Alithinos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Μα τι να το κάνεις αφού υπάρχει το Skyrim Online MMO mod ? Αλλά ξέχασα,η Zenimax / Bethesda απαγόρευσε τη κυκλοφορία του... http://skyrim.ophelia-core.com/ Απ τη στιγμή που η Bethesda απαγορεύει mods του Skyrim για να μη κάνουν ζημιά στο TESO,βγάλε συμπέρασμα. Ακόμα και google bombing έκαναν ώστε άμα κάποιος πάει να ψάξει για το mod,το πρώτο πράγμα που θα του πεταχτεί να είναι το site και screenshots του TESO. Μια χαρά μπορώ το θέμα είναι ότι δεν θέλω. Θα βγει πάνω από 150€ τον χρόνο (εκτός αν κάνουν κανένα πακέτο) συν την αγορά. Θα πρέπει να είναι το uber παιχνίδι όλων των εποχών για να στοιχίζει τόσο Βασικά το ζήτημα είναι πως δεν είναι ανάγκη να υπάρχουν τόσοι παίχτες σε ένα server. Ντάξει το να παίζεις με τους φίλους σου,αλλά το να έχεις τον κάθε άσχετο να σου πηδάει σα λαγουδάκι και να γράφει βλακείες στο chat ? Αυτό που θα μπορούσαν να κάνουν είναι να έχουν dedicated servers και να αφήνουν τον καθένα να μπορεί να κάνει host. Όπως μπορείς να κάνεις και για το crysis,battlefield,κτλπ. Π.χ. θέλω να παίξω co-operative με 5 φίλους ? Κάνει ένας από μας host και παίζουμε όλοι στον ίδιο κόσμο. Εξ άλλου και 200 άτομα ή 2000 άτομα να έχει ένας server όπως στα mmo,δεν πρόκειται ποτέ να τα συναντήσεις όλα μαζί,ή να ασχοληθείς μαζί τους. Το μόνο που κάνουν το 99% των άλλων παιχτών είναι να υπάρχουν σαν διακοσμητικά στοιχεία και να σπαν το immersion όταν κάνουν βλακείες. Να πληρώσω 15ε το μήνα επειδή η εταιρία αποφάσισε σώνει και καλά να με αναγκάσει να συνδεθώ με το δικό της server και να μη μπορώ να κάνω host από το δικό μου pc ? Αν μη τι άλλο αυτό είναι DRM επί πληρωμή.
remalis Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 ... Αυτό που θα μπορούσαν να κάνουν είναι να έχουν dedicated servers και να αφήνουν τον καθένα να μπορεί να κάνει host. Όπως μπορείς να κάνεις και για το crysis,battlefield,κτλπ. Π.χ. θέλω να παίξω co-operative με 5 φίλους ? Κάνει ένας από μας host και παίζουμε όλοι στον ίδιο κόσμο. ... Ναι, αλλά αυτό που περιγράφεις δεν είναι MMO. Είναι απλά multiplayer. Ούτε persistent world ούτε τίποτα. Καλά για τη συνδρομή δε το συζητάω. Θα πάνε και αυτοί σαν το ΜΜΟ με το μεγαλύτερο budget και τα φωνητικά σε κάθε διάλογο. 2
StormGr Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Το παιχνίδι θα έπρεπε να ειναι B2P, μια φορά το αγοράζεις και παίζεις όσο θέλεις. Με αυτό το μοντέλο που πάνε θα αποτύχουν για τα καλά πιστεύω. Σίγουρα θα κάνει κάποια επιτυχία για κανα 2-3 μήνες όταν βγει γιατί έχει πολλούς φανατικούς οπαδούς από τα προηγούμενα παιχνίδια, αλλά και αυτοί πόσο να κάτσουν να παίξουν ένα παιχνίδι που δεν θα έχει end game σχεδόν καθόλου...
Apoll Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 To TESO έχει end game. Μία ελαφρά έκδοση του RvR του DAOC, που λέγεται ΑvA. Δυστυχώς για κανονικό RvR, είτε DAOC είτε αναμονή του Camelot Unchained.
Gerara_ Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 3 μήνες πριν την κυκλοφορία και δεν βλέπω τρελό ενδιαφέρον για το παιχνίδι. Μάλλον έχει κορεστεί ο χώρος των MMO. Beta invte πήρε κάποιος σήμερα;
Apoll Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Ναι εγώ Κατεβαίνει ο client.(22GB) Και επειδή δεν θυμόμουν το acc που έκανα το 2012, έφτιαξα νέο και χρησιμοποίησα το κλειδί του email για να το κάνω redeem στο νέο. Και δούλευει ΟΚ.
Prospector8 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Και εμενα μου εστειλαν ,παρασκευη its the day λοιπον!
Gerara_ Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Μπράβο σας μάγκες. Εγώ δυστυχώς δεν πήρα τίποτα. Αν υπάρχει έστω και μία στο εκατομύριο να μην παίξετε beta μέσα στο ΣΚ (αν και εγώ θα έπαιζα 24 h / ημέρα ) pm με μήπως πάρω μια γεύση από το game. Περιμένουμε μινι review
p3tran Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 δεν ξερω αν σας ενδιαφερει αλλα βρηκα ενα τυπο που εγραψε στα @@ του τα nda και ...στριμαρει. δεν ξερω για ποσο πολυ ακομα, αλλα ιδου http://www.twitch.tv/33ej33 1
Atallos1 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Ωραιος Bro Μεγαλη παπατζα φαινεται παντως για τα γουστα μου 1
p3tran Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 το βλεπω f2p σε κανα τριμηνo.. full price + μηνιαια συνδρομη = καποιος καταλαβε λαθος οταν αγοραζαμε εκεινα τα horse armor..
zeniath Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Γενικά streamάρουν πολλοί. http://en.twitch.tv/directory/game/The%20Elder%20Scrolls%20Online edit: Γενικά φεύγουν bans με το κιλό στα κανάλια που δείχνουν TESO
Atallos1 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Bahaha ναι τα κλεινουν το ενα μετα το αλλο
Millennium Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 http://www.youtube.com/watch?v=hZRMjbdJ8Fo
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα