Προς το περιεχόμενο

The Elder Scrolls Online

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Nα κάνουμε coop στο Elite. Βέβαια εγώ έχω και το Star Citizen επίσης...... :)

Το SC θελει ακομα χρονο μεχρι να βγει. Ξεκιναμε με elite και αργοτερα συνεχιζουμε με SC  :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ναι ρε αφήστε εμενα πάλι απέξω.Ετοιμαζομαι και εγω για τo elite και θα με φάτε στη μάπα για άλλη μια φορά!!!?!

Κοίτα. Αν για μία στιγμή δούμε ότι σε "τρωμε" στην μάπα, μπορούμενα σου ρίξουμε και να σε φάει το κρύο σκοτάδι του διαστήματος.

Βέβαια το Elite έχει 100 δις συστήματα, οπότε μπορείς να την κοπανήσεις και να κρυφτείς............

• Like 1

Κοίτα αυτό που λες είναι άκυρο μιας και οι άλλοι είναι Altmer & Bosmer.

Εγώ που είμαι Khajiit, δεν κυκλοφορώ πουθενά χωρίς να έχω στεγνώσει καλά. Μιας και κάνει χαλάει το τρίχωμα.

• Like 2

Δυστυχως τραγικες καταστασεις απο χθες στο PVP ...Τα crushes ειναι πιο πολλα απο ποτε ,οταν μαζευεται κοσμος στο εξω απο το καστρο τα fps πεφτουν κατακορυφα αλλα οκ αυτο ειναι το λιγοτερο για μενα .Το να σε πεταει στο desktop με error ειναι οτι χειροτερο .Δοκιμασα εβγαλα τα addοns ,δηθεν και καλα οτι φταιει αυτο αλλα τιποτα.Τους ειχα στειλει παλι προχθες mail και σαν απαντηση μου εστειλαν ενα link που ειχε μεσα προτεινομενες λυσεις αν ανεβαζει θερμοκρασια η cpu να αλλαξω παστα (!!!!)και κατι τετοιες μαλακιες .Βρηκαμε τωρα οταν φταιει κατι στο παιχνιδι να πετανε ολοι το μπαλακι σε αυτους που το αγορασανε οτι κατι φταει με το pc τους .Εγω ομως επειδη ειμαι καλοπιστος θα το βαλω και στο pc του γραφειου που ειναι καινουργιο να δω ετσι απο περιεργεια .

Διαβαζω δεξια αριστερα στα forums που εχουν πολλοι το προβλημα ,χθες οση ωρα επαιζα μιλαγαμε μεσα στο group με ξενους και ειχαν και αυτοι το ιδιο θεμα με lags και fps drops .Εστειλα παλι σημερα mail σε πιο εντονο υφος ,την επομενη φορα ομως θα τους βρισω την μανα ετσι για να περασει και η ωρα μου να δω αν θα ενοχληθει και κανενας .

Προσπάθησα να παίξω απόψε αλλά μάταια. Μέσα σε 40 λεπτά, 5 φορές κράσαρε το παιχνίδι, και 3 ο υπολογιστής.

Ούτε προβλήματα θερμοκρασίας έχω μιας και CPU & GPU είναι watercooled, και έχω το MSI Overlay συνέχεια ανοιχτό, ούτε προβλήματα με ρεύμα κλπ γιατί πιο απαιτητικά παιχνίδια όπως το Crysis 3 παίζουν με τις ώρες χωρίς πρόβλημα.

Ακόμα και άλλα παιχνίδια online, όπως PS2, WoT, Hazard Ops, BF4. Τίποτα.

Το παιχνίδι δεν είχε προβλήματα στην Cyrodiil ούτε στις beta, ούτε μέχρι το 1.3 Update. 

Tιποτα δεν εχει το pc σου μην ασχολεισαι καν ...Απλα τι γινεται τωρα εχουν καθiσει και δουλευουν τις versions για τις κονσολες και μας εχουν γραψει στα @@ τους ...Σκεψου τωρα να παιζει pvp καποιος στο ps4 χωρις κρασαρισματα .Σου βγαζω την πιθανοτητα να παιζει σε καποιες στιγμες και με περισσοτερα fps  ...Ε ρε γελια ..

• Like 2

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...