DeiX Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Και επιστεφοντας στο δικο μου θεμα δυστυχως αν διαβασετε το thread στο official forum δεν υπαρχει καμια λυση ως τωρα http://forums.elderscrollsonline.com/discussion/123213/a-unkown-error-has-occured-eu-server Και πριν σε απασχολεί η ύπαρξή μου, κοίτα το μούσι σου που έχει γεμίσει ψείρες και κόνιδες, μιας και δεν του έχεις ρίξει ένα καθάρισμα εδώ και αιώνες. Βρωμερε Altmer. RP FTW ρε Ακου εκει κονιδες και ψειρες στο μουσι... εχω λυωσει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gildo Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Ουδέν σχόλιο.Ρε δημητρη δεν κανεις μια δοκιμή να μπεις στον αμερικανικο να δεις αν μπαίνει εκει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeiX Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Ο αμερικανικος και ο pts δουλευουν. Το γραφουν και οι αλλοι στο forum. Ο ευρωπαικος τα ιδια σκ@τ@. Ουτε σημερα με κοβω να παιζω.... Δοκιμασα τα παντα που μου ζητησαν να κανω στο mail και παλι @@. Δεν μενει να κανω κατι αλλο παρα μονο υπομονη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Flush DNS έκανες; Το hosts δοκίμασες να το βάλεις πάλι; Laptop έχεις να δεις αν το παίζει εκεί; Άλλη σύνδεση με το Internet υπάρχει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gildo Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Τι να τους πεις ρε παιδιά.Κανονικα θα έπρεπε να είχαν βάλει ενα patch με την αλλαγή του σέρβερ.Το εχουν πολλά άτομα απο οτι ειδα στο official foroum.Λογικα μεχρι το βράδυ η αυριο το πρωί θα πρέπει να το εχουν φτιάξει αλλιώς θέλουν φαπες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeiX Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Και flushDNS εκανα και τα hosts αλλαξα και απο το laptop δοκιμασα.Τιποτα. Δεν εχω δοκιμασει απο τη δουλεια να δω αν μπορω να μπω. Θα το βαλω αυριο να κατεβαινει αλλα και παλι τι να το κανω εκει? Σπιτι εχει σημασια να παιζω. Λογικα θα εχει να κανει με συγκεκριμενα accounts που για καποιο λογο εχουν κολλησει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gildo Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Θα έπεσε κανά account με τη μεταφορά φαίνεται.Μεχρι στο steam έψαξα και ειδα οτι και εκει υπαρχει αυτο το θέμα.Αφου και οι ίδιοι γράφουν οτι προσπαθούν να το διορθώσουν.Οποτε δεν φταίει κατι στο pc η στη σύνδεση σου αλλα ειναι θέμα δικο τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Ε όλο και κάποιο corrupted account δεν θα μεταφέρθηκε. Δυστυχώς αυτό έτυχε τον Δημήτρη και όχι στον Τόλη........... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeiX Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Με ματιασανε γιατι ειμαι ομορφος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Παντως οσες φορες εστειλα mail στην Zenimax για καποιο προβλημα ή bug 3-4 φορες ,όλες μου απαντησαν με προσωπικο μηνυμα αμεσως και με εξυπηρετησαν .Εδω σκεφτειτε οταν τους ειπα στην αρχη αρχη πως μπορω να εχω το pet μου σε δευτερο char που εστειλαν απαντηση και μου ειπαν βαλτο σε μια bank και τραβα το κτλ ...Δηλαδη για το πιο απλο ενδιαφερονται ,και πιστευω αν περασουν μερες μεχρι να λυθει το θεμα σου μπορει να σας δωσουν extra days εφοσον το ζητησετε ολοι οσοι ειχατε το θεμα αυτο .Δεν χανετε τιποτα παντως να το κανετε ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gildo Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Το κακό ειναι οτι συνηθίσαμε τον κοντό και μας κακοφαίνεται τωρα.Ενταξει όμορφος δεν ήσουν εδω που τα λέμε.Αν βάλουμε και τη βρώμα αλλα τέλος πάντων λεπτομέρειες ....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeiX Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Η ομορφια του κοντου ειναι εκ των εσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 H Shadowfen ειναι η ομορφοτερη περιοχη μεχρι στιγμης σε ολο το παιχνιδι ..Επισης μετα την μεταφορα του server δεν υπαρχει ψηγμα lag.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gildo Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Στο pve όντως εχει διορθωθεί το lag. Στο pvp εχθες σερνόταν κανονικά και το έβλεπα και στο chat που το έγραφαν.Δεν άλλαζε όπλα,οταν πηγές να ανεβεις στο άλογο έλεγε in combat,τα skills δεν έπιαναν.Πρωτη φορά ειδα τα fps να πιάνουν πάτωμα, σε κάποια στιγμή έφτασαν 15!Ενας τυπος level 10 αφου πέταξε κατι για stun προσπαθούσε μια ωρα να με ρίξει.Μου θύμισε αυτο που ειπε ο δημητρης για τον οβελιξ.Αφου είδε οτι το health δεν κατέβαινε με τίποτα αυτός συνέχιζε.Πολλα kills εχθες αλλα με κούρασε απίστευτα όλο αυτο το lag.Σημερα αν μπω θα κανω μια δοκιμή να δω αν βελτιωθεί καθόλου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Στο pve όντως εχει διορθωθεί το lag. Στο pvp εχθες σερνόταν κανονικά και το έβλεπα και στο chat που το έγραφαν.Δεν άλλαζε όπλα,οταν πηγές να ανεβεις στο άλογο έλεγε in combat,τα skills δεν έπιαναν.Πρωτη φορά ειδα τα fps να πιάνουν πάτωμα, σε κάποια στιγμή έφτασαν 15!Ενας τυπος level 10 αφου πέταξε κατι για stun προσπαθούσε μια ωρα να με ρίξει.Μου θύμισε αυτο που ειπε ο δημητρης για τον οβελιξ.Αφου είδε οτι το health δεν κατέβαινε με τίποτα αυτός συνέχιζε.Πολλα kills εχθες αλλα με κούρασε απίστευτα όλο αυτο το lag.Σημερα αν μπω θα κανω μια δοκιμή να δω αν βελτιωθεί καθόλου. Τα fps δεν έχουν να κάνουν με την σύνδεση. Εγώ στο Hopsfire χτες βράδυ έκανα όργια, ούτε lag ούτε τίποτα. Και είμασταν περίπου 250 άτομα (και απο τις 2 πλευρές) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα