Προς το περιεχόμενο

The Elder Scrolls Online

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τελικα ολα καταληγουν είτε b2p είτε f2p. Για να ειμαι ειλικρινης με απογοητευσε με αυτη τη κινηση η zenimax. Δειχνει οτι δεν μπορει πλεον να κρατησει τον κοσμο....Εγω ειλικρινα το απολαυσα μεχρι και τον Αυγουστο. Απο εκει και περα δεν ειχε να μου προσφερει κατι παραπανω το παιχνιδι και σταματησα. Δεν μετανιωσα ουτε λεπτο για το subscription ειδικα οταν εβρισκες καρτα και σου στοιχιζε κατω απο 8 ευρω ο μηνας. Αν εχετε καλη παρεα ειναι ευκαιρια να δοκιμασετε αυτο που ολοι πεσανε με τα μουτρα να θαψουν οταν πρωτοκυκλοφορησε και να δειτε ποσο καλη δουλεια εχουν κανει με το story. Αγοραστε το και καντε μονο το main story θα το απολαυσετε.

ακομα και 1 $ συνδρομη να εχει καποιο παιχνιδι δεν δεχομαι προσωπικα να τα δωσω . οχι γιατι δεν εχω , αλλα επειδη παντα μου αρεσει να αναταμειβω τον παραγωγο για την ΕΠΙΠΛΕΟΝ δουλεια του .οι συνδρομες τις περισσοτερες φορες ειναι μονο και μονο για να "αρμεξουν" τον κοσμο αφου τις περισσοτερες φορες απλα διορθωνουν bugs στο διαστημα που καποιος πληρωνει την συνδρομη χωρις να εχει καινουργιο περιεχομενο και δεν μπορει να γινει ανταποδωτικο μεσο των χρηματων που εδωσε καποιος με την ευχαριστηση που ειχε μεσω της συνδρομης για οσο διαστημα πληρωνε.

οσο αφορα αυτο που ειπες οτι αξιζει και με το παραπανω ως αρχικη αγορα ειναι το σημειο που με ενδιαφερει και σκεφτομαι σοβαρα να το αγορασω μονο και μονο για να στειλω μυνημα οτι οι συνδρομες πεθαναν στα mmo ....

αλλωστε υπαρχουν ενα σωρο τροποι αν θελει καποια εταιρεια να σου παρουν λεφτα χωρις να δυσανασχετησεις που πλεον οι συνδρομες καταντουν να ειναι αν μη τι αλλο το πλεον αναχρονιστικο μεσω πηγης εσοδων για τις εταιρειες .

ενα παραδειγμα .η ea προπερσι  απο το bf4 εβγαλε ενα δις μονο απο τα dlc και χωρις να ειναι mmo  .......

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μια χαρα ειναι τα DLC. Απ το να μην βγαζει content οπως το GW2, καλυτερα να βγαζει μια στο τοσο ενα DLC. Aν σ αρεσει το παιχνιδι δεν θα κολλησεις στα 5-10 ευρω που θα κανει. Ειναι αλλο πραγμα να επιλεγεις εσυ ποτε και που θα δωσεις τα λεφτα σ ενα παιχνιδι κι αλλο να σου ζητανε τσαμπουκα 13 ευρω συνδρομη, ειτε σου βαζουν content ειτε οχι.

Παρολο που ειμαι υπερ του B2P, εδω και 12-13 χρονια παντα πληρωνω συνδρομη στα mmo's που παιζω οποτε ο σημαντικοτερος λογος για μενα δεν ειναι τα λεφτα. Ειναι το οτι μπορω πιο ευκολα να παιξω ενα παιχνιδι μαζι με φιλους, με ατομα που εχω γνωρισει τοσα χρονια απ τα games, αλλα και με real life friends. Με τοσες πατατες που εχουν βγει τα τελευταια χρονια και με τα λεφτα που εχουν πεταξει ολοι, αντε πες στον αλλο να πληρωσει ξανα για game + sub.

Για παραδειγμα τις τελευταιες ημερες παιζω Final Fantasy και το βρισκω πολυ ωραιο και ποιοτικο παιχνιδι, ομως πως να πω σε καποιον να ερθει να παιξουμε, οταν τους τελευταιους 7-8 μηνες εδωσε και πεταξε λεφτα και συνδρομες σε ESO, WS και WoD (2 μηνες παιξαμε ολοι)?

Γι αυτο το λογο πανω απ ολα μ αρεσει οταν ενα mmo ειναι B2P. Το πως θα εξελιχθει το ιδιο το παιχνιδι θα το δειξει ο χρονος, ομως ειναι σιγουρο οτι πολλα παιδια παραπανω θα το παιξουν και θα το κανουν πολυ ευκολοτερα και με την παρεα τους. Αυτο αλλωστε δεν μετραει σ ενα mmo και γενικοτερα στα παιχνιδια?

μα ποιός είπε ότι το GW2 δεν γίνει υλικό;

Μια στο τόσο μας δίνει,αρκεί να συνδεθείς στο account σου.

Αυτό περιμέναμε πολλοί, για να παίξουμε το παιχνίδι. Το B2P είναι αρκετά ελκυστικό μοντέλο οικονομίας κι ας χρεώνουν κάποια DLC/Expansions αργότερα. Έτσι, αν έχεις λεφτά τα παίρνεις και παίζεις κάτι καινούριο αλλιώς παίζεις ότι είχες. Ουσιαστικά πληρώνεις για κάτι που θέλεις κι όχι γιατί είναι απαραίτητο.

• Like 5

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Σκεφτομαι να το αγορασω απο τωρα ετσι κ αλλιως οι συνδρομες λιγουν το Μαρτιο, ενα 30 days trial δν θα το εχει μεσα το game δωρο? :D

ξερετε ποσο παει η τιμη τωρα? retail η online? τι συμφερει περισσοτερο? 29 ευρα το ειδα στο skroutz...

Σκεφτομαι να το αγορασω απο τωρα ετσι κ αλλιως οι συνδρομες λιγουν το Μαρτιο, ενα 30 days trial δν θα το εχει μεσα το game δωρο? :D

ξερετε ποσο παει η τιμη τωρα? retail η online? τι συμφερει περισσοτερο? 29 ευρα το ειδα στο skroutz...

Εγω παλι θα ελεγα να κατσεις στα αυγα σου και να μην δωσεις τσαμπα χρηματα. Ηδη υπαρχουν αλλες προτασεις να παιξεις μεχρι τον Μαρτιο,βλεπε Wow,GW2,FF XIV(που θα βγει και expansion μεχρι το καλοκαιρι)και Wildstar.Λογικο και αναμενομενο απο τις πρωτες μερες που βγηκε το Elder Scrolls να παει F2p και μαλιστα οπως λεγανε και καποια ατομα και πολυ του πηρε...Καλυτερα να το κανανε απο την αρχη σε μοντελο τυπου GW2 παρα με συνδρομη .

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

<p>Buy to play. Τι διαφορά δλδ με σήμερα;</p>

Edit. Διάβασα στα ξένα μέσα την διάφορα. Καταργείτε λοιπόν η συνδρομή. Αμήν.

Επεξ/σία από Federacion

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...