Apoll Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Aπορω τι σας αρεσε στο combat system που λετε καποιοι . Ειναι σαν να μην βαρας καν και δειχνει εξαιρετικα βαρετο Και δεν καταλαβα ποτε γιατι εχει απο την beta κιολας εχει επιλογη για Addons Εσένα τί δεν σου άρεσε από το combat system; Που δεν έχει auto aim ή targeting όπως άλλα MMO; Που αν δεν είσαι προσεκτικός βαράς στον γάμο του Καραγκιόζη; Ή που δεν είναι πλέον μόνο hack όπως στα άλλα Elder Scrolls και έχει πλέον active styles τα οποία αν αποφασίσεις να "πληρώσεις" το κόστος σε stamina (και τα ανοίξεις με Skill point), επιδρούν πάνω στην μάχη; Και τα οποία αν φτάσεις στο level 4 το καθένα σου δίνει την επιλογή να επιλέξεις την advanced style σειρά αυτού. Που και αυτό έχει άλλα 4 επίπεδα. Με διαφορετικά bonus/penalties το κάθε μόνοπάτι, και δυστυχώς μέχρι το level 3 έφτασα το advanced style του βασικού που έχει το Dual Wield, οπότε δεν έχω ιδέα τί γίνεται παραπάνω. Ή το ότι ακόμα και το AI θα προσπαθήσει να σε κάνει strafing αν είναι ένας, ή αν είναι πολλοί θα σε περικυκλώσουν και θα στις ρίχνουν αλλύπητα ενώ εσύ δεν μπορείς να βαρέσεις πάνω από έναν; Eκτός αν έχεις αντίστοιχο style attack του Assassination tree που βαρά 180 μοίρες, αλλά σου τρώει τα 2/3 από το stamina σε μία και μόνο επίθεση που δεν κάνει και τόσο τρομερή ζημιά αν δεν είναι level 4+ (που φυσικά ανεβαίνει με την χρήση). Ή που μπορείς να κάνεις disrupt την επίθεση/spell casting του αντιπάλου αν συγχρονιστείς; Αν δεν σου αρέσει το combat του TESO τότε δεν σου αρέσει ούτε των ES, οπότε μάλλον κοιτάς σε λάθος παιχνίδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Tα μισα που λες τα θεωρω αυτονοητα να υπαρχουν σε MMO του 2014 οταν τα ειχα κ στο DaoC που θελει να μοιασει πριν 15 χρονια Προσωπικα οχι , δεν μου αρεσει το combat των ES και για αυτο ισως να μου κακοφαινεται η ολη ιστορια Μου φαινεται αργο , χωρις καποιο ενδιαφερον και ασχημο στην οψη Δεν εχω παιξει το παιχνιδι ακομα οποτε δεν μπορω να κρινω ο ιδιος αλλα απο αυτα που ειδα σε streams κτλ δεν μου αρεσε καθολου . Ηταν σαν να ειναι μονο διαστατο χωρις να θελει καθολου skill , απλα βαραγες το mob κ εκεινο καθοταν κ τις ετρωγε . Also μηδενικο animation . Το σπαθι δεν εφτανε καν πανω στο mob κ το χερι κατεβαινε σε αργη κινηση Dunno ισως ολα αυτα ειναι παραξενιες η κ λαθος μεχρι να παιξω το παιχνιδι ο ιδιος Will see6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Ασε που για μεγαλη τηλεοραση το tes ειναι ολα τα λεφτα με τα τοπια κτλ .. Alright, PC modded skyrim σε TV..Κάτι άλλο ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StormGr Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Και μενα δεν μου πολυ-αρεσε το combat. Επαιξα για κανα 2ωρο μονο melee χαρακτηρα και ηταν πολυ περιεργο το combat. Δεν ητανε fluent, δεν καταλαβαινα αν χτυπουσα πανω στον αλλο η οχι, δεν ειχαν ηχο τα χτυπηματα, δεν ξερω ηταν γενικα λιγο αρτσουμπαλο. Σε γενικες γραμμες, απο γραφικα, περιβαλον, κοσμο, quest κλπ ηταν αψογο, πολυ καλυτερο απο οτι περιμενα. Απλα εγω ειμαι της "καρτουνιστικης φιλοσοφιας" και των fluent κινησεων οποτε θα περιμενω Wildstar. Δυστηχως δυο ΜΜΟ με συνδρομη και τα 2 παραπαει καπως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δεν προλαβα να παιξω πολυ γαμω.. Καλο εμενα μου φανηκε,παιζεται ευχαριστα αλλα σιγουρα δεν αξιζει το monthly fee. Ολος ο κοσμος τους κραζει γιαυτο το πραγμα,αλλα δεν νομιζω να το αλλαξουν πριν βγει το game.. Ειμαι σιγουρος και οι ιδιοι δεν πιστευουν οτι θα εχουν κοσμο τον 2ο-αντε το πολυ 3ο μηνα που θα εχει μεινει το 1/3 του κοσμου που ειχαν,τοτε γιατι να το κανουν εξαρχης δεν μπορω να καταλαβω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 για να κάνουν την αρπαχτή τους και μετά να πάει άπατο όπως κάναν και τα άλλα με συνδρομή(εκτός wow βέβαια) δεν έχω καταλάβει για ποιο λόγο να πληρώνω συνδρομή για ένα game που δεν έχει PvE end game, να κάνω τι ? να χαζεύω τα τοπία ? και αν θέλω PvP υπάρχει το GW2 χωρίς συνδρομή τι δεν έχω καταλάβει σωστά ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 για να κάνουν την αρπαχτή τους και μετά να πάει άπατο όπως κάναν και τα άλλα με συνδρομή(εκτός wow βέβαια) δεν έχω καταλάβει για ποιο λόγο να πληρώνω συνδρομή για ένα game που δεν έχει PvE end game, να κάνω τι ? να χαζεύω τα τοπία ? και αν θέλω PvP υπάρχει το GW2 χωρίς συνδρομή τι δεν έχω καταλάβει σωστά ? Ότι το παιχνίδι δεν είναι για εσένα, και το end game είναι μία βελτιωμένη έκδοση του DAOC RvR. Αν δεν έχεις παίξει DAOC, ή έστω EVE Online ή Planetside, δεν μπορώ να κάτσω να εξηγώ την διαφορά του instanced PvP των GW, WoW με το RvR του DAOC και του EVE. Θεώρησε ότι το TESO είναι το Planetside σε fantasy με PvE. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Είμαι μόνο εγώ, ή και οι υπόλοιποι beta testers αναπολούν το προηγούμενο σαββατοκύριακο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gerara_ Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δεν είσαι μόνος σίγουρα. Θα πάρουμε invite πάλι ; Νομίζω δεν ειναι δεδομένο. Σε δυόμιση μήνες βγαίνει λέμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 76 μέρες. Σύμφωνα με το QA, όσο πιο κοντά στην ημερομηνία είμαστε, τόσο πιο συχνά και μεγάλα θα είναι τα closed session μέχρι την open beta. Συνήθως 1-2 σαββατοκύριακα το μήνα είναι τώρα, όπως είπαν κάποιοι σε άλλο φόρουμ. Ευτυχώς βγαίνει το ΜΜΧ την Πέμπτη, και θα έχω με κάτι να ασχοληθώ. Μου θύμιζε MMIV & MMV, και αγόρασα την early access alpha έκδοση τον σεπτέμβριο και δεν το έχω μετανοιώσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daemonos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Άν δεν έχετε παίξει Age of Conan δέν ξέρετε τι πάει να πεί MMO Combat System!! Τέλος! μακράν το καλύτερο που υπάρχει αν προσθέσεις και τα Fatality! Ας το έπαιρναν αυτό να το βελτίωναν και τότε ναι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Ξύνεις πληγές Bulvai... Είχε πολύ potential το παιχνίδι, αλλά ατύχησε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeiX Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 To Conan το ελυωσα και το θεωρω ενα απο τα καλυτερα mmo που εχω πιασει στα χερια μου. Απλα η funcom το ειχε αφησει στο ελεος του Θεου και δεν εφτιαξε/ασχοληθηκε τα bugs και τα classes απο την αρχη καταστρεφοντας ενα απο τα καλυτερα mmo της τοτε αγορας.... Ο main μου ενας Bear Shaman ειχε μακραν το καλυτερο fatality του παιχνιδιου (if u know what i mean ;P) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Κατανοείτε ότι αν το έκαναν σαν το Age of Conan θα πρέπει να μιλήσουμε και για την αποτυχία του AoC επίσης που κατέληξε F2P και πλέον σήμερα δεν έχει καμμία σχέση με το AoC όταν αυτό βγήκε. Όπως και το Shadowbane που ήταν σχεδόν το ίδιο concept. Ή το Darkfall που είναι μια χούφτα παίκτες.Τα sandbox είναι σχετικά νεκρά όταν μιλάμε για fantasy. Επίσης δεν μπορεί κάποια εταιρία να τα παρέχει όλα γιατί το παιχνίδι θα γίνει αχταρμάς και δεν θα οδηγεί πουθενά. Το TESO δεν είναι WoW, αλλά ούτε και AoC/SB/DF ή EvE Online σε fantasy αυτούσιο.Το καλύτερο concept ήταν να μείνουν πιστοί στα ES, που το έχουν καταφέρει πολύ καλύτερα απ' όσο πολλοί περίμεναν. Με αυτό τον τρόπο οι πιστοί των ES να το παίξουν και πολλοί ανοίκουν στην κατηγορία MMO players επίσης.Αμέσως μετά κοίταξαν πως να βελτιώσουν το end game το οποίο είναι ανύπαρκτο σε WoW & κλώνοι. (εκτός αν PvE είναι το απόλυτο end game για εσάς).Οπότε το καλύτερο model ήταν να προσθέσουν ως end game τις ιδέες από DAOC, EVE Online και Planetside. Που επίσης το έχουν καταφέρει. Γιατί αν τα παραπάνω παιχνίδια έχουν κόσμο, είναι γιατί "αγαπάς" την φυλή/φατριά/ομάδα στην οποία ανήκεις και προσπαθείς να την αναδείξεις σε σχέση με τους άλλους παίκτες.Κάτι για το οποίο το SWTOR απέτυχε παταγωδός.Αν το SWTOR είχαν έναν ολόκληρο πλάνητη με πόλεμο μεταξύ των δύο φατριών στυλ Planetside, και κόσμο θα είχε και πιθανόν να μην γινόταν F2P. Αλλά ποιό το end game του SWTOR? PvE. Το οποίο μάλιστα είναι χειρότερο σχεδιασμένο από αυτό του WoW + κλώνοι που σχεδόν δε υποχρεώνει καθημερινά να κάνεις το ίδιο πράγμα.Επίσης ένα από τα καλά του TESO είναι ότι αν φτάσετε L50 και δεν σας ενδιαφέρει το RvR, μπορείτε να κάνετε το storyline/quest των άλλων φατριών. Δεν έχω ιδέα αν ο χαρακτήρας γυρνά στο level 1 ή συνεχίζει να είναι 50. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daemonos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Εγώ είπα να έβαζαν το Combat System του AOC στο Elder scrolls online... θα ήταν πολύ καλύτερο απο την πατάτα που έκαναν τώρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα