για την collection . Aλλα τελικά το βρήκα απο εναν φίλο.Τώρα το κατεβάζω , ελπίζω να βρω κανένα καλο ελληνικο guild . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arikado Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Παιδια ξερω πως δεν ειναι το θεμα εδω αλλα ανταλαζω account GW2 μαζι με HOTS beta key για ESO account Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arikado Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Παιδια καλησπερα!Εχω 2-3 μερες που ξεκινησα το ESO υπαρχει καποιο ελληνικο guild? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michsof Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Παιδια καλησπερα!Εχω 2-3 μερες που ξεκινησα το ESO υπαρχει καποιο ελληνικο guild? Μπορείς να βρείς μερικά εδώ http://eso.guildex.org/guilds/eu. Πιθανώς να υπάρχουν και άλλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα