konstantinos77 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Ετοιμαστειτε για dragonstar arena και ομορφιες... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δεν γουστάρω Αρένες, ούτε dungeon όπως γνωρίζεις. Δώσμου ανοιχτό χάρτη και είμαι ΟΚ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Πρωτη φορα μου το λες αυτο ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Πόσο καιρό ήθελες να κάνουμε το Selene's Web; 2 μήνες; Φυσικά και το είχα πει δεκάδες φορές, ίσως να μην ήσουν εσύ μέσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeiX Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δυστυχως ειναι οπως η αρενα στο Craglorn (αν εχετε κανει το chain quest) δλδ gpr vs mobs. Αντε να βαλουν καμια αρενα pvp να γουσταρουμε.Επισης ελπιζω το upper Craglorn να μην ειναι γεματο gpr quests γιατι το κοβω και αυτο grindfest. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Μην αποδεχόμενος την ντροπή της οικογένειας, που έχει γίνει εχθρός στο κατεστημένο, ο μεγαλύτερος αδελφός της γνωστής μεγαλοαστής οικογένειας Eslinoth, από το Alinor του Sumerset Isle, πήρε τα όπλα. Καθ οδόν προς στο Auridon να ξεκινήσει την προσπάθεια του να διορθώσει την ζημιά που έχει κάνει ο μικρότερος αδελφός, συνάντησε έναν ιερέα που τον δίδαξε τον Λόγο του Arkay, και την ιερή αποστολή της κλειστής cult, που σκοπός τους είναι να φέρουν το Arkay's Light στις πιο σκοτεινές γωνίες της Nirn, εξολοθρεύοντας παράλληλα, όσους Daedra και Undead συναντούν στο διάβα τους. (Εξ ού και απαγορεύεται να είναι μέλος του guild οποιοδήποτε Vampire, ακόμα και alt). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Kill streak 32 ...Oταν παω V12 θα παρακαλανε οι κοκκινοι και οι μπλε να φυγω απο το PvP ή θα μου την πεφτουν σε groups ..Θα κλαψουνε μανουλες σας λεω ...Gooooood like... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Nεο god like 40/3 απο τον δαιμονισμενο Sorcerer της Cyrodiil.. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gildo Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Ποτε πηγες v8 ωρε?To βραδυ μπορει να μπω να σε θαυμασω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) Ξεκινήσαμε και οι τρεις μαζί την πρώτη εβδομάδα του Απριλίου.....Εγώ είμαι VR12 εδώ και ενάμιση μήνα. Κώστα, εγώ δεν έχω να πω τίποτα άλλο. Από την αρχή είπα ότι ο SC που έχεις είναι παντοδύναμος..... Και εκεί που λέμε για Khajiit Templar που τον θεωρώ αρκετά δυνατό, που να δεις τον Altmer Templar. huhuh Επεξ/σία 18 Αυγούστου 2014 από Apoll Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Shooo Shooo gold farmer.... Τί άλλο θα δω εδώ μέσα..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Επειδή η συνταγή είναι καλή δεν σημαίνει ότι θα την φάω αν δεν μυρίζει καλά ή αν δεν έχει καλή γεύση.... χμμμμμμ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeiX Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Να τη φας ειναι epic δεν μπορει να μην ειναι καλη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Εσύ παίζεις HoS ουστ προδότη. Btw θα αλλάξω το tabard γιατί είδα 3 guild με το ίδιο ακριβώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeiX Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Εσύ παίζεις HoS ουστ προδότη. Btw θα αλλάξω το tabard γιατί είδα 3 guild με το ίδιο ακριβώς. Lol τελικα ειχαμε γουστο . Ας το αλλαξουν οι αλλοι Το HoS ειναι εξαιρετικο αλλα με το νεο patch παλι εδω θα ειμαστε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα