Προς το περιεχόμενο

The Elder Scrolls Online

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Tι ειναι το ΗοS ?

Ειναι το νεο game της blizzard τυπου "moba". Δες εδω για περισσοτερα http://www.insomnia.gr/topic/503563-heroes-of-the-storm-blizzard-moba/

Ασε που μου στειλανε beta access και στο archeage και δεν καταφερα να παιξω ουτε μια ωρα συνολικα (2 Σ/Κ στη σειρα και δεν με κρατησε καθολου). Με αφησε εντελως αδιαφορο....

Δημοσ.

Το οποίο δικό μου, θα καταλήξει μαζί με τα άλλα. Στην παγερή λήθη της ανυπαρξίας.

FYI το νέο tabard, και σε όσους δεν αρέσει, ας βάλουν από άλλο guild :P

Screenshot_20140826_215313_zpsf6b0404c.j

• Like 2
Δημοσ.

Θα προσπαθήσω να πάρω Stendarr's White αυτή την εβδομάδα. Και αυτό που με κρατά πίσω είναι τα 600 Dwarven Constructs τα οποία προσπάθησα να αποφύγω 5 μήνες τώρα, μέσα στα dungeons.

Ίσως Darkshade Caverns Veteran farming????? Χμμμμ.....

Δημοσ.

Ρε συ τι χρωματακι λιλα αδερφιστικο ειναι αυτο?? Λιγο σε αφησα μονο σου και χαλασες ρε παλιο khajiit?

Δημοσ.

Χαχαχα ναι με το νεο patch θα βαλουν και νεο profession "dish laundry" το οποιο θα το ανεβασουμε 50 σε χρονο dt φορωντας το παραπανω tabard φυσικα :P

Δημοσ.

Σε όποιον δεν αρέσει ας μου δώσει 5000g, και θα σας δώσω guildmaster access για να το αλλάξετε όπως θέλετε εσείς....

Αλλά μιλά ο Κώστας, που μου λέει "εγώ δεν το φοράω μου αρέσει η ρόμπα που έχω" και ο Deix που δεν παίζει 2 εβδομάδες τώρα.

Δημοσ.

Aσε τον Κωστα ,ο Κωστας σου ειπε ingame τι κανει ..Οταν θα παιζουμε μαζι με τον κοντο ή οποιον αλλο απο εσας θα το φοραω τελειωσε ,τα εχουμε πει αυτα μην λεμε τα ιδια παλι.Σου ειπα εγω οτι δεν το φοραω ?Ελα να παιξουμε μια φορα ενα dungeon ή ενα pvp και θα το βαλω ,αλλα μου εισαι και δυσκολος.Την αλλη φορα σου ελεγα να παμε dungeon και μου λεγες δεν παιζω σε dungeons ...

Δημοσ.

Σε όποιον δεν αρέσει ας μου δώσει 5000g, και θα σας δώσω guildmaster access για να το αλλάξετε όπως θέλετε εσείς....

Αλλά μιλά ο Κώστας, που μου λέει "εγώ δεν το φοράω μου αρέσει η ρόμπα που έχω" και ο Deix που δεν παίζει 2 εβδομάδες τώρα.

Εγω θα το φορεσω οταν χτυπησω vr14 γιατι φοβαμαι μη το λερωσω με τα quests και με μαλωσεις :P

• Like 1
Δημοσ.

O δαιμονισμενος μαγος της Cyrodiil σαν group leader oφειλει να δινει οδηγιες και να σκοτωνει ...Το 68-16 ειναι ενα μικρο δειγμα της δυναμης του ..

2lxcpok.jpg

...και οταν παει να ξεκουραστει παρολο που η ταλαιπωρια στο προσωπο του ειναι εμφανης ξερει οτι εκανε το καθηκον του στο ακεραιο ...

w2dml0.jpg

• Like 2
Δημοσ.

To xρωμα μια χαρα ειναι ,απο κατω ειδες πως τελειωνει ? Σαν ποδια κουζινας ...

Κοβουμε και κανενα νυχακι , ετσι ??? :-D :-D

Μια ερωτηση τωρα το EOL κανει για casual gaming , γιατι με βλεπω να μπορω να παιζι 1-2 ΤΟΠ καθημερινα και μετα παμε για Σ/Κ ..

Εκτος αν εχετε κατι αλλο να προτεινετε ..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...