chek2fire Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 εμένα με έχει ψύσει ήδη όχι ότι θέλω και πολύ. Από pvp τι λέει δλδ πως είναι σαν το darkfall free δλδ παντού με κάστρα η με ζώνες σαν το warhammer.
Apoll Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δεν είναι σαν το Darkfall, και δεν έχω παίξει WH. Αλλά σε σχέση με το DAOC είναι όπως η π.χ. η Emain. Η Cyrodiil (Oblivion) είναι το θέατρο του πολέμου μεταξύ των συμμαχιών, ολόκληρη χωρίς instances ή άλλα χωρίσματα/περιορισμούς στην ελευθερία και κίνηση. FYI http://tamrielfoundry.com/2013/12/understanding-cyrodiil/ 1
Gerara_ Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Μετά από ένα οχτάωρο σερί testing μπορώ να πω ότι έχω αρκετά υψηλές προσδοκίες από το game. Οι διαλογοι έιναι καταπληκτικοί , το σύστημα μάχης μου άρεσε, τα γραφικά θα μπορούσαν να είναι καλύτερα και lag δεν υπήρχει κάθολου.Εάν δεν κάνω λάθος παίζαμε όλοι (Ευρωπαίοι και Aμερικανοί) σε ένα megaserver Αυτό που θα κρίνει εάν το παιχνίδι θα γίνει f2p μετά από ένα χρόνο , είναι ΄ποσο καλά θα λειτουργεί στην πράξη η φάση στη Cyrodiιl. Οι pve players ας παίξουν skyrim μετά τους έξι μήνες που θα βαρεθούν 1
Han Solo Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δεν είναι σαν το Darkfall, και δεν έχω παίξει WH. Αλλά σε σχέση με το DAOC είναι όπως η π.χ. η Emain. Η Cyrodiil (Oblivion) είναι το θέατρο του πολέμου μεταξύ των συμμαχιών, ολόκληρη χωρίς instances ή άλλα χωρίσματα/περιορισμούς στην ελευθερία και κίνηση. FYI http://tamrielfoundry.com/2013/12/understanding-cyrodiil/ διαβασα το αρθρο και θεωρω πολυ σωστη την αντιληψη που εχουν γυρω απο το sieging ( σε οσα φυσικα αναφερθηκαν ) . αν ειναι ετσι οπως φαινεται και δεν κρυβει "μαργαριταρια" με βλεπω να αποχωρω και εγω απο το gw2 , τουλαχιστον οσο κραταει ο ενας δωρεαν μηνας .... μετα βλεπουμε το πολυ δυνατο στοιχειο του ειναι οτι θα ειναι διαθεσιμο και σε παικτες με consoles . το ερωτημα μου ειναι αν θα μοιραζονται τους ιδιους κοσμους ή θα παιζουν σε αλλους servers ? οποιος γνωριζει απανταει , μην το ψαχνω αδικα update το βρηκα . σε διαφορετικους .... "Will I be able to play with my friends that are playing on different platforms? The megaserver technology featured in The Elder Scrolls Online will allow PC (Windows OS) players and Mac players to play together. Xbox One players will play on a specific megaserver with other players using an Xbox One. PlayStation 4 players will have a specific megaserver dedicated to only those players using a PS4." παντα μου αρεσει να διαβαζω χαζομαρουλες του στυλ mega server
chek2fire Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Αυτό που περιγράφετε θυμίζει αρκετά warhammer! Μου έχει λέιψει αρκετά αυτό το massive pvp
DeiX Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Παλι καλα που οι βρωμοκονσολαδες θα παιζουν αλλου. Να φυγετε να πατε αλλου λεμε!!!!! 1
p3tran Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Παλι καλα που οι βρωμοκονσολαδες θα παιζουν αλλου. Να φυγετε να πατε αλλου λεμε!!!!! το ξερεις οτι αυτο το game ΔΕΝ το φτιαχνει η ομαδα της beth, ετσι? το ξερεις οτι ειναι developed απο τη zenimax.. προσεχε λοιπον, γιατι μαχαιρα εδωσες - μαχαιρα ισως λαβεις (το επομενο game της beth =? time exclusive στις βρωμοκονσολες ;PPppP )
Alithinos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 πες μου ότι τα elder scrolls που έχει η κάθε alliance θα μπορεί να τα κλέψει κάποιος,να φτιάξω έναν Thief με 100% sneak!
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Με τίποτα TES σε κονσόλα, ωραίο το controller αλλά μην το παρακάνουμε κιόλας.
p3tran Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Με τίποτα TES σε κονσόλα, ωραίο το controller αλλά μην το παρακάνουμε κιόλας. χαχα, καλο, αλλα δες την πραγματικοτητα μου: elder scrolls 3 morrowind: day 1 στο xbox1, μετα απο πληρες λιωσιμο και κανα χρονο επιασα το pc. elder scrolls 4 oblivion: day 1 στο 360, με ιεροτελεστιες κλπ. και δικαιωματικα! μετα απο πληρες λιωσιμο και κανα χρονο επιασα το pc. elder scrolls 5 skyrim: day 1 στο ...playstation 3(!) (ειχα ..τυψεις που επιανε ολο σκονη, και ειπα να παιξω μια παιχνιδαρα εκει για να το χαρω.) λιγες μερες μετα, γυρω στο level 50, το παιχνιδι σκορπισε και ετσι το πηρα στο 360. μετα απο πληρες λιωσιμο και κανα χρονο επιασα το pc. απο oblivion και μετα το interface ειναι αψογο στο joypad, inventory mgt και λοιπα μη πω οτι παιζουν καλυτερα, ενω οι μετριες -σχετικα με το υπολοιπο παιχνιδι- μαχες, παιζουν καλυτερα ετσι. edit: χαχαχα, να πω και κατι αστειο που θυμηθηκα τωρα απο εκεινες τις εποχες... δεν εχει μια βδομαδα το oblivion που εχει βγει, και το εχω παρει στο 360 οπως εγραψα. γαμαουα κι ετσι. λιγους μηνες ειχε το 360 στην αγορα, και εκεινο τον καιρο ειχε μολις κανει η rare ενα (καλο) update με το οποιο ειχε προσθεσει εκ των υστερων online co-op νομιζω στο kameo.. (σπουδαια πραγματα για τοτε). ορμωμενοι απο αυτο λοιπον, μπηκαμε μερικοι στα official support forums της bethesda/oblivion, και ανοιξαμε ενα θεμα ζητωντας να προστεθει με update η δυνατοτητα (στο 360 που ειχαμε) να μπορουν δυο/μερικοι xbox live παιχτες να "βρισκονται" στο live, οχι για το story mode (που φυσικα ηταν δυσκολο) αλλα σε εναν ουδετερο χωρο απλα για συγκρισεις χαρακτηρων/εξοπλισμων και ισως ανταλλαγες/εμποριο, με αποκορυφωμα να μπορουν να εχουν και μια αρενα οι δυο παιχτες για μεταξυ τους δοκιμες.. ολα λογικα, ολα καλογραμμενα, ολα εφικτα. Ε, ΤΟ ΤΙ ΒΡΙΣΙΜΟ ΦΑΓΑΜΕ ΣΕ ΧΡΟΝΟ Dt ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ 500ΑΡΙΑ ΣΥΝΑΔΕΡΦΟΥΣ PCΑΚΗΔΕΣ, ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑ Ή ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΔΕΝ ΕΠΑΙΖΕ ΣΩΣΤΑ Ή ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟ GAME, ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ.... δηλαδη στα 500 υβριστικα μηνυματα σταματησα να ασχολουμαι να διαβαζω, μπορει να βριζανε κι ακομα αν ειχα κατσει να δω.... "βρωμοκονσολακηδες, αφηστε τους να φτιαξουν το broken παιχνιδι που ζητατε αρενα να παιζετε με τα αλογακια σας", "νηπια ξου", "η μαμα σου το ξερει οτι γραφεις στο ιντερνετ" κλπ κλπ κλπ καταλαβαινεις... ΠΟΥ να ηξερα ο δολιος οτι εξω απο το 360, το game ειχε ενα σωρο θεματα? εγω το πηρα, επαιζα μια βδομαδα, και μετα μου ηρθε αυτη η ιδεα. και αυτα που ειχαμε προτεινει τοτε, αντικειμενικα ητανε ωραιες προσθηκες, και εφικτες. αλλα στα ματια των παιχτων απο αλλες πλατφορμες, εκεινη την εποχη πρεπει να ητανε το πιο κοκκινο πανι του κοσμου.. οποτε, -ρεζουμε- αμα σου αρεσει να τα παιζεις τα elder scrolls πρωτη μερα, μη την κοροϊδευεις την κονσολα, ποτε δεν ξερεις... Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2014 από p3tran 1
konstantinos77 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Ασε που για μεγαλη τηλεοραση το tes ειναι ολα τα λεφτα με τα τοπια κτλ .. 1
DeiX Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Ψιτ μαγκες εδω ειναι το φορουμ των "PC GAMES" να φυγετε λεμε να πατε αλλου Περα απο τη πλακα τωρα σημασια εχει να ειναι καλο το game και ας το βγαλουνε οπου θελουνε. Αρκει ο καθενας να ειναι στον δικο του server. Δεν ειμαι εγω ρατσιστης αυτοι ειναι κονσολακηδες 1
Apoll Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Ασε που για μεγαλη τηλεοραση το tes ειναι ολα τα λεφτα με τα τοπια κτλ .. Θα συμφωνήσω. Oblivion, Skyrim και Fallout 3 θα ευχαριστήθηκα περισσότερο στο PS3 με το control, παρά στο PC. Ίσως είναι ο συνδιασμός του αναπαυτικού καναπέ, 50" πλάσμα στα 100hz και το full dolby surround που κάνει το σπίτι να σηκώνεται από τα θεμέλια. (τα καλά του να μένεις στα χωράφια της Αγγλίας και όχι σε κάποιο διαμέρισμα).
Atallos1 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Aπορω τι σας αρεσε στο combat system που λετε καποιοι . Ειναι σαν να μην βαρας καν και δειχνει εξαιρετικα βαρετο Και δεν καταλαβα ποτε γιατι εχει απο την beta κιολας εχει επιλογη για Addons
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα