gildo Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Το bloodthorn είχε γίνει μπλε σήμερα.Το auriel bow κίτρινο και το aldmeri είχε περάσει μπροστά σε πόντους.
konstantinos77 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Aυτοκρατορας μονο ενας πανισχυρος μαγος μπορει να γινει στην Cydoril... Το bloodthorn είχε γίνει μπλε σήμερα.Το auriel bow κίτρινο και το aldmeri είχε περάσει μπροστά σε πόντους. Oλοι σημερα pvp ,μολις θα μπω ακολουθειστε με και ανιχνευτης 50 μετρων μπροστα ο Δημητρης ..
Apoll Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Aυτοκρατορας μονο ενας πανισχυρος μαγος μπορει να γινει στην Cydoril... Χα, δεν έχεις δει τον Templar μου γι αυτό το λες αυτό. Ρίξε ένα πμ σε Thundertail, Kharjo, Da'Qar, και ρώτα τους, τί έκανε το Σάββατο ο Do'Fediul έξω από το Dragonkeep.
konstantinos77 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Χα, δεν έχεις δει τον Templar μου γι αυτό το λες αυτό. Ρίξε ένα πμ σε Thundertail, Kharjo, Da'Qar, και ρώτα τους, τί έκανε το Σάββατο ο Do'Fediul έξω από το Dragonkeep. Aρχισε να μου ετοιμαζεις v4 light armor δαχτυλιδια και κολιε παρακαλω ... 1
DeiX Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Aυτοκρατορας μονο ενας πανισχυρος μαγος μπορει να γινει στην Cydoril... Oλοι σημερα pvp ,μολις θα μπω ακολουθειστε με και ανιχνευτης 50 μετρων μπροστα ο Δημητρης .. Στη "Cydoril" μπορει και να γινεις αυτοκρατορας, στη Cyrodiil αμα δεν γλυψεις λιγο το φοβερο bosmer να σε βοηθησει θα γινεις ο μαγος της σφαλιαρας Οντως αμα γουσταρετε το βραδακι παμε καμια ωριτσα να παιξουμε φαπες και φυσικα εγω μπροστα ανιχνευτης μη μου στεναχωριεσαι 2
konstantinos77 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Στη "Cydoril" μπορει και να γινεις αυτοκρατορας, στη Cyrodiil αμα δεν γλυψεις λιγο το φοβερο bosmer να σε βοηθησει θα γινεις ο μαγος της σφαλιαρας Οντως αμα γουσταρετε το βραδακι παμε καμια ωριτσα να παιξουμε φαπες και φυσικα εγω μπροστα ανιχνευτης μη μου στεναχωριεσαι Eγω στην "Cyrodιil" μαζι με τον gildo εβλεπα αλλον να τρωει σφαλιαρες ομως στα 50 μετρα μακρυα απο το καστρο .. Για τα υπολοιπα ρωτα τον gildo να σου πει που ειδε εναν μαγο v2 μονο να κανει στεγνο καθαρισματακι 20 αντιπαλων σε ενα 5λεπτο .. 1
DeiX Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 5 λεπτα για να φας 20? Και οι 20 τι εκαναν? Χμμμ μηπως προσπαθουσαν να ριξουν τον gildo (dk)??? Αυτος ειναι buffiasmenos απο τη zenimax. Οπως ο Οβελιξ επεσε στο καζανι με το μαγικο φιλτρο οταν ηταν μικρος ετσι και ο gildo εφαγε buff οταν εκανε εγγραφη στο eso 2
DeiX Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Altmers, Bosmers πφφφφφφ Χαχαχα που τη βρηκες ρε αυτη τη screenshot? Λαθρομεταναστες στο φαρμακονησι? 3
gildo Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Καλα ακομα να τα πιάσει ο μπογιας αυτα τα γατιά?Σκεψου τη βλήματα ειναι που ο άλλος κρατάει σβησμένο πυρσο. 3
Apoll Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Χαχαχα που τη βρηκες ρε αυτη τη screenshot? Λαθρομεταναστες στο φαρμακονησι? Kharjo, Duncan Cougar, Zariba, Rha'zhin-dar and Thunder-Tail κάπου στην Cyrodiil το περασμένο Σάββατο. Καλα ακομα να τα πιάσει ο μπογιας αυτα τα γατιά?Σκεψου τη βλήματα ειναι που ο άλλος κρατάει σβησμένο πυρσο. Να και το τσιράκι του Veiled Heritance. Μόλις έριξε την μάσκα της ντροπής και βγήκε από την ντουλάπα.. 1
Apoll Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Επειδή πολλά screenshots κυκλοφορούν από Cyrodiil και Auridon, είπα να τραβήξω και ένα από Glenumbra μιας και ήμουν από εκεί απόψε. (και είχε πέσει νύχτα με το φεγγάρι να είναι πίσω από το λόφο) και ένα selfie 3
gildo Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 O server τι ωρα περιπου θα ειναι διαθέσιμος μηπως ξέρετε?
gildo Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Οποτε απο αυριο θα δούμε αν υπαρχει διαφορα Καπου διάβασα οτι με το patch 1.3 θα μειωθούν δραματικα οι τιμές για το respec στα skills.Αυτο θα γίνει για ενα μικρό χρονικό διάστημα.Απο εκει και πέρα οι τιμές θα ανέβουν ξανα αλλα θα ειναι αρκετά φθηνότερες απο οτι ειναι τωρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα