DeiX Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Μια ερωτηση τωρα το EOL κανει για casual gaming , γιατι με βλεπω να μπορω να παιζι 1-2 ΤΟΠ καθημερινα και μετα παμε για Σ/Κ .. Εκτος αν εχετε κατι αλλο να προτεινετε .. Αν δεν σε ενοχλει να πληρωνεις sub μια χαρα casual ειναι. Ολο quests και ειδικα τα απλα dungeons τα βγαζεις για πλακα (και βρισκεις και party ευκολα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Κοβουμε και κανενα νυχακι , ετσι ??? :-D Μια ερωτηση τωρα το EOL κανει για casual gaming , γιατι με βλεπω να μπορω να παιζι 1-2 ΤΟΠ καθημερινα και μετα παμε για Σ/Κ .. Εκτος αν εχετε κατι αλλο να προτεινετε .. Ναι. Τελείως casual. Και με αυτό το ρυθμό αν κάνεις τα quests, των περιοχών αλά Elder Scrolls (Skyrim/Oblivion) καλό 2015 θα σε βρει και θα είσαι στην μέση..... Και φυσικά είναι όλα solo...... (Το ίδιο και εξερεύνηση κλπ) Τα μόνα που χρειάζονται grp είναι τα Group Dungeons. Αλλά και εμείς εδώ είμαστε... Ρίξε ένα pm... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Στα περισσοτερα αν οχι σε ολα θα συναντησεις αλλα ατομα που θα σε βοηθησουν αλλα σιγουρα δεν θα εχεις την συντροφια οπως σε ενα group.Ειδικα αν φορας το κοστουμι του guild δεν θα βρεις ευκολα παρεα , το πολυ να σε παρουν στο κυνηγι μαμουθ και δεν θα ειναι για να σε σκοτωσουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Eιπα σημερα να μην σπασω το φραγμα των 100kills ... Παντως oι Ebonheart Pact ειναι το πιο καλο alliance για μενα μεχρι στιγμης,δυνατοι οργανωμενοι και οσους φορες τους πετυχαινω ειναι σε groups,ενω δυσκολα τους παιρνεις τα scrolls πισω .Σημερα παντως ετυχε εκει στον βορρα και βρεθηκα διπλα σε μια επονομαζομενη swat skeleton team στην οποια ολοι προχωρουσαν με απιστευτο συγχρονισμο ,οταν ετρωγαν χτυπηματα απο το καστρο ηξεραν ποτε να υποχωρησουν και ποτε δεν εφευγε κανεις απο το συνολο .Αν τους δεις νομιζεις οτι βλεπεις μια μεγαλη μαυρη σκια να προχωραει ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Το Harness Magicka το έχεις πάνω από άλλο Damage Shield? Αν όχι δοκίμασέ ο για μεγαλύτερο damage mitigation. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Φυσικα, ειναι το δευτερο slot που βλεπεις hardened ward το οποιο ειναι point damage shield απο daedric summoning .. http://www.esohead.com/skills/29489-hardened-ward Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Σωστός Εμένα ανεβάζει το Blazing Shield στα 2500+ damage και σκάει στα μούτρα των άλλων για 1500+. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Eλα ρε τοσο πολυ ? Τι duration εχει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 6 δεύτερα μόνο οπότε θέλει τρομερό συγχρονισμο με Toppling Charge. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Παντα οι μαχες αναβουν πιο αργα στην Cyrodiil ,το τι εχασες Πανο οταν εφυγες δεν περιγραφεται .Μια πολιορκια διαρκειας στο Aleswell με τους αντιπαλους ομως να κρατουν πολυ καλα το καστρο ... Πρωτη φορα ειδα τοσο κοσμο μαζεμενο ..και φυσικα παντα ενας σωστος πολεμιστης ξερει να ευχαριστει τους Θεους για το απιστευτο 120-16 πριν παει για ξεκουραση.. ..οπως επισης ξερει να ευχαριστει και τους healers .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Στις 6 έχει εγερτήριο γιατί έχουμε και εργασία..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Καλά σήμερα έκανα αυτό που πίστευα δεν θα κάνω ποτέ. Ακύρωσα την συνδρομή. Έχει άλλες 12 μέρες, αλλά με τα bug και το performance hit που έβαλαν με 1.3 και 1.4, η Cyrodiil έχει καταντήσει χάλια. Αν το φτιάξουν θα είμαι ο πρώτος που θα γυρίσει πίσω. PvE είναι ΟΚ για όσους ενδιαφέρονται, δεν υπάρχουν προβλήματα και θα το ευχαρηστηθεί κάποιος για ~900-1000 ώρες. Αν κάνει τα πάντα. Φυσικά αν είναι κάποιος του PvE raiding κλπ, υπάρχει ακόμα περισσότερο ψωμί. Αλλά Cyrodiil (PvP), 8-15 crash σε 2 ώρες, όλο το group, κάθε βράδυ το ίδιο. Weapon switch, όποτε του καπνίσει και αυτό αν το κάνει να μην δουλεύει το attack ή τα spells στο ένα qbar ενώ δουλεύουν στο άλλο. (μέχρι να κάνεις interact κάτι ή να βγάλεις - βάλεις το όπλο) Performance. Η CPU κοιμάται, η κάρτα γραφικών κοιμάται, και βγάζει 30fps στα 1080p. Δεν ήταν έτσι το παιχνίδι. Μέχρι το 1.3 CPU και GPU έκαναν πολύ καλό scaling και μόνο όταν ξέμενε η κάρτα γραφικών από VRAM (3GB), σε μάχες χιλίων παικτών, έριχνε τα fps. Τώρα και Vulkhel Guard να πάει κάποιος δεν βγάζει πάνω από 50fps. Και αυτά σε 4820Κ @ 4824Mhz, και AMD 295Χ2 @ 1135/1625. Και δεν αναφέρω καν για broken abilities, set bonuses, κλπ που κάνουν συγκεκριμένους συνδιασμους god mode. (για PvP αναφέρομαι). Αυτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Στειλε τους ομως ενα mail για ξεχεσιμο για να κατσουν να το φτιαξουν οπως εκανα εγω και θα ξανακανω .Εγω τους ειχα γραψει 6 mails και μου ελεγαν κανε εκεινο κανε το αλλο ...Τα εκανα ολα ,οκ 1-2 φορες θα κρασαρει στις 3 ωρες που θα παιξω αλλα υπομονη .Το εχω παρατηρησει οτι παθαινει αμοκ oταν γινεται της πουτανας στα καστρα ... Ο μεγαλος μαγος εφερε τον σοφο,κοντο μα συναμα και ικανοτατο crafter του να του ραψει στολες ανταξιες της δυναμης και της φημης του ονοματος που εχει πλεον και σαν V14 ,εμποτισμενες με την σκοτεινη μαγεια που θα κυριευσει την Cyrodiil ... H δυναμη της μαγειας του μαυρου πλεον μαγου δεν ειναι καθολου σιγουρο ομως οτι θα σταματησει εδω...Μια αλλη περιεργη φωνη απο τα σκοτεινα βαθη του Βορρα τον καλει .. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeiX Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Αλλη μια μεγαλη και καλη gaming εμπειρια εφτασε στο τελος της προφανως...Και εγω αν εξαιρεσεις το χθεσινο crafting εχω να μπω πολλες μερες. Ενταξει το παιχνιδι τα σπαει, αξιζε τα λεφτα του στο 100% και ισως σε καποια φαση στο μελλον να επιστρεψω. Κριμα παντως που πρεπει ρε Πανο να σταματησεις λογω "bug". Εγω σταματαω λογω βαρεμαρας Κατι μου λεει παντως πως θα τα ξαναπουμε συντομα ολοι μας σε διαστημικο περιβαλλον (elite dangerous ftw ) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Αλλη μια μεγαλη και καλη gaming εμπειρια εφτασε στο τελος της προφανως...Και εγω αν εξαιρεσεις το χθεσινο crafting εχω να μπω πολλες μερες. Ενταξει το παιχνιδι τα σπαει, αξιζε τα λεφτα του στο 100% και ισως σε καποια φαση στο μελλον να επιστρεψω. Κριμα παντως που πρεπει ρε Πανο να σταματησεις λογω "bug". Εγω σταματαω λογω βαρεμαρας Κατι μου λεει παντως πως θα τα ξαναπουμε συντομα ολοι μας σε διαστημικο περιβαλλον (elite dangerous ftw ) Nα κάνουμε coop στο Elite. Βέβαια εγώ έχω και το Star Citizen επίσης...... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα