gildo Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Είχα μπει νωρίς και βγήκα γύρω στις 10:30.Απο οτι βλεπω πρέπει να έγινε χαμός εχθες. Ωραια ειναι αλλα εμενα μου αρέσει να μιλάμε στο δικο μας ts για να περνάει και η ωρα ευχάριστα.Ειναι οργανωμένοι οι τύποι παντως απο οτι ειδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Ειναι που δεν σου αρεσε το pvp ε? Οποιος θελει οργανωμενο pvp στο Auriel's Bow με 24ρια raid groups (2 πολλες φορες και 3), teamspeak και ατομα που πραγματικα γνωριζουν τι να κανουν ας ψαξει τους keepers of cyrodiil (koc). Συνηθως αν φωναξεις στο zone θα σου απαντησουν. Εχθες παλι εγινε της κακομοιρας. Ο shido (ο leader τους) το 'χει καψει κυριολεκτικα Του Shido του εστειλα pm αλλα με εγραψε στα αρχιδια του και μετα τον εγραψα και εγω φυσικα.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeiX Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Του Shido του εστειλα pm αλλα με εγραψε στα αρχιδια του και μετα τον εγραψα και εγω φυσικα.. Αμα εχει ηδη 2-3 raid grps λογικο ειναι ρε συ. Το λαθος σου ειναι οτι εστειλες pm. Αν διαβασεις λεει "type koc or shido in the zone shoutbox". Δεν απαντα σε pm ουτε κανει invite. Χρειαζεται ατομα που να καταλαβαινουν τουλαχιστον basic english και μετα ελεγχει το grp αν ειναι ολοι στο ts και ακουνε. Οταν θα πας μαζι του για raid θα δεις οτι ολα αυτα ειναι σημαντικα. Αν ομως δεν εχεις σκοπο να μπεις ts και να ακολουθεις αυτα που λενε αστο καλυτερα θα χασεις το χρονο σου. Ο τυπος και η ομαδα του ξερουν πολυ καλα τι κανουν. Επισης αν ενδιαφερεσαι ετοιμαζει dedicated pvp grp που θα παιζει καθημερινα συγκεκριμενες ωρες. Ψαξε το λιγο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gildo Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Βρε δεν αφηνετε τον shιdo και τον pretty bra και να πηγαινουμε για παρτη μας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Αμα εχει ηδη 2-3 raid grps λογικο ειναι ρε συ. Το λαθος σου ειναι οτι εστειλες pm. Αν διαβασεις λεει "type koc or shido in the zone shoutbox". Δεν απαντα σε pm ουτε κανει invite. Χρειαζεται ατομα που να καταλαβαινουν τουλαχιστον basic english και μετα ελεγχει το grp αν ειναι ολοι στο ts και ακουνε. Οταν θα πας μαζι του για raid θα δεις οτι ολα αυτα ειναι σημαντικα. Αν ομως δεν εχεις σκοπο να μπεις ts και να ακολουθεις αυτα που λενε αστο καλυτερα θα χασεις το χρονο σου. Ο τυπος και η ομαδα του ξερουν πολυ καλα τι κανουν. Επισης αν ενδιαφερεσαι ετοιμαζει dedicated pvp grp που θα παιζει καθημερινα συγκεκριμενες ωρες. Ψαξε το λιγο Aυτο εννοω bro ,εγραψα shido οπως μου ειπες να κανω στο zone ..Tελος παντων ,εγω πατησα ενα lfg και βρηκα αμεσως group ,τωρα ολα τα υπολοιπα με κουραζουν και τα βρισκω και ασκοπα απο την στιγμη που ειμαι σε ενα guild που υποτιθεται ο guild master τα κανει ...Εφοσον απο το guild ειναι διασπαρτοι και εγω βρισκω αλλου και παιζω δεν με απασχολει ,απλα αυτος ηταν και ο λογος που μπηκα στο guild αλλιως καθομουν και οπως ημουν ..3, Εγω πιο πολυ το εκανα για να παιξω με σενα ή με τον Τολη ή με τα παιδια απο τους Eternal ,χεστηκα για τον παπαρα τον shido . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeiX Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Aυτο εννοω bro ,εγραψα shido οπως μου ειπες να κανω στο zone ..Tελος παντων ,εγω πατησα ενα lfg και βρηκα αμεσως group ,τωρα ολα τα υπολοιπα με κουραζουν και τα βρισκω και ασκοπα απο την στιγμη που ειμαι σε ενα guild που υποτιθεται ο guild master τα κανει ...Εφοσον απο το guild ειναι διασπαρτοι και εγω βρισκω αλλου και παιζω δεν με απασχολει ,απλα αυτος ηταν και ο λογος που μπηκα στο guild αλλιως καθομουν και οπως ημουν ..3, Εγω πιο πολυ το εκανα για να παιξω με σενα ή με τον Τολη ή με τα παιδια απο τους Eternal ,χεστηκα για τον παπαρα τον shido . Ok man μαλλον εγω δεν εξηγησα καλα αυτο που θελω να πω. Λογω διακοπων λογικο ειναι να υπαρχει μια μειωμενη κινηση σε ολες τις guild. Αυτο που θελω να πω ειναι οτι ετσι οπως ειναι στημενο το pvp θελεις ΤΕΡΑΣΤΙΟ grp για να κανεις τη δουλεια σου. Να σκεφτεις οτι εχθες σκασαμε καμια 40ρια+ ατομα σε καποιο καστρο (δεν θυμαμαι ποιο) και μας περιμεναν μεσα πανω απο 80 εχθροι. Στο auriel's bow το pvp ειναι competitive. Συμφωνω μαζι σου 100% στο οτι χαβαλε κανεις και σε μικρες ομαδες των 4-5 ατομων. Απλα εξηγουσα οτι για να ζησεις το μεγαλειο (γιατι τετοιο pvp δεν μπορει να το χαρακτηρισεις αλλιως) με siege machines κτλ θες πολυ μεγαλη ομαδα και η μοναδικη που προσφερετε αυτη τη στιγμη ειναι του shido. Sorry αν εθεσα λαθος αυτο που εννοω παραπανω και φυσικα η καλυτερη εμπειρια ειναι αυτη που μοιραζεσαι με ατομα που κανεις χαβαλε και πλακα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Ναι μα δεν διαφωνησα σε κατι Δημητρη ,συμφωνω οσο πιο πολλοι τοσο το καλυτερο .Αν και για μενα το να εισαι σε 24αρι ειναι καλυτερο γιατι ελεγχεται πιο ευκολα .Ασε που και εγω χθες που επαιζα ημουν μεν σε 24αρι group αλλα μαζι μας ηταν και αλλα groups οποτε ημασταν πανω απο 35-40 ατομα .Τωρα για 80 που λες οκ ,απλα σου λεω δεν εχει σημασια ποσοι ειναι στο group αυτο καθαυτο oσο ο ιδιος αριθμος των groups μεσα στο καστρο γιατι το δευτερο καθοριζει και ποσοι ειναι στο pvp .Το να μπαινει δηλαδη ενας καθε μερα με 40 ατομα πισω του απο ενα guild και οι αλλοι να ειναι απο εδω και απο εκει δεν εχει να λεει και τιποτα ,δεν ξερω αν με καταλαβαινεις .Οταν πχ εχεις 5 groups μεγαλα καποια θα πανε στο Αlessia καποια αλλα σε αλλο καστρο και ετσι σαν aldmeri θα τραβηξεις πιο πολλα οχυρα για να κανεις respawn ,αλλιως αν εισαι ενα μονο μεγαλο group και χασεις 1 οχυρο μπορει να γυρισεις πισω στην αρχη . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gildo Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Συμφωνώ και με τους δυο.Σε ts παντως με ξένους και hardcore καταστάσεις δεν ξανα μπαίνω.Αν θέλετε να πηγαίνουμε παρέα και αν συναντήσουμε και κανά αλλο group για έξτρα άτομα ειμαι μέσα αλλα εμείς σε δικο μας group και ts.Αν θέλετε και μόνοι μας και πάλι δεν με χαλάει.Προτιμω να φάω ξυλο αλλα να περνάω καλα στο game παρά να τρέχω γύρω γύρω όλοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Xθες με τον Gildo και αλλα 2 παιδια που βρηκαμε φτιαξαμε ενα group για το vaults of madness που νομιζω για μενα μεχρι στιγμης ηταν το καλυτερο dungeon ... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gildo Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Όντως το πιο ωραίο και σαν εικόνα και σαν ατμόσφαιρα dungeon.Βρηκα και δυο epic αλλα ήταν level 50 και τα χάρισα στα παιδια.Κωστα αν μπούμε το βράδυ και παμε στο αλλο dungeon θα μιλάμε απο ts καλύτερα.Γιατι μεχρι να γράψουμε είδες τι έγινε χαχαχα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeiX Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Ναι ρε αυτο το dungeon ειναι απιθανο. Ειδικα ο "architect" στο τελος δινει ρεστα με το ulty του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gildo Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Έβαλα του assault to siege bubble και τα προστάτευσα τα παιδια κύριε μικι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Ειδικα ο "architect" στο τελος δινει ρεστα με το ulty του. Για αυτο ακριβως το τραβηξα στην τελευταια screenshot που εβαλα την στιγμη που το ριχνει ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arbiter13 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Καλησπερα και παλι μαγκες! Σκεφτομαι εγω με κατι φιλους μου να παρουμε το παιχνιδι! Εχω καψει το ''Oblivion'' και λιγο το ''Skyrim'' Θα ηθελα να μαθω απο εσας αμα το παιχνιδι αξιζει (εχω διαβασει τα reviews σας)! Τελος νομιζω οτι θελει μηνιαια ''συνδεση'' (αν ναι ποσο ειναι το ποσό) πχ σαν το Xbox Live ή μπορω να το αγορσω και να παιζω μονιμα χωρις καποια μηνιαια πληρωμη!?!?!? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) Καλησπερα και παλι μαγκες! Σκεφτομαι εγω με κατι φιλους μου να παρουμε το παιχνιδι! Εχω καψει το ''Oblivion'' και λιγο το ''Skyrim'' Θα ηθελα να μαθω απο εσας αμα το παιχνιδι αξιζει (εχω διαβασει τα reviews σας)! Τελος νομιζω οτι θελει μηνιαια ''συνδεση'' (αν ναι ποσο ειναι το ποσό) πχ σαν το Xbox Live ή μπορω να το αγορσω και να παιζω μονιμα χωρις καποια μηνιαια πληρωμη!?!?!? Καλησπέρα, Το Elder Scrolls Online είναι MMORPG, και έχει μηνιαία συνδρομή, μετά το πρώτο μήνα. Τώρα αν θα σου αρέσει, πολύ πιθανόν ναι, αν α) σου αρέσει το Skyrim/Oblivion και γουστάρεις να το παίξεις solo με λίγο co-op στα πλευρά. (αλλά δεν μπορείς level 10 να πας σε level 50 περιοχή και να περιμένεις να ζήσεις, μιας και δεν έχει το scaling του Oblivion - Skyrim). β) σου αρέσουν τα quest με πολύ καλό background story το καθένα, και τα μεγάλα storylines των Elder Scrolls παιχνιδιών. (περίπου 1100 quest που κανέναν δεν έχει το ίδιο storyline, σημείωση έχω κάνει περίπου 900 στους 4 μήνες που παίζω με τον κύριο χαρακτήρα) γ) σου αρέσει η εξερεύνηση και το περπάτημα, στο να βρεις dungeon, χάρτες θυσαυρών και να δεις τρομερά τοπία. Αυτό το κομμάτι είναι περίπου ~840-1000 ώρες παιχνιδιού. Δηλαδή να το παίξεις όπως τα προηγούμενα Elder Scrolls. Ως μέγεθος χάρτη, δες για σύγκριση. Δεν είναι όλες οι επαρχίες ολόκληρες μέσα, (π.χ είναι τα 9/10 του Valenwood) Εδώ ο χάρτης του παιχνιδιού για την ώρα. Από εκεί και μετά, έχει το MMO κομμάτι με group dungeon, group quests (Craglorn και σύντομά επιπλέον περιοχές), και φυσικά τον χάρτη του Oblivion (Cyrodiil) με μία μεγένθυση 10%*, για ανοιχτό κόσμο PvP με τα ίδια dungeon, πόλεις και δεκάδες PvE quests όπως στο Oblivion. (στην ίδια περιοχή γίνεται και ο πόλεμος μεταξύ των Συμμαχιών). Σημείωση εν αντιθέση με άλλα ΜΜΟ όπως WoW/DAOC όλο το νέο content/expansions στο παιχνίδι μπαίνει free όπως στο EVE. *Σύντομα θα μπει και η Imperial City που είναι ένα 20% επιπλέον χάρτης Ενημέρωση : Δεν αναφέρθηκα στα τεχνικά στοιχεία του παιχνιδιού. Αν έχεις κάρτα γραφικών με 4+GB VRAM, πας στα settings και βάζεις SET MIP_LOAD_SKIP_LEVELS = "-3" Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2014 από Apoll 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα