GabrielConnor Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Επειδή ενδιαφέρομαι να επιστρέψω, κάποιος πριν λίγο καιρό είχε post-αρει μια πολύ καλή τιμή για gamecard. Κοίταξα καμιά 20-αρια σελίδες πίσω αλλά δεν το βρίσκω, βοήθεια αδέρφια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeiX Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Επειδή ενδιαφέρομαι να επιστρέψω, κάποιος πριν λίγο καιρό είχε post-αρει μια πολύ καλή τιμή για gamecard. Κοίταξα καμιά 20-αρια σελίδες πίσω αλλά δεν το βρίσκω, βοήθεια αδέρφια! Ριξε μια ματια εδω https://www.kinguin.net/category/5654/the-elder-scrolls-online-60-days-pre-paid-time-card/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GabrielConnor Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Ριξε μια ματια εδω https://www.kinguin.net/category/5654/the-elder-scrolls-online-60-days-pre-paid-time-card/ Thanks! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gildo Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Κοντε deix γιατι μου περνεις τη δοξα?Φιλε gabriel δικα σου ηταν τα βιντεακια απο την beta? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Αφού κατάφερα και έφτιαξα την νέα πανοπλία μου, κατέβηκα στη Cyrodiil απόψε για ίσως το καλύτερο PVP session μετά από καιρό. Και φυσικά είμασταν Va Khaj Dar/Southern Brotherhood group. (με την κορώνα ο Thunder-tail). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GabrielConnor Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Κοντε deix γιατι μου περνεις τη δοξα?Φιλε gabriel δικα σου ηταν τα βιντεακια απο την beta? Εεεε ναι postara κάτι βιντεάκια από beta, δεν ξέρω σε ποιό αναφέρεσαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 2 crashes παλι σημερα στο pvp μονο ..Προφανως καποιο προβλημα υπαρχει μετα το patch ,τους εστειλα mail ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeiX Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 @ Apoll : Στη 1η ss βλεπω εχετε και ενα bosmer ή ειναι η ιδεα μου? @ gildo : Προδοτη αντε παιξε archeage 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gildo Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Το βιντεο απο την beta θυμαμαι που ειχες κανει ενα dungeon.Ηταν πολυ καλο το βιντεακι και αν μπορεις ανεβασε και αλλα deix και οι αλλοι προδοτες με αφησατε μονο μου και επεσα στο κενο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 2 crashes παλι σημερα στο pvp μονο ..Προφανως καποιο προβλημα υπαρχει μετα το patch ,τους εστειλα mail ... Δεν είσαι μόνο εσύ. 24 άτομα group κραράσαμε μαζεμένα σε μία φάση. Το γέλιο που έπεσε στο TS δεν λέγεται. Αλλά κανείς δεν έβρισε ούτε γκρίνιαξε. Απλά κάναμε συναγωνισμό ποιός θα μπεί πρώτος στο παιχνίδι να τραβήξει την screenshot της ντροπής. @ Apoll : Στη 1η ss βλεπω εχετε και ενα bosmer ή ειναι η ιδεα μου? Altmer alt είναι ο τύπος, ενός Ρώσσου Khajiit, απλά έβαλε το tabard του Va Khaj Dar αντί για του Southern Brotherhood. Και φυσικά τον είχαμε στο κράξιμο μέχρι που πήγε να το αγοράσει και να το βάλει. Αντι να φορά αυτό του Va Khaj Dar που είναι για Khajiit μόνο... Altmer ρατσισμό και veil heritance σου λέει μετά........ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Mετα απο κρασαρισματα σημερα στο pvp εβαλα νεους drivers ,εβγαλα add-ons δοκιμασα να το τρεξω απο το κανονικο launcher ,εβαλα exception στο launcher στο firewall ,το εκλεισα τελειως το firewall κτλ κτλ αλλα τιποτα . Μου ηρθε και ενα νεο μηνυμα .."There was an unhandled exception and ESO must be closed" Παιζω δηλαδη 20-30 λεπτα και ξαφνικα κρασαρει η ιδια ιστορια απο χθες ..Τους εχω στειλει το report στην zenimax μαζι με το σημερινο και αναμενω ..Δεν τα βλεπω παντως καλα τα πραγματα ,τραγικο απο χθες το παιχνιδι δυστυχως . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 To ασχημο ειναι οτι δεν ξεκολλαω ουτε ετσι ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tempor Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Ξερετε καποια καλη περιοχη για να μαζεψω raw mats? Εχω προσβαση σε ολες. Εκανα μοτιφ φαρμ για λεφτα αλλα με το νερφ θα το γυρισω σε raw mats farm. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Mετα απο κρασαρισματα σημερα στο pvp εβαλα νεους drivers ,εβγαλα add-ons δοκιμασα να το τρεξω απο το κανονικο launcher ,εβαλα exception στο launcher στο firewall ,το εκλεισα τελειως το firewall κτλ κτλ αλλα τιποτα . Μου ηρθε και ενα νεο μηνυμα .. "There was an unhandled exception and ESO must be closed" Παιζω δηλαδη 20-30 λεπτα και ξαφνικα κρασαρει η ιδια ιστορια απο χθες ..Τους εχω στειλει το report στην zenimax μαζι με το σημερινο και αναμενω ..Δεν τα βλεπω παντως καλα τα πραγματα ,τραγικο απο χθες το παιχνιδι δυστυχως . Κώστα, ρίξε τα γραφικά στο low, χωρίς ESO Launcher, SweetFX ή ingame mods. Αν δουλέψει χωρίς κρασάρισμα, βάλε το MSI Afterburner, φτιάξε ένα επιθετικό προφίλ στον ανεμηστήρα, και πες του να κρατά log. Βάλε το GPUZ και βάλτου επίσης να κρατά log. Ανέβασε τα γραφικά και ξεκίνα να παίζεις. Όταν κρασάρει ξανά, στείλε μου τα log. Εγώ βρήκα γιατί μου το κάνει μία φορά την ημέρα. Και έχει να κάνει με το ένα rail της PSU που δίνει ρεύμα στην 780. Θα την αλλάξω αλλά όχι τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Ωραια ολα αυτα οκ ,αλλα γιατι να το κανω χωρις το ESO launcher αν φταιει η καρτα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα