harisv Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Καταργειται η συνδρομη στις 17 , Tamriel Unlimited ειναι απλα η καινουρια του ονομασια μετα το launch του B2P model Δηλαδη αν το αγορασω τωρα το μονο που θα πληρωσω ειναι το παιχνιδι και δεν θα πληρωσω καμια συνδρομη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Yep Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zizu10 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Είμαι ανάμεσα στο να αρχίσω αυτό ή το GW2 (μιας και το Rift δεν με ικανοποίησε..). Ξέρουμε επίσημα, ποια θα είναι η στάνταρ retail τιμή του από τις 17 και μετά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δεν υπαρχει στανταρ τιμη , ο καθενας το δινει οσο θελει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mamatereza Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Είμαι ανάμεσα στο να αρχίσω αυτό ή το GW2 (μιας και το Rift δεν με ικανοποίησε..). Ξέρουμε επίσημα, ποια θα είναι η στάνταρ retail τιμή του από τις 17 και μετά? Εχω και τα 2 παιχνιδια αλλα προσωπικα μ αρεσει περισσοτερο το GW2. Δεν θα κατσω να παραθεσω τα υπερ και τα κατα του καθενος, διοτι πολλες φορες ειναι υποκειμενικα. Θα σου πω μονο οτι μεχρι αυριο το πρωι το GW2 εχει 10 ευρω κι επιπλεον εχει ανακοινωθει ηδη expansion. Νομιζω οτι ειναι σημαντικοι λογοι και οι 2. Αν δεν σε νοιαζει κατι απο αυτα, τοτε καλυτερα να μπεις να δεις βιντεος με gameplay, ωστε να κρινεις απο μονος σου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fever25 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Ετοιμάζεται κανείς να το (ξανα)ξεκινήσει τώρα που ανοίγει για όλους; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Να ρωτήσω (για να ξέρω αν θα το πάρω) : Παίζεται με xbox controller σε pc? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Ετοιμάζεται κανείς να το (ξανα)ξεκινήσει τώρα που ανοίγει για όλους; Όχι. Κάποιος είπε ότι θέλει το acc μου στο TESO; Το ανταλλάσω με κλειδί για World of Warships beta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Νομίζω οτι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμη να το δοκιμάσω ,full για αγορά λοιπον απο αύριο και ελπίζω να με κρατήσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vfragos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Όποιος θέλει ας με κάνει add. 'Εχω ξεκινήσει Aldmari Dominion, userid:@vfragos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Παίζει να το πάρουμε πουθενά οικονομικότερα online μην πληρώσουμε τα 50 euro που δυστηχώς έχει ακομα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Το G2A ειναι out of stock , 34 στο Nuveem atm Απο ελληνικο μαγαζι εδω το εχει 30 κατοπιν παραγγελιας κ φανταζομαι ειναι physical copy Μετα πας σε κατι ebay/amazon κτλ δυστυχως.. Κατω απο 30 δεν θα το βρεις atm , μονο σε summer sale Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlackulatoR Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Από κινέζο το βρίσκεται και $20: http://www.epicnpc.com/threads/749407-SELL-cheap-ESO-CDKey Εμένα μου έδωσε καταλάθος την Imperial έκδοση (80€ έχει). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Ενας κινεζος απο ενα random forum tho..? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Wspr Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 πως το περνεις απο τον κινεζο?3 post εχει ο ατιμος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα