Προς το περιεχόμενο

The Elder Scrolls Online

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Nαι οι βασεις οι 2 γυρω μπορει να τις παιρνουν πριν μπορει και μετα αφου παρουν το καστρο πρωτα ,εχω δει και τις 2 περιπτωσεις ..

Μόνο κάτι noobs πάνε να πάρουν κάστρα τα οποία δεν είναι αμέσως συνδεδεμένα στο portal link.

Αν δεις τον χάρτη. Όλα τα κάστρα έχουν σύνδεση. Και πάντα τα πέρνουμε με την σειρά, ακόμα και αν κάποιο έχει ένα σωρό εχθρούς μέσα.

Επίσης πρώτα πέρνουμε τα support (φάρμα, ορυχείο) για να κόψουμε τους εχθρούς από το να χρησιμοποιούν το κάστρο για αναπλήρωση, και να τους υποχρεώσουμε (αν έχουν μυαλό) να στήσουν προκεχωρημένη τέντα.

Γι αυτό σου λέω. Έλα μαζί μας με τους Va Khaj Dar το Σάββατο στην Cyrodiil, Κάνουμε 1-2 εξαιρέσεις σε shaveskins αν και είμαστε καμμιά 20αριά-30αριά Khajiit.  Αλλά θα πρέπει να αντέξεις τον Khajiit σαρκασμό και ρατσισμό ενάντια σε όλες τις άλλες φυλές. :) Γιατί κάνουμε και RP την ώρα της μάχης στην Cyrodiil, στο TS3.

• Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μόνο κάτι noobs πάνε να πάρουν κάστρα τα οποία δεν είναι αμέσως συνδεδεμένα στο portal link.

Αν δεις τον χάρτη. Όλα τα κάστρα έχουν σύνδεση. Και πάντα τα πέρνουμε με την σειρά, ακόμα και αν κάποιο έχει ένα σωρό εχθρούς μέσα.

Επίσης πρώτα πέρνουμε τα support (φάρμα, ορυχείο) για να κόψουμε τους εχθρούς από το να χρησιμοποιούν το κάστρο για αναπλήρωση, και να τους υποχρεώσουμε (αν έχουν μυαλό) να στήσουν προκεχωρημένη τέντα.

Γι αυτό σου λέω. Έλα μαζί μας με τους Va Khaj Dar το Σάββατο στην Cyrodiil, Κάνουμε 1-2 εξαιρέσεις σε shaveskins αν και είμαστε καμμιά 20αριά-30αριά Khajiit.  Αλλά θα πρέπει να αντέξεις τον Khajiit σαρκασμό και ρατσισμό ενάντια σε όλες τις άλλες φυλές. :) Γιατί κάνουμε και RP την ώρα της μάχης στην Cyrodiil, στο TS3.

Mα εγω τι εγραψα χθες οτι ειναι χυμα στο κυμα η κατασταση ...Το θεμα δεν ειναι να μπαινεις εσυ με αλλα 10 ατομα ή καποια αλλη ομαδα και να παιζει οργανωμενα χαιρω πολυ .Η ουσια ειναι να σε αναγκαζει να το κανεις εκ προοιμιου γιατι οπως τονισα δεν υπαρχει balance .Παρτο και αντιστροφα ,ουτε εγω γουσταρω να ειμαι με μια ομαδα οργανωμενη και να εχω να αντιμετωπισω διασπαρτες μοναδες και να τους τρωμε με 1 hit ολοι μαζι ,δεν μου λεει κατι εμενα αυτο ..

Δημοσ.

Εξαρτάται.

Αν είσαι solo, θα πρέπει να ξέρεις πως να επιβιώσεις μόνος σου. Δυστυχώς αυτό δεν μαθαίνεται αμέσως.

Πως να σου εξηγήσω από το φόρουμ για situational awareness, 360 degree view, stealth και ένστικτα. Αυτά θέλουν πολύ χρόνο για να τα μάθει κάποιος.

Όταν είσαι για να πας ξανά στην Cyrodiil έστω και solo πες μου. Να μου πεις τί πανοπλίες, μαγκούρες, crafting sets κλπ χρειάζεται. Με άσπρη πανοπλία, χωρίς να έχεις οργανωμένα bonus, traits, φαγητό, 3 bonus potions δεν επιβιώνεις ούτε ένα βήμα.

Ενώ χρειάζεσαι τουλάχιστον 5 αντικείμενα με impenetrable trait, για να μην φύγεις με 1 hit.

Και πάλι η διασκέδαση στην Cyrodiil είναι καθαρά προσωπικό θέμα και στην αρχή θέλει υπομονή.

Ο SC που έχεις είναι τρομερός ως κλάση, και έχεις το καλύτερο race για caster. Για PvP πρέπει να εξικιωθείς μαζί του και κυρίως με τις CC abilities που έχεις.

Δες τον Δημήτρη. Εκεί που τον είχαν της σφαλιάρας, τώρα κάνει όργια στην Cyrodiil. Σύντομα θα τον έχουν και πρώτη σελίδα στο επίσημο φόρουμς "The OP Nightblade"

• Like 1
Δημοσ.

Κωστα παμε μαζι μεσα στο Σ/Κ μια τσαρκα για solo pvp και θα δεις ;) Δυστυχως (αν εχω καταλαβει σωστα) αυτο που ψαχνεις απο πλευρας pvp δεν θα το βρεις στο προσεχες μελλον στο ESO.

@Apoll : Ποτε ημουν ωρε της σφαλιαρας??? :P Δεν ειχα παει και πολλες φορες Cyrodiil απλως τωρα "νοιωθω" καλυτερα το class μου και ξερω πως να κανω counter (σε γενικες γραμμες γιατι οπως εχουμε ξαναπει δεν ξερεις τι να περιμενεις) τον εχθρο μου.

Χαρακτηριστικα να πω οτι σε καποια φαση μου την επεσαν 2 vampiria. Προλαβα και την εκανα χωρις να ψοφησω και τους την εστησα. Βαζω στη μπαρα silver bolts, τους τη πεφτω και περιττο να σας πω οτι ο πρωτος μετα απο το stealth εφυγε σε χρονο dt( shadowy disguise->surprise attack->killers blade) και ο δευτερος αρχισε να τρεχει (αν ειναι δυνατον!!!) και φυσικα χρειαστηκαν 2 ή 3 silver bolts ακομα για να τον αποχαιρετησω και αυτον. Με τα σωστα potions και γνωση του αντιπαλου ολα γινονται ;)

• Like 1
Δημοσ.

Της σφαλιάρας ήσουν.Εδω ρε τις είχες φάει απο τον γίγαντα στο quest.Χιιχιχιχι

Εχω να παίξω 3 μέρες γιατι εχουν bagarei τα quest του almanac στο eastmarch.

• Like 1
Δημοσ.

Tωρα μελεταω ενα video που αναφερει καποια buils που χρησιμοποιουνται ειδικα για το pvp ..Πρεπει να παω σε respec και να αλλαξω bow με healing staff η οποια μαλιστα θεωρειται το απολυτο dps weapon για sorcerer(!!!) ...Οταν εγω ελεγα οτι πρεπει να γινω battlemage με heavy armor κατι ηξερα ..

Δημοσ.

Tωρα μελεταω ενα video που αναφερει καποια buils που χρησιμοποιουνται ειδικα για το pvp ..Πρεπει να παω σε respec και να αλλαξω bow με healing staff η οποια μαλιστα θεωρειται το απολυτο dps weapon για sorcerer(!!!) ...Οταν εγω ελεγα οτι πρεπει να γινω battlemage με heavy armor κατι ηξερα ..

Φυσικά. Restoration Staff είναι όλα τα λεφτά.

Δημοσ.

Που να δεις Κώστα και το νεο build με τα δυο staff. Το είχα απο καιρο στο μυαλό αλλα εχθες το δοκίμασα.Ενα restoration staff και ενα destruction staff και το κανεις swap αναλόγως τις καταστάσεις.Παρακαλω τον κύριο deix που είδε το build εν ώρα δράσης να μα ς μας πει τις εντυπώσεις του.

Το elder scrolls online στο steam

Και με νεο pet imperial wolfhound

Δημοσ.

Που να δεις Κώστα και το νεο build με τα δυο staff. Το είχα απο καιρο στο μυαλό αλλα εχθες το δοκίμασα.Ενα restoration staff και ενα destruction staff και το κανεις swap αναλόγως τις καταστάσεις.Παρακαλω τον κύριο deix που είδε το build εν ώρα δράσης να μα ς μας πει τις εντυπώσεις του.

Το elder scrolls online στο steam

Eμ αυτο εκανα χθες τι νομιζες? Αλλιως ποιος ο λογος να βαλω Healer...Αντικατεστησα στο second weapon το bow με το staff

Αυτο που το βρηκες?

Δημοσ.

Στο steam το εβαλαν σημερα.Οσοι παρουν την imperial μεσω steam θα παρουν αυτο pet συν τα υπολοιπα pet.Στο official foroum εχει πεσει μεγαλη γκρινια γιατι θελουν να δωσουν το pet και στους υπολοιπους που εχουν στηριξει το game απο το early access.Το εχει και στο site του teso στα news οτι το game απο σημερα ειναι διαθεσιμο μεσω steam.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...