gildo Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Εσυ μπηκες με το early access 3 ημέρες πριν και εγω μπήκα 5 μέρες πριν το release.Δεν ήταν λάθος,απλα το bosmer οταν πήγε να πάρει το game δεν έφτανε να δει στο πάνω ράφι και αντί πάρει το explorer pack πήρε οτι να ναι με πατάτες. 2
Apoll Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Ορίστε μιλά και τσιράκι του Veil Heritance. Που είναι πιο συνδεδεμένος και από γενικό γραμματέα υπουργείου, την δεκαετία του 90. Για τόσο μέσο λέμε. Ο ποταπός Dragonknight Altmer, που ενώ κυκλοφορεί με Heavy Armour στην Cyrodiil, χωρίς να έχει ιδέα τί abilities έχει κάνει περισσότερο damage και kills από τους άλλους που έχουν φτύσει αίμα, και σκάσει ολόκληρα βουνά από χρυσά νομίσματα στον Stendarr για recpec. Και για να δείτε γιατί λέω δεν έχει ιδέα, μόλις προχτές ανακάλυψε το petrify. Ενώ έχει φτάσει VR7!!!!!!! και παίζει 4 μήνες τώρα. Ήμαρτον. Και αφού ήμουν Cyrodiil σήμερα, καθαρίζοντας όλα τα skyshards, είπα να ρίξω ένα μπάνιο σε μια λιμνούλα. Πέρνωντας την σχετική φώτο, πριν χρησιμοποιήσω το δυνατο απορυπαντικό που έχω (και σκοτώνει τα ψάρια), για να καθαρίσει η γούνα. Μιας και δύο Nord Vampire NBs (VR10, VR12) που έπιναν τον αίμα από κάτι goblin, νόμισαν ότι ενώ είχα 3 goblin και ένα boss επάνω μου, σε παρακείμενο δωμάτιο του dungeon, είμαι εύκολος στόχος. Το Solar Disturbance δεν πήγε χαράμι, και εξαφάνισα και τους 7 σε 9.6 δευτερόλεπτα. χαχαχαχαχα (ναι όπως παρατηρήσατε η ποιότητα είναι καλύτερη, όλο το πρωί έπαιζα με τα settings) 3
gildo Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Εγω φταίω που σας λεω τα μυστικά μου.Τι περιμένεις khajit και bosmer απο τα πιο αχαριστα πλάσματα.Εχω γίνει χειρότερος και απο το γερό λαδα με το gold.Μαζευω κάθε μερα και στο τέλος θα μου τα φάνε αυτοί που μου κανουν τους φίλους !!!!!!Τον vromix τον ήξερα και τωρα υποπτεύομαι και τον Apoll.Σε λιγο θα βάλουν και τον κωστα απο οτι βλεπω. Τελικα καλα έλεγα οτι η βρωμια ειναι και αυτο skill του khajit και του bosmer.Σκεψου να τρακαρεις κανά Orc τι γίνεται.
konstantinos77 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Ορίστε μιλά και τσιράκι του Veil Heritance. Που είναι πιο συνδεδεμένος και από γενικό γραμματέα υπουργείου, την δεκαετία του 90. Για τόσο μέσο λέμε. Ο ποταπός Dragonknight Altmer, που ενώ κυκλοφορεί με Heavy Armour στην Cyrodiil, χωρίς να έχει ιδέα τί abilities έχει κάνει περισσότερο damage και kills από τους άλλους που έχουν φτύσει αίμα, και σκάσει ολόκληρα βουνά από χρυσά νομίσματα στον Stendarr για recpec. Και για να δείτε γιατί λέω δεν έχει ιδέα, μόλις προχτές ανακάλυψε το petrify. Ενώ έχει φτάσει VR7!!!!!!! και παίζει 4 μήνες τώρα. Ήμαρτον. Και αφού ήμουν Cyrodiil σήμερα, καθαρίζοντας όλα τα skyshards, είπα να ρίξω ένα μπάνιο σε μια λιμνούλα. Πέρνωντας την σχετική φώτο, πριν χρησιμοποιήσω το δυνατο απορυπαντικό που έχω (και σκοτώνει τα ψάρια), για να καθαρίσει η γούνα. Μιας και δύο Nord Vampire NBs (VR10, VR12) που έπιναν τον αίμα από κάτι goblin, νόμισαν ότι ενώ είχα 3 goblin και ένα boss επάνω μου, σε παρακείμενο δωμάτιο του dungeon, είμαι εύκολος στόχος. Το Solar Disturbance δεν πήγε χαράμι, και εξαφάνισα και τους 7 σε 9.6 δευτερόλεπτα. χαχαχαχαχα (ναι όπως παρατηρήσατε η ποιότητα είναι καλύτερη, όλο το πρωί έπαιζα με τα settings) Πες τι settings εβαλες ? Το αλλο το εχεις σταθερα στο -2?
Apoll Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Αυτό είναι το settings file μου. SET MouseRawInput "1"SET MouseSensitivityFirstPerson "0.50000000"SET MouseSensitivityThirdPerson "1.00000000"SET MouseSmoothing "0"SET InvertMouseWheel "1"SET InvertMouseY "1"SET InvertMouseX "1"SET MULTI_GPU_CHECK "1"SET DisableFXPrecaching "1"SET CachedRLREnabled "1"SET CachedReflectionResolution "6"SET CachedShadowFiltering "6"SET ScreenshotFormat "BMP"SET PregameGammaCheckEnabled "0"SET HardwareCheckEnabled.2 "0"SET SUB_SAMPLING "2"SET REFLECTION_QUALITY_v3 "3"SET PARTICLE_DENSITY "3"SET HIGH_RESOLUTION_SHADOWS "1"SET SHADOWS "4"SET GAMMA_ADJUSTMENT "92"SET VIEW_DISTANCE "2.00000000"SET GPUSmoothingFrames "1"SET MIP_LOAD_SKIP_LEVELS "-3"SET RAIN_WETNESS "1"SET LENS_FLARE "1"SET GOD_RAYS_v2 "1"SET ANTI_ALIASING_v2 "1"SET AMBIENT_OCCLUSION "1"SET COLOR_GRADING_v1 "0"SET BLOOM "1"SET DEPTH_OF_FIELD "1"SET TONE_MAPPING "1"SET COLOR_CORRECTION "0"SET SOFT_ALPHA "0"SET DISTORTION "1"SET CHARACTER_LIGHTING "1"SET DIFFUSE_2_MAPS "1"SET DETAIL_MAPS "1"SET NORMAL_MAPS "1"SET SPECULAR_MAPS "1"SET CLUTTER_2D "1"SET SIMPLE_SHADERS "0"SET WATER_FOAM "1"SET VSYNC "0"SET MAX_ANISOTROPY "3"SET PreferMaximizedWindow "0"SET PreferExclusiveFullscreen "1"SET FULLSCREEN_v5 "2"SET FullscreenHeight "1080"SET FullscreenWidth "1920"SET WindowedHeight "1080"SET WindowedWidth "1920"SET SOUND_ENABLED "1"SET FOOTSTEPS_VOLUME "80.00000000"SET FOOTSTEPS_ENABLED "1"SET SPEAKER_SETUP "0"SET BACKGROUND_AUDIO "0"SET VO_VOLUME "80.00000000"SET VO_ENABLED "1"SET UI_VOLUME "80.00000000"SET UI_ENABLED "1"SET AMBIENT_VOLUME "80.00000000"SET AMBIENT_ENABLED "1"SET SFX_VOLUME "80.00000000"SET SFX_ENABLED "1"SET MUSIC_VOLUME "80.00000000"SET MUSIC_ENABLED "1"SET AUDIO_VOLUME "100.00000000"SET AUDIO_ENABLED "1"SET TooltipFilter "-1"SET TooltipNumOptions "2"SET Language.2 "en"SET GraphicsDriver.7 "D3D11"SET PatchDataPath "game:/GameData/"SET CacheDataPath "machine:/Cache/"SET ViewedAddOnEULAVersion "5"SET AcceptedAddOnEULAVersion "5"SET AcceptedEULAVersion "3"SET DirectionalDamageIndictorVisibleInThirdPerson "0"SET CameraFramingTransitionEnabled "1"SET SkipPregameVideos "1"SET HasPlayedPregameVideo "1"SET RangedKillCamera "0"SET PlayerKillCamera "1"SET LastMonsterKillCamera "1"SET MinFrameTime.2 "0.01666667"SET ParticlesEnabled "1"SET RequestedNumJobThreads "0"SET RequestedNumWorkerThreads "0"SET FreeUnusedGrannyFileSections.2 "0"SET IsTrustedMachine "1"SET RememberAccountName "1"SET AccountName "Fediuld"SET LastRealm "EU Megaserver"SET CustomUIScale "0.77263600"SET UseCustomUIScale.2 "1"SET RollDodgeDoubleTapEnabled "1"SET RollDodgeDoubleTapTimeWindow.2 "185"SET MonsterTellsEnabled "1"SET CameraZoomDistancesSynced "1"SET SiegeCameraZoomDistance "10.00000000"SET WeaponsOutCameraZoomDistance "5.00000000"SET WeaponsSheathedCameraZoomDistance "5.00000000"SET MaxNetworkWriteBuffer "10485760"SET MaxNetworkReadBuffer "10485760" 1
konstantinos77 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Οκ το εχεις βαλει στο -3...Το launcher το εχεις πειραξει καθολου ?
Apoll Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Το έβαλα σήμερα στο -3. Το launcher στα default settings.
DeiX Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Επιτελους!!!! http://www.elderscrollsonline.com/en-us/news/post/2014/07/28/european-megaserver-migration 2
konstantinos77 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Επιτελους!!!! http://www.elderscrollsonline.com/en-us/news/post/2014/07/28/european-megaserver-migration Ε νομιζω θα βελτιωθει κατα πολυ η κατασταση ... Το έβαλα σήμερα στο -3. Το launcher στα default settings. Ποια gpu εχεις ? 1
Apoll Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Ε νομιζω θα βελτιωθει κατα πολυ η κατασταση ... Ποια gpu εχεις ? PNY GTX780 XLR8 OC. Που δουλεύει στα 1293 mhz overclock. 2
DeiX Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Καλα μετα απο καποιες ρυθμισεις και το esolauncher κοιταξτε χρωματα : αλλη μια και αλλη μια και αλλη μια και εδω με το khajiit την ωρα που αρχιζει να ξημερωνει 1
Apoll Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Αναρωτιέμαι, πως οι Bosmer ξέρουν αν ανατέλει ή δύει ο Ήλιος μέσα στο δάσος του Valenwood, ενώ δεν μπορούν να το κάνουν πάω σε ένα λόφο στην μέση των Summerset Isles. Αλλά από Vampire που κυκλοφορεί συνέχεια την ημέρα τί περιμένεις; Θα συμφωνήσω με τον Δημήτρη. Τα γραφικά στο παιχνίδι είναι εντυπωσιακά, σε σημείο που καθήσαμε και τα χαζεύαμε, εν μέσω θορύβου από τους καταράχτες, τιτίβισμα τον πουλιών και τρομερή ambient μουσική. 2
DeiX Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Καλημερα. Κοιταξτε τι ωραια δουλεια εχει κανει ο τυπος εδω http://tamriellook.tumblr.com/
gildo Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Σημερα το πρωι χαμος στο aurile bow το καλυτερο pvp εως τωρα που εχω παιξει.Ακουλουθησα ενα zerg που εκανε ολο το χαρτη κιτρινο.Μιλαμε τρομερες μαχες,δεν εχω δει τετοιο πραγμα.Μια θα κρατησε γυρω στη μια ωρα και κατι. Oταν καψετε τις καρτες θα χαζευετε τα εντυπωσιακα εφε real Ασε που μερικα απο αυτα δεν εχουν εγκριση Αν δεν θελετε να περιμενετε que στη cyrodil καντε το εξης.Βαλτε το πρωι που δεν εχει καθολου que και οταν μπειτε το βραδυ στο game θα ειστε ετοιμοι για μαχες. 2
Apoll Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Σημερα το πρωι χαμος στο aurile bow το καλυτερο pvp εως τωρα που εχω παιξει.Ακουλουθησα ενα zerg που εκανε ολο το χαρτη κιτρινο.Μιλαμε τρομερες μαχες,δεν εχω δει τετοιο πραγμα.Μια θα κρατησε γυρω στη μια ωρα και κατι. Oταν καψετε τις καρτες θα χαζευετε τα εντυπωσιακα εφε real Ασε που μερικα απο αυτα δεν εχουν εγκριση Αν δεν θελετε να περιμενετε que στη cyrodil καντε το εξης.Βαλτε το πρωι που δεν εχει καθολου que και οταν μπειτε το βραδυ στο game θα ειστε ετοιμοι για μαχες. Χα! Εσύ δεν ήσουν που γκρίνιαζες χτες βράδυ ότι δεν έχεις να κάνεις τίποτα; Αν καεί η κάρτα, είναι σε εγγύηση και είναι σχεδιασμένη να τρέχει 100% cpu load για 3 χρόνια...... Πράγμα απίθανο, μιας και Φεβρουάριο θα τα σκάσω γερά και θα πάρω την επόμενη της σειράς της Nvidia. Cyrodiil, είμαι στο Hopsfire campaign, όπου σπρώχνουμε τους EP για να το κερδίσουμε, και είμαι στο τοπ 20 τον πόντων για Αυτοκράτορας. Αλλάγη στο Auriel Bow θα μου το μηδενίσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα