DeiX Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Οποτε απο αυριο θα δούμε αν υπαρχει διαφορα Καπου διάβασα οτι με το patch 1.3 θα μειωθούν δραματικα οι τιμές για το respec στα skills.Αυτο θα γίνει για ενα μικρό χρονικό διάστημα.Απο εκει και πέρα οι τιμές θα ανέβουν ξανα αλλα θα ειναι αρκετά φθηνότερες απο οτι ειναι τωρα. Οπως τα ειπες. Νομιζω οτι θα δωσουν δωρεαν το 1 respec και μετα θα ριξουν πολυ τις τιμες γιατι θα πληρωνεις αυτο που αλλαζεις και οχι ολο το πακετο (αν και αυτο το τελευταιο δεν ειναι σιγουρο ακομα).
Apoll Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Για μικρό χρονικό διάστημα με το Update 3, θα μπορούμε να κάνουμε respec με 1g το skill point αντί για 100g. Αλλά μην περιμένετε το 1.3 πριν τις 12 Αυγούστου. (FYI 1.3.2 στον PTS από χτες)
gildo Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δεν μπορω να καταλάβω γιατι δεν πάτε να βάλετε ενα χεράκι να ανεβεί ο server πιο γρήγορα. 1
Apoll Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δεν μπορω να καταλάβω γιατι δεν πάτε να βάλετε ενα χεράκι να ανεβεί ο server πιο γρήγορα. Τόλη, εγώ ζω Αγγλία. Η Γερμανία είναι μία ξένη χώρα....μακρυά. Εσύ γιατί δεν πας να βοηθήσεις, αφού είσαι ντόπιος μιας και ζεις σε Γερμανική επαρχια;
gildo Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Φιλαρακι δεν εχω χρόνο.Αυτη τη στιγμή ειμαι στη θάλασσα με τη jessica και την gina απο τη zos.Απο οτι έχετε καταλάβει η εταιρία δεν μεταφέρει κανένα server απλα εχει έρθει για μπανακια στην ελλαδα.Μετα το δεκαπενταυγουστο υπολόγισε να ξανα μπείτε στο game.Εχουν πλακωθει στη ρετσινα,ουζακια και ποικιλίες και δεν βλεπω προκοπή απο δαύτους.
Apoll Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) Φιλαρακι δεν εχω χρόνο.Αυτη τη στιγμή ειμαι στη θάλασσα με τη jessica και την gina απο τη zos.Απο οτι έχετε καταλάβει η εταιρία δεν μεταφέρει κανένα server απλα εχει έρθει για μπανακια στην ελλαδα.Μετα το δεκαπενταυγουστο υπολόγισε να ξανα μπείτε στο game.Εχουν πλακωθει στη ρετσινα,ουζακια και ποικιλίες και δεν βλεπω προκοπή απο δαύτους. Αυτό σημαίνει ότι για τις επόμενες 15 μέρες, ο Άρχον, το τσιράκι του Veil Heritance, ο Γενικός Γραμματέας και κύριος διευθέτης των βυσματιών, δεν θα μας τραβά την ουρά; (άκα δεν θα μας τα πρίζει) Επιτέλους δικαίωση......................... Άλλες 15 μέρες μετά, μέχρι να έρθει η 4Κ οθόνη, όπου θα έχω τα γράμματα του chat τόσο μικρά που δεν θα διαβάζω όλες τις....... Εγώ στο game είμαι αυτή τη στιγμή. Δοκιμάζω τα νέα armour sets στον PTS Εσύ όμως από την παραλία, γιατί ασχολήσαι με εμάς εδώ μέσα;;;;;;;; Δεν έχεις κάτι καλύτερο να κάνεις με τα λεγόμενά σου;;;;;;;; Εκτός αν γράφεις μπαρούφες........ Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2014 από Apoll
Apoll Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Φιλαρακι δεν εχω χρόνο.Αυτη τη στιγμή ειμαι στη θάλασσα με τη jessica και την gina απο τη zos.Απο οτι έχετε καταλάβει η εταιρία δεν μεταφέρει κανένα server απλα εχει έρθει για μπανακια στην ελλαδα.Μετα το δεκαπενταυγουστο υπολόγισε να ξανα μπείτε στο game.Εχουν πλακωθει στη ρετσινα,ουζακια και ποικιλίες και δεν βλεπω προκοπή απο δαύτους. Ποιον pts ρε εγω μπηκα κανονικα τωρα Ρε μα εσύ δεν έλεγες ότι μετά τον Δεκαπενταύγουστο, και ότι είσαι παραλία με την Gina; Μας δουλεύεις ρε; Στην φαντασία σου ήταν η παραλία; Όχι, εγώ δεν μπαίνω στον EU live να δω τα μούτρα σου. Θα κάτσω στον PTS.
DeiX Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) Ρε γαμωτο παω να μπω, κανω κανονικα login, εμφανιζεται η οθονη με τους χαρακτηρες, επιλεγω, loading screen και με το που ξεκιναει το παιχνιδι σε 2-3 δευτερολεπτα με πεταει και βγαζει το μηνυμα "An unknown error has occured". Ψαχνω στο official forum μηπως και βγαλω ακρη. Εχει φαει κανεις αλλο κανα τετοιο σκαλωμα? Εκανα disable ολα τα addons, τα αρχεια ειναι τα original..... -EDIT: Σε καποια φαση εσκασε το error : r6025 pure virtual function call Το ψαχνω λιγο και βλεπω οτι συσχετιζεται με τη VC++....καμια ιδεα??? Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2014 από DeiX
Apoll Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Επανεκκίνηση το PC εχεις κάνει; Ελπίζω να μην το τρέχεις από το launcher την πρώτη φορά αλλά κανονικά από το ZoS launcher. Επίσης κάνε backup το settings file και σβήσε το κανονικό. Τρέξε το game ως admin. Καθάρισε την cache. Μισό να δω την ρύθμιση. Κοίτα αυτό http://forums.elderscrollsonline.com/discussion/123213/a-unkown-error-has-occured-eu-server#latest
DeiX Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Το εψαξα/ψαχνω πολυ ρε συ. Κοιτα να δεις τι εχω κανει ως τωρα : - Reboot - Router reset - Client repair - Install απο την αρχη vc++ και dotnetfx (μπας και) - Disable addons - Remove addons - Επαναφορα αρχειων που ειχα κρατησει backup (αν και εκανα repair) - Run with minimal settings (απιστευτο ρε σεις βαλτε το για πλακα να δειτε πως φαινεται!!!) Τωρα διαβασα και το post απο το link που εδωσες παραπανω. Αρα το προβλημα δεν ειναι δικο μου μονο. Θα δειξει λοιπον....
Apoll Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δοκίμασε άλλο χαρακτήρα, όχι συνέχεια τον ίδιο Δοκίμασε να βάλεις στο hosts file αυτό (θα το βρεις στο C:\Windows\System32\drivers\etc ) 54.197.248.206 launcher.bethesda.net reboot το pc μετά
DeiX Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Ειχα ηδη δοκιμασει να κανω login με ολους τους χαρακτηρες μου και τιποτα. Δοκιμασα και το κολπακι με το hosts file-reboot και παλι τιποτα. Αυτο που με παραξενευει ειναι οτι ενω ειμαι 100% σιγουρος οτι βαζω το σωστο κωδικο, κανα δυο φορες μου το κανει reject. Θα συνεχισω να παρακολουθω το thread που μου εδωσες, εχω κανει ηδη report και απο αυριο βλεπουμε. Thx anyway
konstantinos77 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Επανεκκίνηση το PC εχεις κάνει; Ελπίζω να μην το τρέχεις από το launcher την πρώτη φορά αλλά κανονικά από το ZoS launcher. Εγω παντως σημερα πρωτη φορα απο το launcher το ετρεξα οχι το επισημο και δεν ειχα προβλημα ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα