Προς το περιεχόμενο

The Elder Scrolls Online

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πήγαμε με τον κωστα στο fungal groto εχθες.Φαγαμε πόση ωρα να βρούμε group και οταν βρήκαμε φάγαμε το ξυλο της αρκούδας.Το ξέρω το tacticks του fungal αλλα ο healer που βρήκαμε αντί να κανει healing προσπαθούσε να κανει damage.Μετα απο αρκετές αποτυχημένες προσπάθειες το αφήσαμε και πήγαμε pvp.Εκει ο φιλος μας ο κολασμένος είχε αφηνιασει και έφαγε 20 άτομα σε 3 λεπτά!!Μετα μπήκε και ο μεγαλύτερος scout όλων των εποχών ο deix.Επειδη δεν είχε πολλούς εχθρούς εκείνη τη στιγμή έκανα practice στα siege weapons πάνω στο deix!!!

• Like 1
  • Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εσείς πιο πολύ μιλάγατε παρά σκοτώνατε εχθρούς. Δυστυχώς δεν μπορούσα να έρθω Auriel Bow γιατί ήμουν Hopsfire όπου προσπαθούσαμε να κάνουμε την Xarya Αυτοκράτορισα.

Δημοσ.

Μετα εκανα μια βολτα απο Auriel's Bow οπου καναμε εναν ψιλοχαμο. Αυτο που μου εκανε εντυπωση και ελεγα στον Apoll εχθες ειναι οτι εχει αυξηθει απιστευτα ο αριθμος των EP/DC. Προσπαθουσαμε να παρουμε το scroll και βγαινανε σε απιστευτα νουμερα απο παντου....Που θα παει ομως θα γυρισει ο server Ευρωπη και θα παρουμε το αιμα μας πισω ;)

• Like 1
Δημοσ.

Καλα οτι το EP θα είχε το μεγαλύτερο αριθμό παικτών ήταν γνωστό πρώτου ξεκινήσει το game.Το DC που έδειχνε το πιο αδύναμο εχει πάρει τα πάνω του.Μαλλον η queen λογω καλοκαιριού ασχολείται με μαγιό και συνολακια για τις καλοκαιρινές της εξόδους!

• Like 1
Δημοσ.

Παντως το scouting του Deix τα σπαει ,τον κοιταζαμε απο το καστρο  πανω μονο του εφτασε μεχρι την απεναντι βελανιδια του την πεσανε 4-5 ατομα και μετα γυρισε να μας πει τι ειδε χαχαχαχαχα ......

9bbyfn.jpg

Δημοσ.

Εγω φταιω ρε που θυσιαστικα για να ξερεις που ειναι οι εχθροι και να ριξεις με τη βαλιστρα :P

• Like 1
Δημοσ.

Ποια βαλιστρα ? Εγω δεν ειχα καμια βαλιστρα ,ο Τολης ειχε βαλει μια και προσπαθουσε να σε σημαδεψει ...

Εσυ δεν γκρινιαζες εχθες ρε πανω στα τειχη οτι δεν μπορεις να κανεις deploy τη βαλιστρα? Και σου ειπα μαλιστα οτι πρεπει να εχεις αρκετο χωρο και να μην εισαι κοντα σε αλλο siege weapon....

• Like 1
Δημοσ.

Εγω καταπελτη ειχα και τελικα δεν τον εβαλα ,αλλα που κολλαει αυτο ? Δεν εβαλα σου λεω τελικα τιποτα ,εξαλλου δεν ηθελα να το βαλω εκει που πηγαινες εσυ γιατι σε φαγανε σε 2 sec και μετα εξαφανιστηκανε παλι που να τους προλαβω ...χαχαχαχαχα

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Το Elder Scrolls Online είναι MMORPG, και έχει μηνιαία συνδρομή, μετά το πρώτο μήνα.

Τώρα αν θα σου αρέσει, πολύ πιθανόν ναι, αν

α) σου αρέσει το Skyrim/Oblivion και γουστάρεις να το παίξεις solo με λίγο co-op στα πλευρά.

(αλλά δεν μπορείς level 10 να πας σε level 50 περιοχή και να περιμένεις να ζήσεις, μιας και δεν έχει το scaling του Oblivion - Skyrim).

β) σου αρέσουν τα quest με πολύ καλό background story το καθένα, και τα μεγάλα storylines των Elder Scrolls παιχνιδιών.

(περίπου 1100 quest που κανέναν δεν έχει το ίδιο storyline, σημείωση έχω κάνει περίπου 900 στους 4 μήνες που παίζω με τον κύριο χαρακτήρα)

γ) σου αρέσει η εξερεύνηση και το περπάτημα, στο να βρεις dungeon, χάρτες θυσαυρών και να δεις τρομερά τοπία.

Αυτό το κομμάτι είναι περίπου ~840-1000 ώρες παιχνιδιού. Δηλαδή να το παίξεις όπως τα προηγούμενα Elder Scrolls.

Ως μέγεθος χάρτη, δες για σύγκριση. Δεν είναι όλες οι επαρχίες ολόκληρες μέσα, (π.χ είναι τα 9/10 του Valenwood)

D4o4c.jpg

Εδώ ο χάρτης του παιχνιδιού για την ώρα.

TESOMAP_zps712c87b1.jpg

Από εκεί και μετά, έχει το MMO κομμάτι με group dungeon, group quests (Craglorn και σύντομά επιπλέον περιοχές), και φυσικά τον χάρτη του Oblivion (Cyrodiil) με μία μεγένθυση 10%*, για ανοιχτό κόσμο PvP με τα ίδια dungeon, πόλεις και δεκάδες PvE quests όπως στο Oblivion. (στην ίδια περιοχή γίνεται και ο πόλεμος μεταξύ των Συμμαχιών).

Σημείωση εν αντιθέση με άλλα ΜΜΟ όπως WoW/DAOC όλο το νέο content/expansions στο παιχνίδι μπαίνει free όπως στο EVE.

*Σύντομα θα μπει και η Imperial City που είναι ένα 20% επιπλέον χάρτης

Ενημέρωση :

Δεν αναφέρθηκα στα τεχνικά στοιχεία του παιχνιδιού.

Αν έχεις κάρτα γραφικών με  4+GB VRAM, πας στα settings και βάζεις SET MIP_LOAD_SKIP_LEVELS = "-3"

Screenshot128605_zps3b1b22d0.png

WoW ευχαριστω για τον χρονο σου! Θα ηθελα αν μαθω επισης αμα εχει μεγαλες battle πχ σε αλλα MMORPG μαζευονται 100-200 ατομα και πλακωνονται σε καστρα,πολεμους κτλπ...εδω περα εχει τετοια ή ειναι 15 vs 15 και PVP στυλ Diablo;

Ευχαριστω!

Edit: Η συνδρομη ποσο ειναι;

Δημοσ.

WoW ευχαριστω για τον χρονο σου! Θα ηθελα αν μαθω επισης αμα εχει μεγαλες battle πχ σε αλλα MMORPG μαζευονται 100-200 ατομα και πλακωνονται σε καστρα,πολεμους κτλπ...εδω περα εχει τετοια ή ειναι 15 vs 15 και PVP στυλ Diablo;

Ευχαριστω!

Edit: Η συνδρομη ποσο ειναι;

Συνδρομή £8.99 αλλά μπορείς να αγοράσεις και time cards με λιγότερα λεφτά.

Για PvP, δεν θα ήταν λίγο χαράμι να έχει ολόκληρη Cyrodiil για Arena style? (τύπυ WoW, SWTOR κ.α.)

Το κάθε campaign είναι περίπου 300 vs 300 vs 300 και ο χάρτηςείναι persistent, όπως στο Planetside, DAOC, EVE.

Δημοσ.

Το κάθε campaign είναι περίπου 300 vs 300 vs 300 και ο χάρτηςείναι persistent, όπως στο Planetside, DAOC, EVE.

Μια διόρθωση : Το κάθε campaign είναι 600 ν 600 ν 600 και ο χάρτης θέλει 30 λεπτά για να τον διανύσεις με τα πόδια.

Δημοσ.

Συνδρομή £8.99 αλλά μπορείς να αγοράσεις και time cards με λιγότερα λεφτά.

Για PvP, δεν θα ήταν λίγο χαράμι να έχει ολόκληρη Cyrodiil για Arena style? (τύπυ WoW, SWTOR κ.α.)

Ευχαριστω και παλι φιλε μου! Κατι τελευταιο...σε Laptop με 4gb Ram,i5 περιπου 3ghz και καρτα γραφικων AMD 5650 3GB HD θα μπορεσω να το τρεξω σχετικα καλα; Απο τα requirments πιστευω οτι μπορω σε medium....ευχαριστω και παλι!

Edit:Παιζω παιχνιδια με γραφικα στυλ Cod BO 1-2...με αυτο το λαπτοπ!

Δημοσ.

Ευχαριστω και παλι φιλε μου! Κατι τελευταιο...σε Laptop με 4gb Ram,i5 περιπου 3ghz και καρτα γραφικων AMD 5650 3GB HD θα μπορεσω να το τρεξω σχετικα καλα; Απο τα requirments πιστευω οτι μπορω σε medium....ευχαριστω και παλι!

Edit:Παιζω παιχνιδια με γραφικα στυλ Cod BO 1-2...με αυτο το λαπτοπ!

Άνετα με medium-low θα παίξει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...