Προς το περιεχόμενο

The Elder Scrolls Online

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ναι ρε μάστορα αλλα οταν είμαστε 2 άτομα και πατάμε use και δεν ανοίγει η πόρτα του κάστρου το lag δεν φταίει?Γενικα δεν είχα frame drops αλλα τωρα κανά 2 μέρες γινεται αυτο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Το δικο μου θεματακι παντως δεν το εχει κανεις σας :P

Δυστυχως σημερα το εχουν και αλλοι ΚΑΙ στον αμερικανικο server :(

Ναι, κάπου κάποιος router των παροχών στράβωσε.

Μην ξεχνάτε ότι απο το PC σας, πάει τον ISP, από εκεί στον παροχό X, και συνεχίζει με κάμποσους ενδιάμεσους στο server της εταιρίας. 

Αν ένας από τους παραπάνω δεν έχει κάνει update κάποιο DNS, υπάρχουν προβλήματα.

Διαφορετικοί ISP χρησιμοποιούν διαφορετικούς παροχούς.

Εν έτη 1997-01. Οι γερμανικοί server του UO είχαν το μισό ping, από πολλούς Ελληνικούς ISP έναντι των Αγγλικών server.

Και οι Αμερικάνικοι είχαν ακόμα λιγότερο lag, από τους Αγγλικούς.

Όλα είχαν να κάνουν με τα συμβόλαια του κάθε ISP. Από Ελλάδα μία περίοδο προ 2003 HOL, Forthnet, Compulink έβγαζαν Αμερική κατευθείαν από την Ισραηλινή γραμμή, εν αντιθέση με OTENET κ.α. που έβγαιναν από Ιταλία και Ολλανδία.

Αυτά προς ενημέρωση, δεν έχω ιδέα τί γίνεται Ελλάδα την τελευταία 11ετία.

Εγώ έχω Business package με traffic priority στην MDNX. Απλή ADSL 2,6mbit γραμμή και δεν έχω προβλήματα.

(ούτε καν ADSL+)

Όσον αφορά το Use που αναφέρθηκε παραπάνω, έχει να κάνει και με τον client.

----------------------------

Δημήτρη, δοκίμασες από άλλο PC; Δοκίμασες από το ίδιο PC αλλά με άλλο ISP; Δεν χρειάζεται να κατεβάσεις όλο το παιχνίδι.

Απλά κουβάλα τα 20GB του client από τον κατάλογο. Αυτό έκανα και εγώ που προέρχομαι από φρέσκο format και downgrade W7. (από 8.1).

Σημείωση σχετικά. Σε W7 SP1 το παιχνίδι για ένα περίεργο λόγο τρώει περισσότερη VRAM (περίπου 300ΜΒ), αλλά τα γραφικά είναι ακόμα καλύτερα (και οι screenshots!!!!!), τα fps πολύ καλύτερα με πριν, δεν έχω lag και εξαφανίστηκε το κρασάρισμα.

Blue Screen free 36 ώρες πλέον και δεν είχα ούτε ένα crash. Οεοεοεοεοεοε.

(γμ την Realtek και την MS τους μέσα).

Απο αλλο pc δοκιμασες εσυ και με αλλον isp ;). Μπορω να δοκιμασω και απο τη δουλεια με αλλο παροχο. Απο το ιδιο pc δεν εχω τη δυνατοτητα να δοκιμασω με αλλον isp. Αυτο που σκεφτομουν να κανω ειναι να δοκιμασω κανα προγραμματακι να αλλαξω ip και να δοκιμασω να βγω με virtual pc ή κατι τετοιο αλλα επειδη ειμαι λιγο τεμπελης δεν θελω να ασχοληθω για να πω την αληθεια. Κανω και λιγη αποτοξινωση στα τελευταια γιατι το ειχα παρακανει. Ηδη μου εχουν στειλει 3 mails απο zenimax οτι ασχολουνται με το θεμα. Επισης αν μου δωσουν πισω τις μερες που εχασα (και πιστευω οτι θα το κανουν) ειμαστε μια χαρα.

Μπορω να δοκιμασω και απο τη δουλεια με αλλο παροχο. Απο το ιδιο pc δεν εχω τη δυνατοτητα να δοκιμασω με αλλον isp. Αυτο που σκεφτομουν να κανω ειναι να δοκιμασω κανα προγραμματακι να αλλαξω ip και να δοκιμασω να βγω με virtual pc ή κατι τετοιο αλλα επειδη ειμαι λιγο τεμπελης δεν θελω να ασχοληθω για να πω την αληθεια. Κανω και λιγη αποτοξινωση στα τελευταια γιατι το ειχα παρακανει. Ηδη μου εχουν στειλει 3 mails απο zenimax οτι ασχολουνται με το θεμα. Επισης αν μου δωσουν πισω τις μερες που εχασα (και πιστευω οτι θα το κανουν) ειμαστε μια χαρα.

Αν δεν έχεις κανένα τεράστιο κουτί, πάρτο και τράβα σε κανένα φίλο σου. 

Φέρε και πολιορκητικές μηχανές, γιατί η πόρτα δεν ανοίγει για κανέναν μ.......

Θα φερω οτι siege weapon υπαρχει και τον Τολη μαζι για συμπαρασταση :P

Επσης μιλαω με το γειτονα σου τον αγροτη να φερει το θηριο στη πορτα σου για συμπαρασταση

Έλα σε μένα ρε που ειμαι πιο κοντά.Φέρε μονο και κανά πιπινακι.

Ετοιμασε βαλιτσες Τολη παμε Αγγλια :D

• Like 1

Είχα μια υποψία οτι τα addons επηρεάζουν το frame rate και απο οτι διάβασα αυτο ισχύει.Εχω μονο FTC και θα το απενεργοποιήσω για να δω τι διαφορα θα έχει.Χαμήλωσα shadows και κατι αλλα που ήταν on το πρωί και δούλευε καλύτερα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικα προβλημα του game ειναι το ελεγαν και αλλοι στο chat.Ο δημητρης δεν μπορει να μπει λογω του προβλήματος που εχει.Ο πανος εχει μπλέξει με τα khajit.Κωστα εσυ που χάθηκες παιδι μου?

Επεξ/σία από gildo

Ο Κώστας μπαίνει αργάμιση σαν τους βρυκόλακες, που δεν είναι!!!

2-3 τα ξημερώματα ώρα Ελλάδος μέσα ήταν.

------------------------------------------------------------------------------------------------

Επιτέλους. Βρήκα λύση στο πρόβλημά μου με τα screenshots. Ηταν το κουμπί. Όσο περίεργο και αν σας φαίνετε, το PtrScrn δουλεύει και μέσα από τα Windows τραβώντας την εικόνα στο clipboard. Οπότε η καλή εικόνα χανόταν στο clipboard (γιατί δεν έκανα paste), και ή "άχρηστη" που ήταν κανονικά για clipboard, αποθηκευόταν στο screenshots folder. Αντί να πάνε ανάποδα.

Άλλαξα το κουμπί (Pause/Break) και είδα φως όπως θα δείτε και παρακάτω.

Daggerfall2_zps76c7db4d.jpg

(έχω την πόλη του Daggerfall σε 3 εικόνες, και προσπαθω να τις συνδέσω σε μία πανοραμική, αυτό αργότερα).

Daggerfall_zpsdc1e9a54.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...