Προς το περιεχόμενο

The Elder Scrolls Online

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το patch ειναι απλα σουπερ. Σε 2 patches εχουν βαλει πανω απο 10 GB αλλαγες και content μια χαρα τα παμε ;)

Guys ψήνομαι να ασχοληθώ με το teso. Πρέπει να εχω πολύ καλή σύνδεση για να μην λακγαρο?

Αν εχεις οτιδηποτε dsl δεν θα εχεις προβλημα. Αν πας να παιξεις με 56k modem ε τι να πω...υπαρχει και τριλιζα online (ρωτα τον gildo θα ξερει να σου πει :P)

• Like 2
  • Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παντως το swap weapon απαραδεκτο να μην το εχουν φτιαξει ακομα ,δηλαδη τι αλλο να πεις ...Παιζεις με 3-4 mobs και χαλαει ολη την αισθηση .Σκεφτομαι να τους στειλω κανενα email αλλα δεν ξερω νομιζω οτι δεν προκειται να φτιαχτει ποτε .Τουλαχιστον δεν ειναι καθε μερα τοσο χαλια οσο ηταν σημερα γιατι το απογευμα που επαιζα πολλες φορες δεν αλλαζε καν ,καλα δηλαδη να αργει αλλα να μην αλλαζει καν ...Μετα θα φταιω εγω να γινω κακος .

Δημοσ.

Παντως το swap weapon απαραδεκτο να μην το εχουν φτιαξει ακομα ,δηλαδη τι αλλο να πεις ...Παιζεις με 3-4 mobs και χαλαει ολη την αισθηση .Σκεφτομαι να τους στειλω κανενα email αλλα δεν ξερω νομιζω οτι δεν προκειται να φτιαχτει ποτε .Τουλαχιστον δεν ειναι καθε μερα τοσο χαλια οσο ηταν σημερα γιατι το απογευμα που επαιζα πολλες φορες δεν αλλαζε καν ,καλα δηλαδη να αργει αλλα να μην αλλαζει καν ...Μετα θα φταιω εγω να γινω κακος .

Καλά τα patchnotes δεν τα διάβασες; Τί κλαις ακόμα;

Δημοσ.

Ποιος κλαιει Πανουλη εγω? Αχ... Δεν με ξερεις ακομα καλα..

Ωραια το διαβασα,ουτε παραγγελια λοιπον να το ειχα κανει .Απομενει να το δουμε στην πραξη...

Δημοσ.

Μακάρι να το φτιάξουν.Απλα επειδη εχω δει οτι και σε αλλα games οι παιδικές ασθένειες δεν περνάνε εύκολα κρατάω μικρό καλάθι.

Δημοσ.

Σημερα το απογευμα επιτελους στην Εastmarch ή αλλιως Skyrim ...Γυρισα ομως Shadowfen γιατι εχω αφησει ανοιχτους λογαριασμους ,εντωμεταξυ εχω φτασει V4 και αρχιζω και βγαζω 2.3k .. :devil:

Δημοσ.

Μακάρι να το φτιάξουν.

Κατ εμέ θα πρέπει να φτιάξουν και το πρόβλημα που έχει και ένας πελάτης τους, που παίζει έναν DK χωρίς να έχει ιδέα τα mechanics του παιχνιδιού 4 μήνες μετά. Και το πρόβλημα επικεντρώνεται μεταξύ καρέκλας και πληκτρολογίου.

Δημοσ.

Είχα δυο μέρες να μπω και βρήκα ενα mail.Το ανοίγω και είχε μέσα 20000 gold for the dominion έγραφε.Δοκιμασα τα dyes έκανα και respec και εχω 55 skills ελεύθερα.Εσεις παιδευεστε με τις ώρες σε εμενα ομως παει το gold!!!!

• Like 1
Δημοσ.

Eγω πηγα να το βαλω απο το eso launcher add-on και εβγαζε error και τελικα ηταν επειδη επρεπε να κατεβασω το patch .Παρολαυτα επειδη στην αρχη νομιζα οτι ηθελε updated eso launcher κατεβασα παλι το ιδιο μονο που εκτος απο τα dll (hook,compact helper) και settings ειχε και ενα φακελο scripts που δεν τον ειχε με το προηγουμενο που ειχα κατεβασει .Ειναι καινουργια εκδοση αυτο ?Παντως και  τα 2 λενε 1.0.0.0 αλλα στο προηγουμενο δεν ειχε αυτον τον φακελο ..

Δημοσ.

Οσο περιμενω και εγω το patch ριχνω μια ματια στα νεα crafted sets εδω : http://tamrieljournal.com/crafted-item-sets-eso/

Ξερω τι θελω ως dps (αν καποιος NB θελει βοηθεια απλα ας με ρωτησει και θα του απαντησω).

Αυτο που ψαχνω ειναι τι set αξιζει για τανκ. Νομιζω πως θα φτιαξω :

5 items  Whitestrake’s Retribution + 4 items Hist Bark ή Alessia’s Bulwark.

Περιμενω προτασεις γιατι πραγματικα δεν ξερω αν αξιζει το παραπανω ή το αναποδο (5 Hist Bark +4 απο τα αλλα 2).

Παρτε και μια ss ετσι για να γουσταρουμε γιατι παιζουμε ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ :D

Screenshot_20140803_113915_zps92679b9b.p

• Like 1
Δημοσ.

A οκ δεν ηξερα οτι μπορεις να βαλεις στα δαχτυλιδια και στο weapon ..Μου διεφυγε και η ζωνη ..:P

O καλυτερος συνδυασμος για dps ποιος λετε να ειναι σαν set pieces? Εμενα Πανο μου ειχες φτιαξει seducer και willow path με mundus stone αλλα δεν θυμαμαι τωρα ποσα items εχω απο το καθενα .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...