Apoll Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δοκίμασε αρχικά χωρίς το ESO Launcher κλπ. Δες αν κρασάρει. Αν ναι. δοκίμασε τα υπόλοιπα Εμένα πάντως χωρίς MSI AB δεν παίζει με τίποτα. Ανεβάζει θερμοκρασία η κάρτα
gildo Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Λογω δουλειάς και ζέστης δεν εχω το χρόνο που απαιτεί το παιχνίδι και εχω να μπω κατι μέρες.Επειδη αυτο το μήνα θα ειναι ειναι δύσκολο να βρίσκομαι καθημερινά στο παιχνίδι το πιο πιθανό ειναι να ειμαι πιο άνετα απο Σεμπτεμβρη.Δυστυχως ο τελευταίος μήνας δεν μου άφησε και τις καλύτερες εντυπώσεις λογω κάποιων προβλημάτων.Θελω να συνεχίσω το παιχνίδι αλλα ετσι όπως ειναι η κατασταση το βλεπω αρκετά δυσκολο και θα σας πω τους λόγους.Ο πρώτος ειναι οτι δεν εχω παρέα και με δυο άτομα που βρισκόμαστε με δυσκολία δεν μπορείς να κανεις dungeons η pvp.Το αλλο ειναι οτι ο group Finder ειναι άχρηστος και δεν μπορω να κανω spam δέκα ώρες μηπως και με κανει κάποιος group.Δεν ξέρω πως αρέσει να παιζει ο καθένας αλλα εγω δεν μπορω να ειμαι σε ενα mmo και να γυρίζω σαν την άδικη κατάρα μην μπορώντας να κανω αυτα που με ενδιαφέρουν.
konstantinos77 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Μην κολλας ρε ,και με εναν να εισαι παρεα ξερεις ποσο καιρο μπορεις να χαιρεσαι το παιχνιδι ? Εγω που παιζω καθε μερα σχεδον με πολυ κοσμο pvp ποτε δεν εχω την ιδια ομορφη εμπειρια οπως οταν παιζω με εσενα που μιλαμε και στο skype ή την γατα ή τον κοντο ...Το παιχνιδι δεν το κανει ο λαος γιατι πχ σημερα μπηκα σε ενα group στο pvp και μου ηθελε ο αλλος ντε και καλα να παρει το scroll απο τους κοκκινους με 15 ατομα κοσμο που οι μισοι ηταν σε αλλο καστρο και προσπαθουσε να κανει share το objective χωρις να ρωταει ποιος ειναι healer ποιος dps τιποτα..Στο τελος νευριασα και εφυγα .Για μενα λιγοι και καλοι οπως την προηγουμενη φορα ,που πηραμε τον κοντο τον αμολησαμε μπροστα τον τρωγανε και αμεσως ξεραμε που βρισκονταν ο εχθρος ..
Apoll Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 ΟΚ αφού την κάνετε και οι δύο, θα αρχίσω να παίζω με το δεξί χέρι τις Estre στον NA.
GabrielConnor Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Ψώνισα 2μηνη κάρτα απο kinguin και πάμε πάλι λιώσιμο! 40 lvl DragonKnight ειχα μείνει οπότε έχω ακόμα ψωμιά. Καμιά guild για παρέα στο level-ιασμά παίζει;
konstantinos77 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 ΟΚ αφού την κάνετε και οι δύο, θα αρχίσω να παίζω με το δεξί χέρι τις Estre στον NA. Ποιοι δυο ?
konstantinos77 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Σημερα το πρωι μου κρασαρε και χωρις το esolauncher και μαλιστα οχι στο pvp οποτε αποφασισα να βγαλω την gpu ,την φυσηξα και αφου πεταχτηκε ενα μικρο συννεφο σκονης και αρχισα να βηχω την κουμπωσα παλι και περιεργως δεν μου εχει κρασαρει απο τοτε και παιζω και με το esolauncher ..φτου φτου .. Σημερα λοιπον στην Cyrodiil παρεδωσα μαθηματα ,οτι εκανα μου επιανε ..Φυγανε 12αρηδες σε 1vs1 και ψαχνανε να βρουνε τι ηταν αυτο που τους χτυπησε ..Γιατι εχουν μαθει και μου πανε με γκρουπακια οπου ο 1 φαινεται και οι 2 ειναι hide και με το που πας να κανεις επιθεση στον 1 τις τρως ..Σημερα εριξα ξυλο ομως με συνεχομενα killing spree και σκεφτειτε τι εχει να γινει οταν παω V12 θα κλαψουνε μανουλες .. Εδω σημερα επαιξα με ενα γκρουπακι κλεφτοπολεμο δηλαδη περιπολιες και επιθεση σε προβατα που βγαινουν εξω απο το μαντρι μονα τους ..Το ωραιο ειναι ομως που ημασταν σε stealth mode και παμε να επιτεθουμε σε εναν 12αρι ο οποιος με το που του κανουμε cast κατεβαινει απο το αλογο του και μας εριξε βρωμοξυλο σε 4 ατομα χαχαχαχα....Εμεις ημασταν 2 12ρηδες 1 5αρης και εγω 6αρης .. και η συντροφια του δαχτυλιδιου (scroll) ... 2
Apoll Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Το TESO μαζί με τα Metro Last light και Crysis 3 είναι τα μόνα παιχνίδια τα οποία καταπίνουν την GTX780 @1293. Χτυπάνε ένα 100% χρήση, και λες και κάνει bitcoing mining. Ενώ βάζεις Rome 2 με τέρμα όλα, και ούτε που νιώθει η κάρτα. Κάπου κάποιος τράβηξε screenshot από τον γνωστό-άγνωστο υπαρχηγό του Veil Heritance...... Φήμες αναφέρουν ότι τελειώνει με την οργάνωση στην περιοχή του Grahtwood, και σύντομα θα αρχίσει να δολοπλοκεί στην περιοχή του Greenshades..... 1
konstantinos77 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Eγω παντως που μετρησα σε pvp Πανο gpu load κυριως εχει πανω απο 90 αλλα με πολλες διακυμανσεις 70,80...κτλ Οσο για την vram χωρις esolauncher με ολα ultra-high ΑΑ=οn ,ΗΒΑΟ=οn τραβαει 1300 ,με ESOlauncher ρουφαει και 1800 που ειδα ..Θερμοκρασιες max 82 C (Cyrodiil)
Apoll Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Eγω παντως που μετρησα σε pvp Πανο gpu load κυριως εχει πανω απο 90 αλλα με πολλες διακυμανσεις 70,80...κτλ Οσο για την vram χωρις esolauncher με ολα ultra-high ΑΑ=οn ,ΗΒΑΟ=οn τραβαει 1300 ,με ESOlauncher ρουφαει και 1800 που ειδα ..Θερμοκρασιες max 82 C (Cyrodiil) Ρε συ γκρινιάζεις ότι κρασάρει το παιχνίδι, πέφτουν τα fps, ενώ η κάρτα γραφικών χτυπά 82 βαθμούς; Εμένα θα κρασάρει ο Nvidia driver μόλις πιάσει τους 60. Και αυτό θα κρασάρει το παιχνίδι. Στους 82 φυσικά θα κάνει throttling επίσης. Βάλε στο MSI Afterburner το fan curve στους 60C 100% fan. Και αν δεν δεις φως, αγόρασε ένα aftermarket GPU cooler. Θα σου πω αν θες και ποιό είναι καλό και πάει μόνο κάπου 30 ευρώ.
DeiX Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Ειπαμε καλοκαιρι ειναι ακομα, απο Σεπτεμβριο θα δουμε. Για VR Dungeons δεν βρισκεις ευκολα πλεον γιατι ειναι δυσκολα και ο κοσμος βαριεται τα wipes. Craglorn ειναι μονο για exp grind και πρεπει να ψαχνεις 1 ωρα για να μαζεψεις grp. Ετσι και αλλιως εχω subscription μεχρι τελος Σεπτεμβριου αρχες Οκτωβριου οποτε εδω θα ειμαι. Μετα αναλογα με τη κινηση θα δουμε. Γενικα μου αρεσει το παιχνιδι και δεν σκοπευω να το παρατησω. Επισης δεν εχω σκοπο να αλλαξω server (NA) γιατι εχω επενδυσει στον κοντο και δεν εχω σκοπο να το κανω σε κανεναν αλλο χαρακτηρα. Για πλακα ανεβαζω εναν DK (easy mode ) και καραγουσταρω να κανω dungeons (μιλαμε βρισκω μεσα σε δευτερολεπτα ως τανκ). Αυτα προς το παρον. Cyrodiil δεν μου αρεσει να πηγαινω solo ή με 2-3 ατομα. Μονο οταν πετυχαινω koc καθομαι και απολαμβανω.... @gildo Μολις ελαβα κλειδακι beta για Archeage
Apoll Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Σου σου και εσυ. Τραβάτε Archeage. Και όταν γυρίσετε πίσω το Queen's Insomniaks θα έχει αλλάξει όνομα σε Hand of the Khajiit. 1
DeiX Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Χαχαχα σιγα μη παω archeage. Πειραζω τον αλλο γιατι ζητιανευει κλειδακια σε αλλο thread Ειπαμε ο κοντος εχει δουλιτσα στη Tamriel. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα