Προς το περιεχόμενο

The Elder Scrolls Online

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δοκιμαστε randomize τα dyes.Βγαζει κατι συνδυασμους πολυ καλους και ειδικα οποιος εχει cloth δειχνει πολυ καλυτερα το χρωμα :-D .Πηγα να φτιαξω μια guild και τα εχουν απενεργοποιησει ολα.Ειχα βαλει και ωραιο ονομα,the moustache.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αύριο πρωί η ενεργοποίηση ξανά των guild & guild banks (άτιμε Δημήτρη, δεν μπορούσα να φτιάξω πανοπλία χτες βράδυ).

Εγώ είπα από την αρχή θα πάω για earth colours, και όπως βλέπετε ταιριάζουν στους Khajiit.

• Like 1

Α ρε μοδιστρουλες ολες σας :P

Μολις αγορασα απο kinguin με 17 ευρουλακια 60 μερες gametime. 8,5 ευρω το μηνα ειναι μια χαρα!

(άτιμε Δημήτρη, δεν μπορούσα να φτιάξω πανοπλία χτες βράδυ).

Ελα σημερα θα το ριξουμε στο crafting ρε συ παρεακι!!! Ανυπομονω να παω σπιτι και να φτιαξω τα σετακια μου. Θα ανεβασω μετα ss να το κανουμε φορουμ υψηλης μοδας :P

Αφιερωμενο στο φιλο μου khajiit :

• Like 2

Α ρε μοδιστρουλες ολες σας :P

Μολις αγορασα απο kinguin με 17 ευρουλακια 60 μερες gametime. 8,5 ευρω το μηνα ειναι μια χαρα!

Μια χαρα εισαι ,πες απο αυτες τις 60 μερες θα παιξεις τις 40 πολυ καλο deal...

Γυρω στο πασχα πιστευω θα εχω φτασει :-DΜετα θα το εχουν παει v15 και κλαμα η κυρια.

To vr12 το φτανεις με 2 τροπους :

1) Κανεις τα quest και στη 2η περιοχη που ανοιξες

2) Κανεις grinding στη Craglorn

Εσυ δεν κανεις τιποτα απο τα 2 μωρη μοδιστρα. Ουτε μεχρι τη 2α παρουσια δεν θα εχεις παει vr12. Αντε ξεκινα το grinding που ειναι ευκολο. 2-3 μερουλες στη σειρα και χτυπας το 12ρι ;)

Αν και εδω που τα λεμε σε βλεπω να χτυπας αυτο το 12 :P

ouzo12-2.jpg?_ex=128x128

• Like 1

Αγώνας δρόμου μεταξύ Arxon (EU, Altmer, DK, VR7) και Gaius Quintus (NA, Imperial, Templar, lvl 8) για το ποιoς θα φτάσει πρώτος VR12........

GO!!!!!!!!!

Να βαλουμε και τον DeiX The Ironside (DK 27lvl νομιζω) στη κουρσα ε? ε? :D

Ε αναγκαστικα μεχρι τοτε θα κρυβομαστε πισω απο τον κοντο στο PVP που τους καθαριζει ολους μπροστα ...

Που "ΤΟΝ" καθαριζουν ολοι μπροστα θες να πεις...Θυμα τον κανατε τον κοντο αλλα που θα παει....θα δειτε τι θα παθετε :P

• Like 1

Αυτο το δώδεκα φίλε ειναι το μαγικό φίλτρο.Για αυτο αν και v7 δεν μπορει να με ρίξουν ουτε τα 12 στη cyrodil.Τωρα έμαθες το μυστικό πως να κερδίζεις στο pvp.Τι αλλο κόλπο θα σας πω για να μάθετε επιτέλους το παιχνίδι.

Να βαλουμε και τον DeiX The Ironside (DK 27lvl νομιζω) στη κουρσα ε? ε? :D

Φυσικά.......

------------------------------------------------------------------------------------------------

Αυτο το δώδεκα φίλε ειναι το μαγικό φίλτρο.Για αυτο αν και v7 δεν μπορει να με ρίξουν ουτε τα 12 στη cyrodil.Τωρα έμαθες το μυστικό πως να κερδίζεις στο pvp.Τι αλλο κόλπο θα σας πω για να μάθετε επιτέλους το παιχνίδι.

Ρε noob, όταν σε βαράνε οι noobs που κλαίγονται στο φόρουμ ότι δεν μπορούν να σκοτώσουν τους DK, κάθεσε και καμαρώνεις σαν σκερπάνι;

Ας μου δωθεί η ευκαιρία να σε μαγκώσω εγώ, και μετά πες μου για μυστικά και λοιπές αρλούμπες.

Reflective Scales spam, δεν είναι μυστικό, και όλες οι μαϊμούδες με αυτό παίζουν. Γι αυτό ψοφάνε τα ψοφίμια ή κάνουν hack για να τρέξουν, την στιγμή που κάποιος γνωστός άγνωστος Khajiit τους ρίχνει στο δάπεδο αρχίζοντας τις γροθιές.

Η Elo'dryel (EP DK Vampire Empress), μετά και την δεύτερη φορά (μέσα σε 5 λεπτα) που ψόφησε σαν noob σε 1 vs 1 την Κυριακή, κάθε φορά που με έβλεπε, χτύπαγε memory injection και εξαφανιζόταν 300 μέτρα μακρυά από εμένα.

Οι λοιποί του Va Khaj Dar, δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τα γέλια τους βλέπωντας το θέαμα.

Και επειδή είστε άπιστοι Θωμάδες, μόλις μπω απόψε θα παραδώσω και θα πειστήρια των 2 απανωτών σχετικών achievement που πήρα την Κυριακή.

Αντε αρχιστε ολοι να φτιαχνετε sorcerer να νιωσετε αληθινο game και οχι σπαμαρισμα με ultimates και ψευτιες ..Να παταω το R ξερω και εγω δεν ειναι καμια επιστημη ..:P Μονο ο Τemplar μας πλησιαζει σε βαθμο δυσκολιας ..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...