Προς το περιεχόμενο

The Elder Scrolls Online

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Eπειδη σκεφτομαι να γυρισω μπορει να μου πει καποιος τι εχει αλλαξει  στο game?Διαβασα οτι θα σταματησουν τα veteran rank με το νεο patch.Εχει βελτιωθει η κατασταση στο pvp?Yπαρχει νεο content για group?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και γω σκεφτηκα να του ριξω μια ματια μετα το patch 1.6 αλλα απ οτι ειδα μαλλον παει f2p, οποτε αναμενω :)

Και θα αναμένεις για πολλά χρόνια. Δεν γίνεται F2P.

Eπειδη σκεφτομαι να γυρισω μπορει να μου πει καποιος τι εχει αλλαξει  στο game?Διαβασα οτι θα σταματησουν τα veteran rank με το νεο patch.Εχει βελτιωθει η κατασταση στο pvp?Yπαρχει νεο content για group?

Με τον Κώστα μέσα είμαστε.....

• Like 1

Δεν ειναι δικια μου αποψη ή το τι θελω, απλα αν δεις τα gaming sites τις τελευταιες 2 μερες εχουν βουιξει οτι παει b2p ή f2p διοτι ανακαλουν ολα τα box απ τα μαγαζια και κοβουν τις 6μηνες+ συνδρομες. Μαλιστα αναφερουν οτι ισως υπαρξει ανακοινωση εντος των επομενων 3 ημερων. Εν παση περιπτωση αυτο ειναι που διαβαζω. Ουτε δουλευω στην εταιρεια ουτε ξερω κατι παραπανω.

• Like 1

Δεν ειπα οτι δεν θα γινει p2w ουτε πως προτιμω f2p. Απλα ειπα τι διαβαζω στα sites. Προσωπικα παρολο που πληρωνω συνδρομη σε ολα σχεδον τα mmo's που παιζω, ενα συστημα Β2P οπως του GW2 δεν με χαλαει σε κανενα παιχνιδι.

• Like 1

Διαβάζετε τα sites που ανακυκλώνουν την ιδέα ενός τύπου, που έβγαλε τις θεωρίες λόγο του ότι δεν είναι διαθέσημη η 6μηνη συνδρομή........

Την στιγμή που το παιχνίδι γίνει P2W (F2P) όλοι θα φύγουν, και θα μαζευτούν οι άθλιοι που υπάρχουν σε αντίστοιχα παιχνίδια.

Για όσους διαβάζουν τους τίτλους και όχι τα άρθρα, σχετικά με την απόσυρση του παιχνιδιού από την ΕΒ games, αν δείτε την ανακοίνωση της EB Games, είναι standard procedure για όλα τα παιχνίδια μετά την περίοδο τον Χριστουγέννων. Και η λίστα περιλαμβάνει παιχνίδια που βγήκαν πριν από ένα μήνα επίσης!

Απλά καθαρίζουν τα ράφια και συγκεντρώνουν το επιπλέον στοκ στις αποθήκες για καλύτερη διανομή. Δεν μάζεψαν το παιχνίδι από τα ράφια.

Και διαβάζω τα rumour mill περί F2P από την εποχή που πρωτοέπαιξα το παιχνίδι πέρισυ, στην beta του Ιανουαρίου!!!!!

(Όντως ένας χρόνος πέρασε από την πρώτη επαφή με το TESO!)

Εβαλα για ενα μηνα και μετα βλεπουμε.Γατοπαρδε και δαιμονισμενε sorcerer τα λεμε το το βραδακι :-( Αντε μηπως  μας ερθει και ο κοντος ξανα :devil:

Ειμαι χωρις pc ρε βελζεβουλ με καταραστηκες. Τα παιξε η καρτα γραφικων αρα ειμαι σε αναμονη για καινουρια. Χλωμο το βλεπω παντως να ξαναπαιζω TESO για τωρα... Μαλλον με τη νεα καρτα με βλεπω να λυωνω μερικα games που τα εχω αφησει και μετα βλεπουμε...

PS: Αμα γινει f2p (που δεν θα γινει trust me) τοτε ειναι που δεν θα μπω ποτε :P

• Like 1

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...