Προς το περιεχόμενο

The Elder Scrolls Online

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευχαριστώ φιλαρακι.

Κοίταξα, και χρειάζομαι quicksilver, περίπου 50 units. Τράβα σκάψε στην VR7-8 περιοχή, και στείλε το ore να το κάνω refine. Και εκεί όπως είσαι, βγάλε ξύλα και το φυτό για να κάνω το cloth. Δεν έχω VR7-8 υλικά.

Δημοσ.

Επειδη ειμαι μεγαλοκαρδος θα δω τι mats εχω και θα σου φτιαξω εγω. Ποιο σετ κανεις στον μουσατο? Και τι traits του βαζεις? Υποθετω γκριζακια αντε στη καλυτερη πρασινακια και πολλα ειναι για τα μουτρα του ετσι? :P

Πειτε μου μονο τι σετ θελει ο μουσιας και τα traits.

• Like 2
Δημοσ.

Τόλη,

όταν μπω απόψε, πάμε να ξεπετάξουμε world bosses και dark anchors από Glenumbra μέχρι Bangkorai, να πας VR9.

Και ξεκίνα μετά τα mainline quests και dungeons solo.

Δημοσ.

Όλα έδειχναν οτι η χθεσινή μερα στο παιχνίδι θα τελείωνε γύρω στις 11.Σε κάποια στιγμή ομως μπήκε ο άνθρωπος απο την κόλαση και ήρθε cyrodil όπου είχα παει και εγω πριν κανά δεκάλεπτο.Στο pvp εχθες υπήρχε αρκετό lag στην αρχή και συναντήσαμε κατι Zerg αλλο να σας λεω και να αλλο να το βλέπετε.Αφου είχε παει δώδεκα και κατι λεω στον κωστα σε λιγο θα βγω.Μπηκαν εκείνη τη στιγμή κάποια παιδια απο το guild και η ωρα έφτασε 2!Περιτο να πω οτι ο φιλος μας ο κολασμένος ειναι λιγο κωλοφαρδος.Εφτανε το life στο τέρμα και την έβγαζε καθαρή!Σε κάποια στιγμή πέρασα μέσα απο το Zerg που είχαν αντίπαλοι και δεν με πήραν χαμπάρι.Τοσο πολυ αφοσιωμένοι να καταλάβουν το κάστρο που αντί να μπουν απο την γκρεμισμένη πύλη έφτιαξαν siege και προσπαθούσαν να ρίξουν την πύλη που ήταν ακομα όρθια!!!!! Περάσαμε ωραια παντως και γέλασαμε στο teamspeak.

Ένας Templar v2 μου έριχνε με bow και μόλις του την έπεσα έτρεχε να φύγει και πίσω του είχε ολόκληρο Zerg!.lol.

• Like 1
Δημοσ.

Τόλη, δεν σχολιάζω καν :) Εσύ και ο Κώστας δεν είναι που θα "κλείνατε" τα account;

Χαχχα.

Auriel Bow χτες το απόγευμα, όντως πανικός. Μάζεψα 30,000 support/assult xp μέσα σε δύο ώρες!!! 

Η πλάκα ήταν ότι έριχνα το Solar disturbance μπροστά από το zerg και πάντα υπήρχε κάποιος να κάνει trigger το supernova. Έβλεπες 80 άτομα zerg με την πλάτη στο χώμα και ένα σωρό aoe να πέφτουν στο κεφάλι τους.

χχεχεχε.

• Like 1
Δημοσ.

Aυτο που εχω καταλαβει παντως ειναι οτι Dragonknight και nightblade ειναι οι πιο ευνοημενοι ,αυτο λεγαμε και στους Eternal χθες ..Μιλαω για τα veteran levels ειδικα που σπαμαρουν 10-15 ατομα με ultimate skills οnly ..Moυ αρεσει που ο Πανουλης μου ελεγε για τους sorcerers..

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξέρω πόσο damage κανω περιπου σαν dk.Αυτο που εχω δει ομως ειναι οτι αν ρίξω το ultimate γίνεται πανικός.

Δημοσ.

Παντως απο οτι μου ελεγε χθες το παιδι στην ομαδα  το ultimate του dk v12 ηταν 1000κ instant hit και cooldown σχεδον 0 lol...Γιατι ομως ?Γιατι εχει τα passive skills που δινουν με τα hits τροφη στο ultimate οπως εχω και εγω δηλαδη ,με την μονη διαφορα οτι δεν βγαζω 1000k στο ultimate ..Δηλαδη ρε φιλε ή το ενα δωστου ή το αλλο αλλιως δεν εχει νοημα τωρα ...Καλα ελεγε ο αλλος οτι ειναι ψευτια το ultimate του dk και θελει οπωσδηποτε νερφαρισμα.

Δημοσ.

Δειτε και 24αρι group σημερα ...Τολη που ησουν ? Εχασες, σημερα ηταν το καλυτερο pvp γιατι ο τυπος που ηταν αρχηγος οργανωνε πολυ καλα και το βασικοτερο δεν ειχε lag ..

317egt2.jpg

4gga41.jpg

2uhxyjs.jpg

261c9ki.jpg

• Like 3
Δημοσ.

Ειναι που δεν σου αρεσε το pvp ε? :P

Οποιος θελει οργανωμενο pvp στο Auriel's Bow με 24ρια raid groups (2 πολλες φορες και 3), teamspeak και ατομα που πραγματικα γνωριζουν τι να κανουν ας ψαξει τους keepers of cyrodiil (koc). Συνηθως αν φωναξεις στο zone θα σου απαντησουν. Εχθες παλι εγινε της κακομοιρας. Ο shido (ο leader τους) το 'χει καψει κυριολεκτικα :P

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...