Προς το περιεχόμενο

The Elder Scrolls Online

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Το epicnpc δεν ειναι ενα τυχαιο forum. Απο εκει το πηρα και εγω (απο αλλο χρηστη βεβαια) και εχω πουλησει επισης πραγματα εκει.

Ερωτηση: Δεν εχω ιδεα απο Elder Scrolls και θελω να το παιξω. Βρηκα καποια βιντεο αλλα ειναι ΩΡΕΣ και δεν εχω κανενα κουραγιο και τα wiki ειναι ατελειωτα. Υπαρχει καπου καποια συνοψη; Να μαθω τους ορους, factions, races κλπ κλπ καθως και το γενικο θεμα του κοσμου πολεμους κλπ κλπ;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι,τον κανεις add στο skype και σου στελνει το mail του.Του βαζεις μεσω paypal 20usd(send to family οποτε δεν μπορεις να κανεις dispute) του στελνεις ενα prt sc και σου στελνει το key.Δεν ξερω που βρισκει τα κλειδια αλλα σε εμενα δουλεψε κανονικοτατα...

Οποια αλλη απορια ευπροσδεκτη

• Like 1

Δηλαδή όσοι το είχαμε από τις αρχές του,μπένουμε τώρα και το κατεβάζουμε και παίζουμε για πάντα μέχρι να κλείσουν οι σερβερς της εταιρίας χωρίς να δώσουμε ούτε € παραπάνω;

^ Ναι, θα βγουν και DLC's βέβαια και προς το καλοκαίρι θα το βγάλουν και για κονσόλες. Μπορείς να έχεις και συνδρομή και τώρα που άλλαξε pay model και να έχεις bonus (για αγορά από ingame store κτλ)

13069e4e91b8b4fb57e200de3b1531b5.jpg

Δηλαδή όσοι το είχαμε από τις αρχές του,μπένουμε τώρα και το κατεβάζουμε και παίζουμε για πάντα μέχρι να κλείσουν οι σερβερς της εταιρίας χωρίς να δώσουμε ούτε € παραπάνω;

Ακριβώς. Δεν υπάρχει κανένας περιορισμός για αυτούς που αγόρασαν το παιχνιδι παλιά, η αυτους που θα το αγορασουν τώρα. Γενικά, το παιχνίδι έχει βελτιωθεί πάρα πολύ απο τότε που σταμάτησα να παίζω (κατά την διάρκεια του πρώτου μήνα). Κυρίως, είναι πολύ πιο σταθερό. Δεν μου κάνει crash κάθε λίγο και λιγάκι, όπως έκανε παλιά, ιδιαίτερα στην Cyrodiil.

Πηρα πριν απο λιγο και γω 2 imperial account  απο τον κινεζο,με παζαρια μου τα αφησε  50 και τα 2,ηθελε 56 στην αρχη.

Αυριο  θα μπω με τον φιλο μου να το δουμε και μεις.

Ακριβώς. Δεν υπάρχει κανένας περιορισμός για αυτούς που αγόρασαν το παιχνιδι παλιά, η αυτους που θα το αγορασουν τώρα. Γενικά, το παιχνίδι έχει βελτιωθεί πάρα πολύ απο τότε που σταμάτησα να παίζω (κατά την διάρκεια του πρώτου μήνα). Κυρίως, είναι πολύ πιο σταθερό. Δεν μου κάνει crash κάθε λίγο και λιγάκι, όπως έκανε παλιά, ιδιαίτερα στην Cyrodiil.

οκ καλώς.Ευχαριστώ.

Λογικό το βρίσκω και με τα DLC.

Έχει άπειρα quests. Βασικά εγώ δεν κάθομαι να διαβάζω αλλά φαντάζομαι το story του είναι πολύ καλό όπως λένε όλοι. Εντάξει αν ήταν να κάθομαι να διαβάζω τα quests έπαιζα και Skyrim. Μετά τα lvl 50 που είναι το cap έχει άλλα 14 lvls τα οποία λέγονται Veteran, δηλαδή αφού φτάσεις τα 50 σε στέλνει να κάνεις όλα τα quests στις άλλες starting περιοχές ή κάτι τέτοιο και γενικά είναι πολύ δύσκολο το XP από εκεί και πέρα. Βέβαια έχει και farming areas με groups κτλ. 

Δεν υπάρχει Auction House αλλά μόνο Guild Stores δηλαδή υπάρχουν guilds των 500 ατόμων που μπαίνεις εύκολα και μπορείς να πουλάς/αγοράζεις μέσω του Banker npc. 

Dci1Z3z.jpg

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...