Προς το περιεχόμενο

The Elder Scrolls Online

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μετά από δύο ώρες επιλογές και πειραματισμοί, αποφασίσαμε με τον Δημήτρη (που ήταν ο μόνος online) για το guild tabard.

tabard-final_zpsadcc3f7f.jpg

Για όσους ενδιαφέρονται, τί επιλογές είχαμε (επιλεκτικά μιας και είναι δεκάδες χιλιάδες οι συνδιασμοί)

Colours_zps99db86c2.jpg

colours2_zps00cdd93b.jpg

greens_zps2ce684f8.jpg

prasino_zps6ff57d39.jpg

Final 4 μετά από κάμποσες ώρες.

final4_zps1aae7c7f.jpg

Και μπορείτε να έχετε τα εμβλήματα και από τα 5 guild και να τα φοράτε ανάλογα με τις περιστάσεις όπως τα dresses.

Εδώ των Va Khaj Dar (μόνο για Khajiit guild)

tabard3_zps36936b5d.jpg

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η πρώτη φωτο μου θυμίζει την ταινία Austin powers.Ο δόκτωρ evil με τον μίνι παρέα.Ωραια επιλογή κάνατε παντως στο guild emblem.Απο που το αλλάζεις αυτο γιατι εχθες δεν πρόλαβα να το δω.

Αντε με γεια μας το tabard!!!! (και τα 2 ρε ψωρογατο στα χρωματα σου ειναι ;) )

Η πρώτη φωτο μου θυμίζει την ταινία Austin powers.Ο δόκτωρ evil με τον μίνι παρέα.Ωραια επιλογή κάνατε παντως στο guild emblem.Απο που το αλλάζεις αυτο γιατι εχθες δεν πρόλαβα να το δω.

Αφιερωμενο

Dr-Evil-and-Mini-Me.jpg

• Like 2

Πηγαινε στους eternal flames  αν και στην αρχη δυσκολα θα βρεις να παιζεις με αλλους σε χαμηλο level σε καποιο guild .Αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να γκρουπαρεις με αλλα ατομα που θα συναντας στην καθε περιοχη .Eπισης εχουμε και το δικο μας guild εδω τους Insomniacs που σε λιγο καιρο θα προτεινω στον master να αλλαξει ονομα ...Στειλε το id σου να σε κανουμε add .

Παιδιά επειδή το έχω ξεκινήσει το game εδώ και λίγες μέρες και είναι λίγο βαρετό solo υπάρχει καπoio  ελληνικό guild?

Αν εισαι AD στειλε pm σε @Dark_Venom ή @Fediuld να σε κανουμε invite στους Queen Insomniacs. Απλα σε ενημερωνω οτι ειναι casual guild εντελως για χαβαλε.

Εφοσον μπορεις να εισαι σε 5 διαφορετικες guilds μπορεις να δεις και εδω : http://eternalflames.shivtr.com/

Υπαρχει και TS και οργανωση στη συγκεκριμενη guild απλα τωρα ειμαστε λιγο ξαπλα λογω διακοπων ;)

Απαραδεκτο το pvp σημερα ..3 crushes ,swap weapon ανυπαρκτο και hit reg για κλαματα ..Χαρακτηριστικο παραδειγμα οτι εκανα bolt escape για να ξεφυγω ενω παταγα το κουμπι δεν το εβγαζε ,με σκοτωνει και μου το εκανε στο respawn ...Δεν θα υπεισελθω σε λεπτομερειες gameplay χιλιοειπωμενες που δημιουργουν αρνητικες εντυπωσεις ενω η βαση του pvp ειναι σωστη αλλα με αυτες τις συνθηκες αυτη ειναι και η τελευταια μου συνδρομη .

Σε καποια φαση χτυπαγαμε 4-5 ατομα veterans oλοι εναν v12 και τον σκοτωσαμε μετα απο 10sec μαχη(!!!!) ,δειγμα του ποσο λαθος ειναι στημενο το rank system στο pvp ,χωρις ουσιαστικο ανταγωνισμο αφου η διαφορα ενος v12 με εναν v5 μπορει να ειναι χαωδης .Αυτο ομως ειναι το λιγοτερο γιατι εστω και ετσι παιζεις μεχρι να φτασεις και εσυ v12 να πεις οτι εχεις ανοιχτο ολο το potential ,με τα τεχνικα θεματα ομως δεν παλευεται .Δεν γινεται δηλαδη να μην δουλευει το swap weapon και να λες οτι παιζεις pvp για κανενα λογο .

Για το crash σου είπα, μπορεί να είναι memory leak, κάνε restart το PC. Όταν μου το κάνει αυτό το παιχνίδι, ρίχνω ένα reboot και παίζει άνετα μέχρι να κλείσω, ώρες αργότερα.

Σε καποια φαση χτυπαγαμε 4-5 ατομα veterans oλοι εναν v12 και τον σκοτωσαμε μετα απο 10sec μαχη(!!!!) ,δειγμα του ποσο λαθος ειναι στημενο το rank system στο pvp ,χωρις ουσιαστικο ανταγωνισμο αφου η διαφορα ενος v12 με εναν v5 μπορει να ειναι χαωδης

Χωρίς να υποθέσω, βαράγατε έναν noob Dragonknight ο οποίος είχε σηκώσει Obsidian Shield, Reflective Scales και Absorg Magic ή Harness Magicka. Με Whitestrake 5 part set bonus.

Τον αποκαλώ noob DK, γιατί κανονικά θα έπρεπε να σας είχε σκοτώσει κιόλας. Ενώ αν ήταν Αυτοκράτορας, δεν προλαβαίνατε να ρίξετε ούτε ένα spel....

Δεν είναι το πρόβλημα του παιχνιδιού, ή η διαφορά των level αλλά το πόσο προετοιμασμένος είσαι εσύ για μάχη.

Και εσύ δεν είσαι καθόλου προετοιμασμένος μιας και χτες βράδυ σου έδωσα μία άσπρη VR4 πανοπλία, στην οποία δεν νομίζω να έχεις βάλει glyphs, ούτε έχει traits, ούτε από κάποιο σπουδαίο set είναι, ούτε φαγητό, και potions έχεις για VR pvp. Και δεν έχω ιδέα αν οι μαγκούρες σου έχουν Sharpened trait επάνω.

Ενώ πάω στοίχημα ότι όλα τα spell που ρίχνατε στον τύπο είναι single target και projectiles.

Αυτός θα έχει όλη την πανοπλία σε epic-legendary με κάμποσα Impenetrable, όλα τα glyphs θα είναι τουλάχιστον epic, με κάμποσα καλά set να κάνουν migitation το damage και 2200+ spell resistance, για τα οποία οι υπόλοιποι δεν είσασταν προετοιμασμένοι να κάνετε penetrate.

(Επίσης Templar δεν θα με παραξένευε αν δεν τον σκοτώνατε επίσης).

Χωρίς να υποθέσω, βαράγατε έναν noob Dragonknight ο οποίος είχε σηκώσει Obsidian Shield, Reflective Scales και Absorg Magic ή Harness Magicka. Με Whitestrake 5 part set bonus.

Τον αποκαλώ noob DK, γιατί κανονικά θα έπρεπε να σας είχε σκοτώσει κιόλας. Ενώ αν ήταν Αυτοκράτορας, δεν προλαβαίνατε να ρίξετε ούτε ένα spel....

Δεν είναι το πρόβλημα του παιχνιδιού, ή η διαφορά των level αλλά το πόσο προετοιμασμένος είσαι εσύ για μάχη.

Και εσύ δεν είσαι καθόλου προετοιμασμένος μιας και χτες βράδυ σου έδωσα μία άσπρη VR4 πανοπλία, στην οποία δεν νομίζω να έχεις βάλει glyphs, ούτε έχει traits, ούτε από κάποιο σπουδαίο set είναι, ούτε φαγητό, και potions έχεις για VR pvp. Και δεν έχω ιδέα αν οι μαγκούρες σου έχουν Sharpened trait επάνω.

Ενώ πάω στοίχημα ότι όλα τα spell που ρίχνατε στον τύπο είναι single target και projectiles.

Αυτός θα έχει όλη την πανοπλία σε epic-legendary με κάμποσα Impenetrable, όλα τα glyphs θα είναι τουλάχιστον epic, με κάμποσα καλά set να κάνουν migitation το damage και 2200+ spell resistance, για τα οποία οι υπόλοιποι δεν είσασταν προετοιμασμένοι να κάνετε penetrate.

(Επίσης Templar δεν θα με παραξένευε αν δεν τον σκοτώνατε επίσης).

Glyphs purple εβαλα με το που μου την εδωσες ενω εσυ πηγες για υπνακο ..χχαχαχα

Eπισης potions εχω που μαξαρουν +250 το magicka συν καποια με health ...

Τraits στην μαγκουρα εχω restor increase critical 5% και destruction staff Increase armor Enchantment effect απο οσο θυμαμαι .

Η πανοπλια που μου εδωσες εχει trait increase Mundus stone εκτος απο 2 κομματια του seducer τα οποια επειδη με καλυπτει το 5Sets τα αλλαξα με 2 κομματια willows path τα οποια επισης ειχαν increase Mundus stone και με τα 2/5 επιπλεον willows path πηρα και λιγο max magicka απο εκει . :)  Αρα διορθωσε με αν κανω καπου λαθος αλλα λαθος υπεθεσες :)

Τωρα το αλλο που λες για spell resistance δεν ξερω ποσο ειχε ουτε θυμαμαι αν οι υπολοιποι δεν ηταν v12 οποτε μην εισαι τοσο σιγουρος .Εξαλλου αυτο αποδεικνυει αυτο που σου λεω επι της ουσιας ,την ανισορροπια δηλαδη στο pvp γιατι εστω πχ οτι εχει 2200 spell res ,πως θα τον κερδισεις οταν εισαι χαμηλοτερο level ? Αυτο σου εξηγω ,το προφανες δηλαδη .Τα υπολοιπα που ειπες και που σου απαντησα απλα δειχνουν κατα ποσο εισαι προετοιμασμενος στο επιπεδο που μπορεις και σου επιτρεπεται  να εισαι χωρις να σημαινει οτι ακομα και 100% να εισαι οκ δεν θα σε ξαπλωσει v12 με 2-3 hits.

Boρειο Σελας στο αγαπημενο μου Skyrim,oταν μπηκα στο παιχνιδι προχθες το χαζευα ...

2vl629u.jpg

2lc1j47.jpg

13yik43.jpg

2py52eo.jpg  

και πρωινες ωρες...

2ufsuj4.jpg

t86cm0.jpg

npkm0w.jpg

Αυτο χωρις σχολια ....

fc8xt3.jpg                      

...και χθες Craglorn οπου με pvp και Εastmarch συγκεντρωσα 1800000 xp

2v1u5mr.jpg

21ngzzt.jpg

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...