Προς το περιεχόμενο

The Elder Scrolls Online

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στο reddit εχει και τα βιντεακια με αυτα που θα μπουν.Ρε μπάρμπα γιατι δεν μας τα λες όλα?Ωραια πράγματα αλλα τωρα μας έβαλες φωτιές.Καλα σήμερα δεν ήταν να παμε για graclorn?Που χαθηκατε όλοι?

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Eμενα αυριο τελευταια μερα μου στο ESO ,τελειωσε πλεον και η συνδρομη μου την Κυριακη ...Παντως το pvp θα μπορουσε να ειχε γινει καλυτερο αλλα πεταξανε μια προχειροτητα απλα για να υπαρχει .Ο healer αξιζει καπως αλλα γενικα το balance που εχουν κανει ειναι για κλαματα πραγματικα .Σε βαζει γενικα στο τρυπακι να ασχοληθεις καποια ωρα αλλα αυτο το ταξιδι απο το καστρο για να βρεις μαχη δεν παλευεται πραγματικα .Οταν βρεις κοσμο σε μια μαχη γινεται καπως καλο αλλα εκει πλεον εχεις να συναντησεις αλλα προβληματα που εχω αναφερει και σε παλιοτερο post .To σημαντικοτερο που συναντησα σημερα ηταν τα fps drops σε ενα σημειο μεχρι που μου crashare και με πεταξε εξω με logout ..H Cydoril ενα ανοστο πραγμα γενικα ενα ξερο map μια απεραντη πεδιαδα με καστρα ,καμια φαντασια ...Ενα pvp με v12 players υπερφορτωμενους με skills που πεθαινεις με 3hits και μονο αν εισαι healer επιβιωνεις .Δεν νομιζω οτι αυτο ειναι το νοημα του pvp τουλαχιστον εμενα δεν μου αρεσει .

Γενικα το κρινω αυστηρα απο την στιγμη που ζηταει να του δινω 13 ευρω τον μηνα ,αλλιως θα το εξεταζα απο διαφορετικη οπτικη γωνια .Πιστευω οτι ενα game οταν σου ζηταει συνδρομη πρεπει να ειναι εξαιρετικο και οχι απλα να βαζει περιοχομενο ,εμενα δεν μου λεει κατι δηλαδη αυτο .

Στο reddit εχει και τα βιντεακια με αυτα που θα μπουν.Ρε μπάρμπα γιατι δεν μας τα λες όλα?Ωραια πράγματα αλλα τωρα μας έβαλες φωτιές.Καλα σήμερα δεν ήταν να παμε για graclorn?Που χαθηκατε όλοι?

Υπάρχει και "ζωή" που εξελίσεται έξω από το σπίτι τα Σαββατοκύριακα. Γκόμενες, μπαρ κ.α.

Ενα pvp με v12 players υπερφορτωμενους με skills που πεθαινεις με 3hits και μονο αν εισαι healer επιβιωνεις .

Πόσα hitpoints είχες; Γιατί κανονικά με 3000 hp που έχουμε σχεδόν όλοι, δεν είσαι 3 hit. Εκτός αν σου την πέσουν 3-4 NB μαζεμένοι.

Πόσα hitpoints είχες; Γιατί κανονικά με 3000 hp που έχουμε σχεδόν όλοι, δεν είσαι 3 hit. Εκτός αν σου την πέσουν 3-4 NB μαζεμένοι.

Eγω δεν εχω 3000hp..Να στο παω αναποδα ,με 1vs1 προλαβαινω να βγαλω damage 0k ..:)

Καλο παιχνιδι σημερα στο pvp ,οταν εισαι μεσα σε group που επιτιθεται και αμυνεται μαζικα γινεται πολυ καλο μπορω να πω ...Βεβαια το καλυτερο ειναι να εισαι σε pvp guild αλλα και ετσι που επαιξα σημερα ηταν καλο ...Το κακο τωρα πιο ειναι ,οτι αν κολλησεις με το pvp το pve σου φαινεται μαλακια και δεν γουσταρεις μετα να ασχοληθεις ...

• Like 1

Πολυ καλο pvp απόψε με τον Apoll και τα κατζιτια του.Μου άρεσαν οι άμυνες που βγάλαμε και η αντεπίθεση που τους κατατροπωσαμε με πολυ καλη οργάνωση.Ηθελα να συμμετασχω και εγω στην πλάκα που γινόταν στο raidcall αλλα δυστυχώς τα αγγλικά μου ειναι μέτρια.Εγινα και ο avenger του kjario khajit death.Αυτου του γνωστού γατιου.Αν και δεν ειμαι φαν του pvp στα mmo σήμερα μου άρεσε αρκετά.Παντως θέλει σιγουρα ts η raidcall γιατι γίνονται τα πράγματα πολυ γρήγορα και μεχρι να κάτσεις να γράψεις σε φάγανε.

Άλλη φορά θα κρέμασω μια πινακίδα στον Apoll γιατι όλο τον μπέρδεμα με τα αλλα khajit!!!

• Like 2

Σας προκαλώ, να φύγετε από το παιχνίδι όπως απειλείτε τόσο καιρό...... :P

Οπως είπα και πιο πριν, AvA είναι τρομερό, ιδίως αν είσαι με group και χρησιμοποιούν comms.

Αυτό δεν είναι "νέο", αλλά το έχω παρατηρίσει από το 2002 με το DAOC, και αργότερα με το EVE. Χωρίς comms αισθάνεσαι χαμένος.

Δεν είναι "αρένα", όπου και οι μαϊμούδες μπορούν να μάθουν να πατάνε τρια κουμπιά σε συγκεκριμένη σειρά, χωρίς άλλη επαφή με το περιβάλλον.

Έχει δυναμική, αλλάγες στην τακτική, και το κυριώτερο ατμόσφαιρα και πάθος. Δεν είναι X guild ενάντια σε Y guild. Έχει πιο πολύ βάθος και χώρο για τακτικές.

Ο Arxon ήταν μαζί μου, όταν κρατούσαμε το ορυχείο έξω από το Elder Scroll of Chim. Πόσες

φορές δεν πήγε η μάχη σαν το εκκρεμές ρολόι; (παρόμοιο με τις επιχειρήσεις στην Βόρεια Αφρική κατά τον ΒΠΠ).
Θυμάσαι τί ζητωγραυγές πέσανε έγινε όταν σκοτώσαμε τον Imperator στην αρχή; Και τί δεν προσπάθησε να κάνει ο τύπος, αλλά τον κάναμε να φάει χώμα.

Στο κάστρο που υπερασπιζόμασταν, θυμάσαι τί έγινε στο raidcall που τους κόψαμε τις προσπάθειες να βάλουν φωτιά στην τέντα, με καλό συγχρονισμό. Και πόσες φορές κάναμε άμυνα και αντεπίθεση, όπως και οι αντίπαλοι. Με καταπέλτες, βαλίστρες κλπ

Ακόμα και ο Κώστας, πάνω στο heat of the battle, παρασύρθηκε τόσο πολύ, που ένιωσε το καυτό λάδι στο άνοιγμα που κάναμε στο κάστρο, ουκ ολίγες φορές. (και τσουρούφλησα την γούνα μου αντίστοιχες φορές προσπαθώντας να τον αναστήσω)

Πόσες φορές δεν προσπάθησαν οι εχθροί να μας κλείσουν μέσα στο κάστρο που κάναμε επίθεση, φτιάχνωντας τα τείχη ενώ είμασταν μέσα σε αυτά; Ποιό άλλο ΜΜΟ έχει τέτοια δυναμική. Ούτε καν το DAOC και το έπαιξα 10 χρόνια.

Κλείνωντας, παρατηρίσατε ότι ήμουν με διπλή μαγκούρα και light armour; Εν αντιθέση με το συνήθες 5 LA - 2 MA σπαθιά και ασπίδες.
Ένα από τα τρομερά χαρακτηριστικά του παιχνιδιού, είναι η ελευθερία. Ο χαρακτήρας που έχετε, δεν έχει κάποιους περιορισμούς σε οπλισμό, προστασία και τρόπο παιξίματος. Χτες ήμουν με μαγκούρες ως caster, απόψε με βαριές πανοπλίες και σπαθιά. Άυριο, ίσως μαγκούρα πάλι, και μεθαύριο τελειώς διαφορετικό PvP στήσιμο, με damage shields κλπ.

Επίσης, το damage που κάνετε και δέχεστε είναι ανάλογο με το level σας. Αν είστε VR12 επιβιώνετε καλύτερα, και κάνετε περισσότερη ζημιά.

Όποιος θέλει βοήθεια για να ανεβάσει VR γρήγορα, αντικείμενα, build ας πει. Το μόνο που δεν μπορώ να σας βοηθήσω είναι να σας δίνω potions και food. Μπορώ να σας τα φτιάχνω αλλά χρειάζομαι τα υλικά. (συγκεκριμένα και όχι σαβούρα...)

Αυτά. Screenshots το βράδυ από το σπίτι....

Και πρέπει να αρχίσουμε να ανεβάζουμε level σε nightblades. Η Imperial City είναι το "νέο" Darkness Falls (του DAOC).
Οι γνώστες, κατανοούν τί χαμός θα γίνεται εκεί μέσα.

• Like 2

Ακόμα και ο Κώστας, πάνω στο heat of the battle, παρασύρθηκε τόσο πολύ, που ένιωσε το καυτό λάδι στο άνοιγμα που κάναμε στο κάστρο, ουκ ολίγες φορές. (και τσουρούφλησα την γούνα μου αντίστοιχες φορές προσπαθώντας να τον αναστήσω)

Ρε που το ειδες που μου ριξανε το λαδι και σκοτωθηκα μεσα σε τοσο κοσμο ? χαχαχαχαχα ... Εισαι εσυ μια παλιογατα ..

Η Imperial city τι ειναι που λες ?

Ρε που το ειδες που μου ριξανε το λαδι και σκοτωθηκα μεσα σε τοσο κοσμο ? χαχαχαχαχα ... Εισαι εσυ μια παλιογατα ..

Η Imperial city τι ειναι που λες ?

Χαχαχα. Καλά το είπα, μέσα στην μάχη είχες παρασυρθεί.

Εκεί που σε σκότωναν, ρίχνανε το καυτό λάδι από τα παραπέτασματα ψηλά στο τοίχος...... Ναι εκεί που ήσουν στα σκαλοπάτια, και είχαμε κάνει την τρύπα στο εσωτερικό πύργο.

Παιδες περιηλθε στην κατοχη μου ενα ESO account και λεω να ξεκινησω.Τι μου προτεινετε να φτιαξω?Πρεπει να ειμαι συγκεκριμενο race ?Υπαρχει καποιο guild εδω μεσα για να μπω?Το ESO δεν δουλευει με servers ετσι?

Παιδες περιηλθε στην κατοχη μου ενα ESO account και λεω να ξεκινησω.Τι μου προτεινετε να φτιαξω?Πρεπει να ειμαι συγκεκριμενο race ?Υπαρχει καποιο guild εδω μεσα για να μπω?Το ESO δεν δουλευει με servers ετσι?

ESO είμαστε στον EU megaserver.

Για class, Dragonknight αν θες να είσαι σίγουρος. Όσο nerf και να φάνε ακόμα, πάλι ΟΡ θα είναι. Βέβαια Templar, NB και SC είναι πολύ καλές επιλογές επίσης. Περιορισμοί δεν υπάρχουν. π.χ όπως έχεις δει, όλοι οι συνδιασμοί δουλεύουν με σπαθία, πανοπλίες και μαγκούρες. Είσαι ελεύθερος να παίξεις όπως θες. eg Sorcerer με heavy armour και 2Η ή Ασπίδα ή DW. Περίφημος συνδιασμός.

Άυριο το γυρνάς σε cloth armour, με μαγκούρα. Μεθαύριο σε Medium armour με ασπίδα και παραμεθαύριο σε cloth armour με 2Η σπαθί.

Race, αν δεν έχεις το explorer's pack, και θες να παίξεις μαζί μας που είμαστε Aldmeri Dominion, οι races είναι Altmer (High Elf), Bosmer (Wood Elf), Khajiit. (και Imperial αν έχεις την αντίστοιχη έκδοση). Altmer Dragonknight για πρώτο χαρακτήρα, είναι μία πολύ καλή και σοφή επιλογή.

Εγώ είμαι Khajiit Templar.

Deix είναι Bosmer Nightblade Vampire.

Κώστας, Altmer Sorcerer.

Gildo, Altmer Dragonknight.

Guild φυσικά και υπάρχει. Queen's Insomniacs για αρχή :), που είμαστε και όλοι εκεί και σπάμε πλάκα, και μπορείς να είσαι μέχρι σε 5 guild ταυτόχρονα στο παιχνίδι. (έχω 3 trade guilds επίσης).

Σε περιμένουμε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...