gildo Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Παει το χάσαμε το παιδι με αυτό το παλιοpvp!!Με τις prepaid card που τις βρίσκεις απο 18 ευρω για δυο μήνες το game σου έρχεται 9 ευρω το μήνα.Εχουμε και λέμε 13χ12=156 αλλα 9x12=108.Δηλαδη κερδίζεις μια πενηντάρα αν θες να παίξεις καιρο.Αν και θα κατεβούν και αλλο οι τιμές.Κωστα, με τα γατιά πηγές τελικα εχθες? 1
Apoll Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Στο Auriel Bow, μάλλον με τους Eternal θα ήταν. Οι Va Khaj Dar, είμαστε στο Hopsfire.
raxanas Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Εφτιαξα Dark elf dragon knight.Ειχα το explorers pack!Chuyong ως ονομα...Το παιχνιδι εχει αρκετη πλακα ως τωρα
Apoll Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Στείλε ένα email σε @Dark_Venom ή σε εμένα @Fediuld να σε βάλουμε στο guild.
gildo Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Apoll αν δέν βαριέσαι φτιαξε μια armor v7.Με 5 heavy και 2 light και ενα σπαθακι και μια ασπίδα.Αν σας ειναι εύκολο και τα έξοδα τα πληρώνει ο deix με τον Κώστα απο οτι μου είπανε. Τα dark elf ειναι πολυ καλα για dragon knight λογω του skil που εχουν το flame talent. 2
Apoll Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Apoll αν δέν βαριέσαι φτιαξε μια armor v7.Με 5 heavy και 2 light και ενα σπαθακι και μια ασπίδα.Αν σας ειναι εύκολο και τα έξοδα τα πληρώνει ο deix με τον Κώστα απο οτι μου είπανε. Τα dark elf ειναι πολυ καλα για dragon knight λογω του skil που εχουν το flame talent. Θα φτιάξω ένα σετ Altmer απόψε και θα στο στείλω με mail.
konstantinos77 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Θα σας πω που ημουν ,καταρχην Πανο o δικος σου στο guild μου εκανε invite εκανα accept αλλα οταν εβαζα guest hopsfire δεν το επερνε και ετσι δεν τους εβλεπα ..Μετα απο φασισα να βαλω bow σαν home και παρολο που ηταν κλειδωμενο με εβαλε .Τωρα το group που βλεπετε οχι δεν μπηκα eternal απλα με ειδανε καλο εκει και με τσιμπησε ενα ξενο guild ..
konstantinos77 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Παει το χάσαμε το παιδι με αυτό το παλιοpvp!!Με τις prepaid card που τις βρίσκεις απο 18 ευρω για δυο μήνες το game σου έρχεται 9 ευρω το μήνα.Εχουμε και λέμε 13χ12=156 αλλα 9x12=108.Δηλαδη κερδίζεις μια πενηντάρα αν θες να παίξεις καιρο.Αν και θα κατεβούν και αλλο οι τιμές.Κωστα, με τα γατιά πηγές τελικα εχθες? Απο που τις βρισκεις τις prepaid αυτες?
gildo Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Στο kinguin εχει prepaid με 18.32.Δεν ξέρω αν εχει και κάποιο αλλο σε καλύτερη τιμη.
gildo Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Ρε μπράβο επιτυχίες ο μικρός.Σας το είπα το χάσαμε το παιδι δεν πρόκειται να ξαναγυρίσει στη μικρή ταπεινή guild μας.Εχουμε και το bosmer του deix που βρωμάει και εχει διώξει όλα τα παιδια απο εκει μέσα. 1
gildo Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Πατα στην αναζήτησή του site the elder scrolls online.Βαλε στο google kinguin the elder scrolls online prepaid card.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα