Apoll Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Όχι δεν μπορείς να κάνεις craft τα δαχτυλίδια, αλλά υπάρχουν σετ τα οποία έχουν δαχτυλίδια, όπλα, πανοπλίες. Κώστα, και Τόλη, πηγαίντε πρώτα VR12 και συζητάμε για sets.
konstantinos77 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Ωραιο αδειασμα ... Aυτο Πανο με τον φακελο scripts στο esolauncher το ειδες?
konstantinos77 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Μπορεις να μου δωσεις σε link την δικη σου ?
DeiX Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Τα drop sets εχουν και jewels φυσικα. Στο μελλον θα μπορουμε να κανουμε και αυτα craft. Ετοιμαστειτε να κανετε update οτι addons εχετε γιατι βαρανε κοκκινο και script errors.
gildo Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Εγώ τα εχω βγάλει όλα τα addon.Δεν θελουμε τις σκουριασμενες πανοπλίες σας. ο dk ρίχνει φαπες σε v12 στη cyrodil και ας φοράει τα τροκανια που του έφτιαξε ο κοντός.Βρηκα κατι emotes την ωρα που χαζευαμε τα dyes με κατι άλλους για πολυ γέλιο.Στο elden root σήμερα υπήρχε συνωστισμός για τα respec και πρώτη φορά ειδα τόσο κόσμο μαζεμένο στο pve. 1
DeiX Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Εχω μερικα addons που τα θεωρω πλεον must: - Wykkyd's Outfiter (για να αλλαζεις equipment/skills με 1 κλικ αναλογα με το τι ρολο θες να παιξεις) - FTC οχι οπως το δινει το tamriel foundry αλλα εντελως simplified, εχω κρατησει μονο 2 μπαρες για να βλεπω τα HP και τα buffs/debuffs του target μου. - ΑΙ research grid για να βλεπω τι μου απομενει για research και τα timers στο crafting. Ολα τα αλλα ειναι optional. Τα παραπανω ομως με βολευουν αφανταστα. Δωστε ρε καμια συμβουλη για tanking gear (εκτος απο sets πειτε και traits).
konstantinos77 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Εγω εχω κολλησει στο Raise Galmon στο Life of the party quest και καθομαι σαν τον μαλακα μπροστα του...Αυτα με ξενερωνουν εμενα . Λογικα ειναι bugged ...
Apoll Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Πρώτη προσπάθεια με τα χρώματα (μόλις τελείωσε το patch). 2
konstantinos77 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 http://www.gamemodi.net/ Nαι απο εκει το κατεβαζουν ολοι ,τωρα εχει και τα scripts αν το δεις .. Τελικα τα καταφερα και το εβγαλα το quest ,δεν ξερω τι σκατα εγινε εβγαλα-εβαλα add-ons μη τυχον επηρεαζαν εκανα διαφορα ..Ολη η μερα σημερα στο dungeon βγηκε ,ευτυχως που ειχα group και θεριζαμε .. Τα χρωματα τελικα απο που τα αλλαζεις δεν μου ειπες Πανο
gildo Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Αυτο δεν ειναι khajit όπως ειναι ετσι.Ειναι ο φιλεας φογκ απο τον γύρο του κόσμου σε ογδόντα ημέρες !!!! 3
Apoll Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Εσένα δεν είδαμε..... Nαι απο εκει το κατεβαζουν ολοι ,τωρα εχει και τα scripts αν το δεις .. Τελικα τα καταφερα και το εβγαλα το quest ,δεν ξερω τι σκατα εγινε εβγαλα-εβαλα add-ons μη τυχον επηρεαζαν εκανα διαφορα ..Ολη η μερα σημερα στο dungeon βγηκε ,ευτυχως που ειχα group και θεριζαμε .. Τα χρωματα τελικα απο που τα αλλαζεις δεν μου ειπες Πανο Ήμουν στο Elder Root και είδα το station.
konstantinos77 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 χαχαχαχα ε καλα σου λεει τωρα και σενα ρε Πανο ,σαν τον Φιλεα Φογκ μοιαζει φτιαξτον λιγο .... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα