Προς το περιεχόμενο

The Elder Scrolls Online

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τελικα οσοι Insomniacs το λυωσουνε αυτο το Σ/Κ ας μας πουν και την αποψη τους. Αυτο που ειδα στα streaming ρε γαμωτο δεν μου εκανε εντυπωση....Ειδικα ο τροπος που φαινονται οι υπολοιποι παιχτες (οχι npc) ειναι χαλια....Τα quests μου φανηκαν να εχουν ενδιαφερον σε γενικες γραμμες... Για να δουμε

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μην ξεχνάς είναι beta ακόμα το παιχνίδι. Πολλά αλλάζουν μέχρι να βγει.

Εγώ έχω όλα τα γραφικά στο τέρμα, καλό ping και δεν βλέπω που το πρόβλημα της εμφάνισης των άλλων παικτών που αναφέρεις. 

Το παιχνίδι είναι ένας συνδιασμός Elder Scrolls με Dark Age of Camelot όσον αφορά gameplay, active combat styles  κλπ.

Τα quests είναι πολλά και ενδιαφέρονται. Όλα διαφορετικά ανάλογα με το alliance (και οι περιοχές κλπ φυσικά) ακόμα και τα NPC mobs.

Επαιξα περίπου 4 ώρες Daggerfall Covenant (Redguard Templar) και 9 ώρες Aldmeri Dominion. (Khajiit Nightblade).

Στο Daggerfall οι NPC διάλογοι είναι λίγο dry. Στο Aldmeri όλοι οι διαλογοι με Khajiit είναι τρομεροί, και ειδικά οι διάλογοι με τον Razum-dar μπορεί και να σας ρίξουν από την καρέκλα στο γέλιο. Αν νομίζατε ότι ο J'zargo στο Skyrim είχε πλάκα, πρέπει να δείτε τους άλλους.

Στον διάλογο με έναν σκελετό (quest), κόντεψα να πνιγώ από το γέλιο (έπινα μπύρα).

Ως gameplay είναι μια τρομερή αναβάθμιση σε σχέση με  Skyrin & Oblivion, και το UI μακράν καλύτερο. (ακόμα και απο modded)

Το crafting είναι πολύ ενδιαφέρον ομολογώ. Τεράστια γκάμα επιλογών, αν και είναι πιο streamlined από του Skyrim/Oblivion. Και μόλις έβαλα το 1ο αντικείμενο να κάνει research για να δω το sturdy trait στις πανοπλίες. (θέλει 6 real time ώρες για να γίνει, και δουλεύει στο background ή offline το timer).

Controls. Ίδια με Skyrim/Oblivion και ακόμα να καταλάβω γιατί κάποιοι γκρίναζουν στο zone chat ότι περίμεναν καλύτερα. Ενώ αποδέχονται ότι τα control δεν έχουν αλλάξει και είναι ίδια με τα προηγούμενα παιχνίδια της σειράς. Οπότε αν έχει παίξει κάποιος ένα παλαιότερο ES δεν θα χρειαστεί ώρες για να τα μάθει.

Γραφικά. Όλα τέρμα και ενώ δείχνουν καλά, κάτι λείπει. Ίσως είναι η beta, οπότε δεν μπορώ να εκφέρω άποψη. Σημείωση, έχει επιλογή για add ons και mods. Οπότε με την μηχανή ίδια όπως Skyrim/Oblivion θα μπορέσουμε να βάλουμε ENB και high texture γραφικά.

Lag. Μένω Αγγλία. Παίζω με 20ms σε κανονική γραμμή χαλκού των 4 mbit. (ζω στα χωράφια).

Σημείωση. Το καλύτερο feature είναι ότι δεν υπάρχουν instances. Ο κόσμος είναι ζωντανός και όλοι οι παίκτες μαζί.

• Like 3

@ Apoll : Απο αυτα που λες εχουν κανει καλη δουλεια στους διαλογους και quests κατι πολυ σημαντικο κατα τη γνωμη μου για ολους τους fans της σειρας Elder Scrolls.

Δεν μου αρεσε η κινηση των παιχτων, μου φανηκε να εχουν κακο animation. Δεν επαιξα το τονιζω απλα ειδα απο streamers βιντεακια. Οσο πιο καλο ειναι το παιχνιδακι τοσο το καλυτερο για να πιασουν τοπο τα λεφτα μας και οι ωρες που θα του αφιερωσουμε. Το προσεξα και εγω οτι στο μενου εχει την επιλογη mods. Αμα το υποστηριξουν σωστα ολα θα στρωσουν. Εν αναμονη λοιπον....

Το παιχνίδι είναι πραγματικά η ΜΜΟ έκδοση των Elder Scrolls, με αρκετές βελτιώσεις. Τίποτα λιγότερο.

Για στρώσιμο, είναι ακόμα 4 μήνες development μέχρι να βγει στις 4/4, οπότε δεν με απασχολούν τα bug. Γι αυτό είμαστε εκεί τώρα για να τα κάνουμε γνωστά. Όπως π.χ απόψε κανείς σχεδόν δεν μπορεί να κάνει load χαρακτήρα από τις 5pm GΜΤ και πολλοί δεν μπορούν να φτιάξουν νεο καν. 

Και έχει ψιλοπέσει στέρηση, γιατί πραγματικά το παιχνίδι αξίζει τα λεφτά και την μηνιαία συνδρομή. Και δεν έχω κολήσει σε ΜΜΟ έτσι από το DAOC το 2002. Που ήταν και το τελευταίο αξιόλογο fantasy MMORPG. (sci-fi είναι το EVE)

• Like 1

Παίδες είναι απλό, κάνανε αυτό που έπρεπε να κάνουν, mod support. άρα τέλος, το παιχνίδι έχει τα φόντα να γίνει μπόμπα όπως το Skyrim που πριν τα mods είναι για τα μπάζα. Αρκεί τα mods να περνάνε έλεγχο πριν μπορούν να μπουν για να μην υπάρχουν cheatιές.

• Like 2

και πως θα δουλέψει? Θα βγαίνουν mods που θα μπαίνουν για όλους τους παίκτες ή ο καθένας θα μπορεί να βάζει τα δικά του mods και να παιζει με οποια αυτός θέλει?

Λογικά θα είναι σε φάση workshop του steam. Θα βγαίνουν τόσα approved mods και εσύ θα βάζεις όσα θες, αν θες. Τουλάχιστον αυτό έχω καταλάβει και ελπίζω να είναι έτσι. Κάτι σε φάση όπως τα add ons στο WoW μόνο που ελπίζω ξαναλέω να πρέπει να γίνουν approved πρώτα για να μπορέσει να γίνει χρήση τους.

Πόση ώρα σας πήρε το game για να κατέβει και τι μέγεθος έχει; Κάποιος από Θεσσαλονίκη/Βέροια να το πάρω γιατί δεν βλέπω να προλαβαίνω να μπαίνω σήμερα :fear:

Μετά από περίπου 25 ώρες στην beta phase, εντυπώσεις.....

Εξαιρούμενων τον bug, το παιχνίδι είναι εντυπωσιακό. Για εμένα που όλα τα fantasy ΜΜΟ έχουν ως μέτρο σύγκρισης το DAOC, και τα single player τα Elder Scrolls, είναι αυτό που έψαχνα τα τελευταία χρόνια που σταμάτησα το παραπάνω ΜΜΟ.

Για όσους δεν γουστάρουν ανοιχτό, no-instanced κόσμο, με end game καθαρά AvA/PvP, και ένα παιχνίδι που είναι βασικά η MMO έκδοση των ES, καλύτερα να το αφήσουν και να πάνε προς αλλού. Υπάρχουν δεκάδες καθαρά pve end game παιχνίδια, που είναι και F2P.

Επίσης δεν είναι για όσους ψάχνουν το Shadowbane 2 ;h fantasy EVE, για αυτούς υπάρχει το Darkfall.

Είναι μόνο για όσους ψάχνουν το DAOC 2, UO2 ή την ΜΜΟ έκδοση των ES.

Και για τους πρώτους, ίσως ένα ζέσταμα μέχρι το Camelot Unchained του χρόνου.

Σε συζήτηση που είχαμε στο zone το μεσημέρι, οι περισσοτεροι συμφωνούν, ότι για όσους έχουν παίξει μόνο WoW και τους κλώνους του, θα το βρουν περίεργο και ίσως να μην τους αρέσει.

Επίσης "ο κόσμος είναι μικρός". Στην παραπάνω συζήτηση, συνάντησα συμπαίκτες από DAOC live αλλά και από τον Uthgard server που έχουμε παίξει μαζί τα τελευταία 12 χρόνια.  Και έχουμε ήδη κλείσει συμφωνία για να κάνουμε guild στο Dominion Alliance την ημέρα που θα βγει το παιχνίδι.

Άτομα με τα οποία έχουμε εξαφανιστεί από μήνες έως χρόνια, και έχουμε μαζί τις καλύτερες αναμνήσεις από το 2002 όταν πρωτοσυναντηθήκαμε στο DAOC. (εξαιρούμενης της πρώην συζήγου)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...