Προς το περιεχόμενο

The Elder Scrolls Online

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Με ματιασανε γιατι ειμαι ομορφος

Δυστυχώς κι εγώ έχω το ίδιο θέμα εδώ και 4 ημέρες

Είναι ούτως θέμα της Zenimax και μας έχουν αφήσει στα σκοτάδια χωρίς καμία ενημέρωση εδώ και ημέρες

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Τις συζητήσεις στο Support Forum τις ακολουθάς;

Στο support call δηλώσατε τον ISP, μιας και τον ζητάνε;

Ναι τα πάντα έχω κάνει, ότι φανταστείς και ότι προτείνεις, τίποτα δεν λειτουργεί και έχουν παραδεχτεί ότι είναι δικό τους θέμα στο forum.

Για να δούμε πόσο θα το τραβήξουν.

Δοκίμασε να παίξεις στον ΝΑ ή στον PTS

Να κάτσω να κάνω download ξανά αυτό το θηρίο??

Με την καμία, περιμένω να το φτιάξουν τα παιδιά μας στην Zenimax

• Like 1

Δυστυχώς κι εγώ έχω το ίδιο θέμα εδώ και 4 ημέρες

Είναι ούτως θέμα της Zenimax και μας έχουν αφήσει στα σκοτάδια χωρίς καμία ενημέρωση εδώ και ημέρες

Απο περιεργεια ρε συ ποιον ISP εχεις? Εγω forthnet

Απο περιεργεια ρε συ ποιον ISP εχεις? Εγω Forthnet

Forthnet κι εγώ.

Αλλά εννοείται πως δεν χρησιμοποιώ την πατάτα router που μας δίνουν αλλά έχω αγοράσει δικό μου βαρβάτο.

Μίλησες τίποτα με Forthnet και σου είπαν κάτι?

Πριν τον τρανό και απαράδεκτο απ'ότι φαίνεται EU Server, έμπαινα μια χαρά.

Κάτσε να κατεβάσω τον NA και εάν δεν παίζει ούτε κι αυτός τότε περιμένω καμιά εβδομάδα για solution και εάν δεν αλλάξει κάτι unsub αμέσως.

Παιδια το λαθος ειναι δικο τους το εχουν γραψει κιολας.Το game εχει προβλημα με frame drops απο τοτε που αλλαξε ο server.Eχθες οποιος πηγε να κανει charge με την shield κολλαγε και εκανε επιτοπιο τροχαδην.Εβαλα τα settings στο low και τα frame εφτασαν15!!Απο τη στιγμη που τα εχω ολα στο low και στην αναλυση εβαλα 1024χ768 και συνεχιζει τα frame drops ειναι και αυτο δικο τους προβλημα.Το patch θα μπει απο δευτερα απο οτι ακουσα,Δοκίμασα παιχνιδια όπως battlefield 4 και crysis 3 σε multiplayer για να δω αν φταίει το δικο μου pc.Το bf σε χάρτες με πολλές εκρήξεις δεν μου έκανε ουτε ενα κόλλημα και το ίδιο και το crysis.Αυτα τα δοκίμασα εννοείτε σε high settings με τα φίλτρα ενεργοποιημένα.

Εσείς έχετε τα προβλήματα, εγώ κάθομαι όλη μέσα στο φόρουμ να ψάχνω λύσεις

not sure this help for everyone..run the "auslogics boostspeed" program..run "advanced tools/speed up internet"...its worked me.I know maybe its a miracle but now the eso perfect smile.gif

Επίσης, κάποιοι είπαν ότι έχει να κάνει και με τα W8.

Αν έχετε δευτερο δίσκο για κάντε μία νέα εγκατάσταση για δοκιμή.

Εγκαταστείτε το παιχνίδι, και μόλις πάει να κάνει download ρίχτε τον EU κατάλογο από το Zenimax folder που είναι το παιχνίδι. (δεν χρειάζεται να το κατεβάσετε ξανα).

Εσείς έχετε τα προβλήματα, εγώ κάθομαι όλη μέσα στο φόρουμ να ψάχνω λύσεις

Επίσης, κάποιοι είπαν ότι έχει να κάνει και με τα W8.

Αν έχετε δευτερο δίσκο για κάντε μία νέα εγκατάσταση για δοκιμή.

Εγκαταστείτε το παιχνίδι, και μόλις πάει να κάνει download ρίχτε τον EU κατάλογο από το Zenimax folder που είναι το παιχνίδι. (δεν χρειάζεται να το κατεβάσετε ξανα).

Το forum τους κοιτάω και με το tech support  επίσης, καμία πρόταση τους μέχρι τώρα δεν έχει λειτουργήσει.

W8 δεν έχω, ευτυχώς.

Και δεν είμαστε κάνα δύο άτομα αλλά αρκετά που έχουν το ίδιο θέμα.

Το έχω κάνει και στον HDD και στον SSD,τα ίδια ακόμη.

Περιμένω κάνα patch μιας και το λάθος είναι δικό τους, σιγά μην σκάσω, το πολύ πολύ έχουν χάσει έναν sub μέχρι να το φτιάξουν.

Their loss

Δοκίμασες το Auslogic boostspeed;

Το έχω ήδη αγορασμένο , no success.

Δεν θα χολοσκάσω περισσότερο, μιας και είναι θέμα της Zenimax.

Περιμένω patch καμιά εβδομάδα ακόμη μετά....say farewell to my nice Money!

Επειδη δουλεψε σε εναν δε σημαινει οτι θα δουλεψει και στους αλλους. Ενας αλλος απο κατω λεει οτι καταφερε να παιξει στηνοντας VPN. Νομιζω οτι και ο πειραματισμος εχει τα ορια του και το pc δεν ειναι μονο για τo eso. Οτι θα το φτιαξουν ειμαι σιγουρος. Μεχρι τοτε οπως ειπε και ο hades απλα no sub from me. Μετα φυσικα και θα επιστρεψω. Λογικα πρεπει να μας δωσουν και 3-4 μερες gametime εφοσον δεν καταφεραμε να παιξουμε λογω δικου τους προβληματος.

• Like 2

Επειδη δουλεψε σε εναν δε σημαινει οτι θα δουλεψει και στους αλλους. Ενας αλλος απο κατω λεει οτι καταφερε να παιξει στηνοντας VPN. Νομιζω οτι και ο πειραματισμος εχει τα ορια του και το pc δεν ειναι μονο για τo eso. Οτι θα το φτιαξουν ειμαι σιγουρος. Μεχρι τοτε οπως ειπε και ο hades απλα no sub from me. Μετα φυσικα και θα επιστρεψω. Λογικα πρεπει να μας δωσουν και 3-4 μερες gametime εφοσον δεν καταφεραμε να παιξουμε λογω δικου τους προβληματος.

Λοιπόν μόλις δοκίμασα την παρακάτω λύση, μόνος μου το σκέφτηκα και παίζει μια χαρά!

Πρώτο βήμα: Κάντε τα πάντα , μα τα πάντα low resolution 720X480, απενεργοποιήστε ότι High , ambient, anti aliasing κλπ κλπ έχετε! συν Windowed mode !

Δεύτερο βήμα: Download αυτό το πρόγραμμα http://www.hageltech.com/tweakmaster/download και κάντε ΟΤΙ αλλαγές σας ζητήσει με το Connection Optimization Wizard

Και VOILA!

Μπαίνω μια χαρά!

Υ.Γ. Άλλαξα τα settings ξανά σε Ultra και δεν έχει κανένα θέμα! Θα δω μέσα στην ημέρα εάν εμφανίσει ξανά κάποιο πρόβλημα

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...