Προς το περιεχόμενο

The Elder Scrolls Online

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σβήσε το settings file να σου ζητήσει νέο κωδικό.

Το εκανα και αυτο. Ετσι και αλλιως με το repair επρεπε να διορθωσει κατι τετοιο υποθετω...Ειχα κρατησει και backup τα original αλλα τιποτα. Θα το ξανακατεβασω ολο στη δουλεια και θα το παω σπιτι c/p τον φακελο ολοκληρο και βλεπουμε...

To mail που ελαβα απο τη zenimax (δεν εχω δοκιμασει κατι οταν παω σπιτι θα δω):

Helping you is our passion!

We will assume your issue has been resolved if we do not hear from you within 168 hours (7 days).

If your issue has not been resolved, you can respond directly to this email. We look forward to working with you again should you need us!

Subject

Hello there. I can login, select my character and enter the game. As soon as my ...
Response By Email (Michelle) (07/30/2014 05:46 PM)
Greetings Dim!
Thank you for contacting The Elder Scrolls Online customer support. My name is Michelle and I am here to help you today! I'm sorry to hear that you are experiencing this issue, especially since it is keeping you from playing.
I understand that you are being disconnected and getting an error message. This error, 'unknown error', can be related to connectivity issues. 
The first thing I would like you to do is lower the security settings on your router. To do this, you will need to access a setup utility for your router. You can try opening a web browser and typing '192.168.1.1' into the address bar. If that does not work, you are going to have to find out what your router's IP address is.
I have provided directions for how to do this below:
  • Press "Windows key + R".
  • Type "cmd" as a command, and press "OK" or "Enter" to access the command line.
  • Type "ipconfig", and you will get the information.
Please note that your computer IP address is IPv4 and your router IP is under the Default Gateway.
You can also look at these two easy links to retrieve an IP address:
Once there, there should be a prompt for a username and password. The following are four commonly used default combinations that you can try (NOTE: If you have previously entered the gateway, you may have setup another combination that you should enter here):
Username / Password
  • admin / password
  • admin / [blank]
  • admin / 1234
  • [blank] / admin
Once you are on the router gateway, navigate to the "Security" or "Firewall" section and set any options to low. These firewalls would be in addition to ones in place on your computer.
While you are in your router, you should forward ports as well that the game uses. On the Port Forwarding screen, there should be a "Add Port Forwarding" or "Add Service" or similar button. Press it and enter the port details. Provided below are the ports you'll want to forward:
  • TCP / UDP Ports 24100 through 24131
  • TCP / UDP Ports 24300 through 24331
  • TCP / UDP Ports 24500 through 24507
In addition
You can also flush your DNS. Please follow these steps to flush your DNS:
Windows 7:
  • Click on the Start button
  • Type cmd in the Start Menu
  • Right-click on Command Prompt and select Run as Administrator
  • Type "ipconfig /flushdns" and hit enter
  • If it was successful, you will see the message "Windows IP configuration successfully flushed the DNS Resolver Cache."
  • Power cycle the router to clear the cache so that it doesn't store the bad route
I hope that the information above is helpful to you. If you need to troubleshoot further, I would like you to run the Game Consultant on your launcher. This will create a file with information about your computer, the game and any errors that have occurred. Here are the instructions.
Game Consultant:
  • Click the cog icon in the top right corner of the launcher.
  • Click ABOUT.
  • Click the Game Consultant button. This opens a new window.
  • Click the Run Tests button and wait a few minutes for the tests to complete.
  • When the tests complete, a new window opens telling you the report is saved. Click the OK button.
  • The report saves itself in your My Documents folder as a text file called Report.txt.
  • (You can click the Open Report Location button to open this folder, or click the Open Report button to view the report.)
  • Attach the Report.txt file to your reply to this email.
Thank you for your patience and understanding while we work to resolve this issue.

Warm Regards,
Michelle 
The Elder Scrolls Online Team
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλά DNS Flush ήταν το πρώτο πράγμα που έπρεπε να κάνεις.

Αυτό και η αλλαγή στο hosts file μου επέτρεψαν να μπω στο παιχνίδι όταν είχα το error 301 πριν δύο μήνες.

Ρε συ αρχικα υπεθεσα οτι εχει να κανει με το esolauncher και τα settings που αλλαξα. Αρα προσπαθησα να βγαλω ακρη απο εκει. Μετα ειδα οτι το προβλημα το εχουν και αλλοι. Η μεγαλη π@π@ρι@ ειναι οτι  κανω login, βλεπω τον χαρακτηρα μου στη τραπεζα (και τους αλλους εκει που βρισκονται) και με πεταει σε 2-3 δευτερολεπτα στο login screen με unknown error. Αν ειχα θεμα με το router/ip/isp κτλ. δεν θα επρεπε να με βαλει καθολου. Ας ελπισουμε να λυθει συντομα γιατι σε 6 μερες ληγει το sub και δεν εχω σκοπο να ανανεωσω αν δεν διορθωθει μεχρι τοτε. Μετα θα τα πουμε απο Σεπτεμβριο ή μετα το νεο patch ;)

Βαλτε τον κοντο μεσα μη σας χ,,,,ω.Μια φορα να φτιαξουν κατι και να μην χαλασουν κατι  αλλο δεν γινεται.Το εχουν συστημα φαινεται ολες οι εταιριες.Αν δεν μπει ο κοντος εφυγα. :devil:  :devil:  :devil:

• Like 1

Παρε κανα τηλεφωνο ρε συ το μπαρμπα σου στη zenimax να το λυσει το θεμα. Και πες του να μου δωσει και μενα imperial δεν εχω λεφτα για το motif ;p

• Like 2

Βαλτε τον κοντο μεσα μη σας χ,,,,ω.Μια φορα να φτιαξουν κατι και να μην χαλασουν κατι  αλλο δεν γινεται.Το εχουν συστημα φαινεται ολες οι εταιριες.Αν δεν μπει ο κοντος εφυγα. :devil:  :devil:  :devil:

Με το καλό, γιατί οι υπόλοιποι δεν σε αντέχουν........ :P

• Like 1

Ζορισε τους λιγο ρε.Πες του εδω πληρωνουμε και δεν μπορω να μπω στο game.Αν δεν εχει διορθωθει εως το βραδυ θα αναγκαστω να διακοψω το sub και δεν θα φταιω εγω.Για περμαναντ χτενισμα ισως κανετε αλλα για permaban χλωμο :-D

• Like 1

Χαλαρωσε ωρε εχω επενδυσει ωρες και ωρες στο παιχνιδι ετσι λες να το παρατησω? Θα βρεθει η λυση που θα παει... (το motif παει καπου γυρω στα 80k, ξερεις εσυ.... ;) )

Μεχρι και το τελευταίο gold θα χάλασω για τον κοντό.Οτι μείνει απο gold θα το δώσω σε κανά σύλλογο με αδέσποτα για να μαζέψουν τη γάτα.Μας εχει φάει η γκρίνια του τις τελευταίες μέρες.Τι διάολο κλιμακτηριο περνάς?

• Like 1

Δεν μου λες Δημήτρη win7 εχεις ετσι ? Να πηγαινες σε 8.1 δεν παιζει ?

win7 x64 και δεν αλλαζω ρε συ. Εχω πολυ πραμα μεσα για να ξαναμπω στη διαδικασια να τα περναω απο την αρχη.

Μεχρι και το τελευταίο gold θα χάλασω για τον κοντό.Οτι μείνει απο gold θα το δώσω σε κανά σύλλογο με αδέσποτα για να μαζέψουν τη γάτα.Μας εχει φάει η γκρίνια του τις τελευταίες μέρες.Τι διάολο κλιμακτηριο περνάς?

Τα khajiit και τα bosmer ειναι ατακτα ρε συ και τους αρεσει να πειραζουν τα altmer :P.

Ο κοντος δεχεται και επιταγες να ξερεις :D

Όχι, απλά μία γκόμενα μου την έσπασε, και είχα λίγα νεύρα. Όχι για άλλο λόγο, αλλά όντας ελεύθερος επί 5 χρόνια (μετά το διαζύγιο), έπιασα τον εαυτό μου να καταπατά το prime directive που είχα θέσει.

"Αν δεν γουστάρω στρίβω και δεν με νοιάζει τίποτα άλλο"

Επίσης που θα βρεις τα αδέσποτα; Οι Werewolves είναι άθλιοι, και το ψηριάρικο κοπρόσκυλο που βάλανε ως pet, είναι σαν μεγάλος αρουραίος.

Και πριν σε απασχολεί η ύπαρξή μου, κοίτα το μούσι σου που έχει γεμίσει ψείρες και κόνιδες, μιας και δεν του έχεις ρίξει ένα καθάρισμα εδώ και αιώνες. Βρωμερε Altmer.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...