Apoll Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Αντε αρχιστε ολοι να φτιαχνετε sorcerer να νιωσετε αληθινο game και οχι σπαμαρισμα με ultimates και ψευτιες ..Να παταω το R ξερω και εγω δεν ειναι καμια επιστημη .. Μονο ο Τemplar μας πλησιαζει σε βαθμο δυσκολιας .. Νάτος και ο άλλος. SC και μιλά για σπαμάρισμα Shattering Prison -> Crystal Fragments -> Crystal Fragments -> Kill αν όχι Crystal Fragments......... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Νάτος και ο άλλος. SC και μιλά για σπαμάρισμα Shattering Prison -> Crystal Fragments -> Crystal Fragments -> Kill αν όχι Crystal Fragments......... Shattering Prison ?? χαχαχαχα ουτε καν...Που το ειδες αυτο ? Crystal fragments με time to cast 3sec ? Στο pvp ? really ? Δεν υπαρχει σπαμαρισμα για τον sc μην το ψαχνεις .Σπαμαρισμα ειναι να εχεις cooldown 2-3sec στο ulti και να κοπανας με ενα hit 1000k και να κανεις αυτο συνεχεια ,αυτο ειναι σπαμαρισμα .Αυτο που λες πχ Prison ,fragments etc δεν ειναι κατι απλως χρησιμοποιει καποιος σε μια σειρα τα skills για να παιξει oπως σε ολα τα mmo ... Mε prison καταρχην σε pvp δεν γινεται να σπαμαρεις γιατι με το που κανεις cast σε εναν σε εχουν φαει αλλοι 10 γυρω σε χρονο dt ,αστο ...Οταν φτιαξεις sc ελα να σου πω .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Imperial SC έχω. SP ή MF και μετά σπαμ το CF. Δες την περιγραφή του CF σε παρακαλώ. Αν κάνεις cast κάποιο spell ΠΡΙΝ το CF και μετά το CF έχεις 50% πιθανότητα να κάνεις το επόμενο spell insta cast. Γι αυτό SP και CF, μιας και κόβεις την φόρα του άλλου. Αλλά τί λέω. SC που να μην ξέρει πως ακριβώς δουλεύει το CF.................... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeiX Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Ενω αν ειχε βαλει duels η zenimax ολα τα παραπανω θα τα λυναμε σε χρονο dt και οχι με 1κ posts στο forum... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Πανο μην λες οτι ναναι ,φυσικα και το ξερω το εχω κανει morphed ..Σου ξαναλεω και 50% instant να εχεις σπαμαρισμα δεν κανεις με sp και cf τον κωλο σου κατω να χτυπας ,μιλαω παντα σε pvp και ο λογος ειναι οτι το μεν πρωτο πιανει σε εναν και σε pvp σε εχουν φαει λαχανο χωρις να το καταλαβεις οι υπολοιποι που πανε group και σε οτι αφορα το δευτερο ειναι μεν δυνατο και βασικο dps skill του sc αλλα εχει cast time μεγαλο ασχετα με το μορφαρισμα .Το 50% που εχω εγω πιανει 1 στις 3 instant στην καλυτερη αν θες να ξερεις .Αν θες να σου πω με τι μπορεις να κανεις σπαμαρισμα ετσι οπως το λες με συνεχομενο casting ειναι το Μages Wrath και Thundering presence ,ειδικα το δευτερο που εχει area effect ..Αυτα ολα τα εχω δει και σε βιντεο φυσικα με v12 players για να εξηγουμαστε δεν στα πεταω ετσι ..Επειδη ομως μου αρεσει ο αντιλογος σε προκαλω σε pvp με sc και prison- fragments να δω τι μπορεις να κανεις ,εγω θα ειμαι διπλα σου να βλεπω ,μπορει να κανω εγω λαθος και να αλλαξω καποια πραγματα στα builds μου .. Επισης οταν λεμε σπαμαρισμα εννοουμε να σκοτωνεις κιολας ετσι ? Γιατι αλλιως δεν εχει νοημα ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gildo Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Έλα ρε που κάθεστε και μαλωνετε για τα class.Δεν ειναι μονο η ικανότητα του παίκτη αλλα και η σύνδεση που εχει και το pc που εχει.Οταν ένας εχει ping 200 και pc που παιζει οριακά γινεται να εχει την ίδια απόδοση με τον αλλο που εχει ping 40 και pc high end?Εκτος αυτού αν βάλεις μέσα και τα προβλήματα που εχουν τα games καταλαβαίνεις οτι υπαρχουν και άλλοι παράγοντες που παιζουν ρόλο.Βαλε μέσα και το gear που δεν συγκρίνεται το legendary με τα πρασινακια και άντε να βγάλεις άκρη.Αυτο που με προβληματίζει εμενα ειναι οτι δεν βλεπω content αυτή τη στιγμή εκτος του graclorn.Ειχαν πει καθε 25-30 μέρες θα βάζουν και εχουν περάσει 4μηνες και εχουν βάλει μια περιοχή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δεν μαλωνει κανεις .. Το "set skip load levels" παρατηρησα οτι ενω το βαζω στο -2 γυρναει στο 0 οταν παιζω.Επισης βλεπω οτι το taxtures settings βγαζει την επιλογη . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Πριν ξοδέψω μερικά χιλιάρικα, ενδιαφέρεστε για guild crest ή θα βάλετε από άλλο guild; Εγώ δεν έχω πρόβλημα, θα βάλω από Southern Alliance ή Va Khaj Dar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeiX Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Και μονο για τη πλακα μας αξιζει να το φτιαξουμε. Για οτι χρηματα χρειαστεις εδω ειναι ο Τολης BTW ποσο κοστιζει?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Το κόστος να μην σας απασχολεί. Αν ενδιαφέρεστε λέω. Δοκίμασα στα γρήγορα κάτι pattern σήμερα και μου άρεσαν. Λόγο του ότι είμαστε χύμα από races, θα βάλω ένα από τα δύο σύμβολα του AD. Έχει βέβαια όπλα κλπ αλλά αυτά πάνε για φεουδαλιστές Breton. Βασικό χρώμα, θα είναι κάποιο από τα πολύ ανοιχτά (προς άσπρο) γκρι, δεύτερο χρώμα δεν έχω αποφασίσει και είναι 5-6 pattern που μου αρέσουν. (από τα 30 τόσα). Αν μπεις online και έχεις rights λόγο του ότι είσαι officer, δοκίμασε μερικά για ιδέα, αλλά μην το αγοράσεις μέχρι να αποφασίσουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeiX Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Εχθες ασχοληθηκα με crafting. Επιτελους εφτιαξα τα σετακια που ηθελα . Και μετα φυσικα επαιξα με τα dyes. Νομιζω οτι στο heavy set εδωσα ρεστα. Οταν παω σπιτι θα βγαλω και θα ανεβασω ss. Θα δω και λιγο τα tabards και θα σου πω. Το Σ/Κ λεω να παω craglorn να μαζεψω τα quests. Οποιος ψηνεται για παρεα να μου πει να παμε μαζι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Τα skyshards να μαζέψουμε από εκεί....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gildo Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Μου αρεσει που γκρινιαζουν για τους dk και οι αλλοι εχουν τα vampires με το swarm.Αν βαλεις και το lag που υπαρχει δεν χρειαζεται να κανει κατι ο βαμπιρας.Ριχνει το ulti και τρωει τους αλλους που ειναι slow motion.Πατας το buble και περνανε απο μεσα τα τα siege weapons.Υποτιθεται οτι σε προστατευει και δεν ειναι για διακοσμητικους λογους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Tραγωδια σημερα με το lag και το weapon swap ,το οποιο θα φτιαχνανε ταχα μου ...Τα χρωματα και οι μαλακιες τους μαρανανε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeiX Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Οριστε τα setakia που εφτιαξα. Prêt-à-Porter Full epic "Unbreakable" Breton VR12 Heavy Tanking Gear Teenage "Bosmer" Mutant Turtle (Epic VR12 Bosmer medium full stamina dps) Cookie Cutter Primal Epic VR12 Light Armor (για να κοβεις τους mages σε 2 κινησεις ) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα