Arbiter13 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Σε ποιο Faction ειστε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gildo Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Aldmeri ειμαστε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arbiter13 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 http://www.plaisio.gr/games/pc/pc-paixnidia-games/Bethesda-Elder-Scrolls-Online-Imperial-Edition-p-Explorer%E2%80%99s-Pack-DCT-PCT-04129.htmΤι εννοει οτι μπορω να παιξω σαν αυτοκρατορας; Edit: Imperial εννοει! Δηλαδη θα μπορω να φοραω την πανοπλια τους απο την στιγμη που θα αρχισω? Συμφερει αυτη η εκδοση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gildo Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Παρε το game digital εχει γυρω στα 15 ευρω.Αν παρεις και το explorer pack παιζεις και σαν imperial. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arbiter13 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Χμμμμμ...εχω δει καμια 30αρια βιντεο με war στο Cyrodiil,εχει πολυ ωραιο σεναριο αλλα δεν μου γεμιζει το ματι το gameplay του χαρακτηρα σου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gildo Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Σκέψου το και οτι γουστάρεις κανε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeiX Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Deix κοίτα τί βρήκα. Ξαδέρφη σου; http://forums.elderscrollsonline.com/discussion/87906/the-bosmer-krimie-nightwood#latest Ειδες ομορφοσογο? Μη φοβασαι που ξερναει λιγο αιματακι, μετα τη συφιλη περασε και λιγο φυματιωση αλλα τωρα ειναι καλα Apoll προσεξε γιατι ο deix παει να κανει προξενιο στο fediuld αυτη τη νυφη!! Εσενα θα τη δωσω αυτη. Ο Apoll θα παρει τη φυματικη Παρε το game digital εχει γυρω στα 15 ευρω.Αν παρεις και το explorer pack παιζεις και σαν imperial. Για να παιξεις με imperial πρεπει να αγορασεις imperial edition οχι απλα το explorer's pack. Αυτο που κερδιζεις με την imperial ειναι φυσικα η imperial race, αλογο με 1g (ολοι οι κοινοι θνητοι το αγοραζουμε 17k περιπου) και το δικαιωμα του να φτιαξεις οτι race θελεις σε οτι faction θελεις. Το explorers pack πρακτικα σου δινει ως bonus μονο το τελευταιο (race-faction liberty). Παρε το φθηνοτερο και αν γουσταρεις το game μπορεις να κανεις upgrade αργοτερα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gildo Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Ρε θεία Ευλαμπία και εγω explorer pack πήρα και τα είχε όλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeiX Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Ρε θεία Ευλαμπία και εγω explorer pack πήρα και τα είχε όλα. Ρε εχει μαλλιασει η γλωσσα μου : Εσυ σταθηκες ενας απο τους τυχερους που ενω αγορασαν απλο preorder με explorer's pack τους δοθηκε imperial account. Ειναι γνωστο το μπερδεμα που εκανε η zenimax. Ισχυει οτι ειπα παραπανω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Α αυτος ειναι ? Κατσε να φαει αναφορα .. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gildo Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Και ομως παιδια όσοι μπήκαν με το early access πήραν όλοι αυτα τα bonus.Το θυμάμαι γιατι ρώταγε ο ένας τον αλλο στο chat τι γίνεται και πήραμε όλοι τα bonus.Ωραιοι ρε ακούς εκει αναφορά παλιόπαιδα.Οταν θα φύγω θα με εκτιμήσετε!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeiX Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Και ομως παιδια όσοι μπήκαν με το early access πήραν όλοι αυτα τα bonus.Το θυμάμαι γιατι ρώταγε ο ένας τον αλλο στο chat τι γίνεται και πήραμε όλοι τα bonus.Ωραιοι ρε ακούς εκει αναφορά παλιόπαιδα.Οταν θα φύγω θα με εκτιμήσετε!!! Ρε συ και εγω με early access μπηκα. Ειπαμε ητανε λαθος της zenimax. Μη δινεις λαθος πληροφοριες ρε στο κοσμακη. Πολιτικος εισαι? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Eνας γνωστος μου το πηρε 1 μηνα μετα και πηρε imperial .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeiX Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Οριστε τι ισχυει : http://venturebeat.com/2014/02/02/the-elder-scrolls-online-imperial-vs-standard-edition-preorder-comparison/ Τωρα αν ο τολης εχει μπαρμπα στη zenimax αυτο ειναι αλλη κουβεντα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 ******** ολα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα