gildo Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Τις μισές να υπολογίζεις οτι εχεις παίξει και θα σου πω το λόγο.Αν δείτε στο game τα khajit η κοιμούνται η μπεκροπινουν στο σύνολο του παιχνιδιού,άρα αυτα δεν πιάνονται για ώρες παιχνιδιού!!!!!!αρρρρ γατάκια ....... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeiX Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Δεν μπεκροπινουν ρε. Σνιφαρουν και καλλιεργουν moon sugar Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gildo Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Δηλαδή Jamaica και ετσι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeiX Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Δηλαδή Jamaica και ετσι. Κολομβια θα ελεγα αλλα δε βαριεσαι... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gildo Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Α ρε Apoll που εμπλεξες..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeiX Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Μετα απο πειραματισμο τελικα βρηκα rotation και armor set για maximum dps. Εχω φτασει και 2k αλλα παρτε προς το παρον μια ss με 1700+κατι για να γουσταρουν οι τοξοτες και να μη μιλανε πολυ οι dk Επισης πηγα και μερικες solo βολτες για skyshards στη Cyrodiil. Γενικα NB/Vampire μου αφησε τις καλυτερες εντυπωσεις. Εφυγα και τις 2 φορες με πολυ καλο σκορ (νομιζω 15-1 τη πρωτη και 12-2 τη δευτερη ολα σε solo pvp και κανα 2 φορες 2vs1). Αυτος εφυγε μονοhitos. Εμ δεν πας lvl10 βολτα στη cyrodiil μονος.... Η ss της εβδομαδας, εκπαιδευοντας τον δρακο (αν και αυτος μας βγηκε ανεπιδεκτος μαθησεως ) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δυστυχως για το pvp του ESO δεν εχω καλα λογια να πω και ισως ειναι επι της ουσιας η πρωτη φορα που αναφερω κατι αρνητικο στο game ,πλην ομως σημαντικο κομματι για μενα στο να το συνεχισω .Το pvp του ειναι μια εντελως χυμα στο κυμα κατασταση , χωρις ιχνος ισορροπιας ,ομαδων και τακτικων επιθεσεων .Μπαινεις στην cydoril σε ενα καστρο και στου διαολου την μανα και τον πατερα βλεπεις να γινεται μια μαχη .Οταν φτασεις σε ενα σημειο σου επιτιθονται 15 ατομα και ξαπλωνεις κατω με 1hit χωρις καν να βγαλεις damage εσυ.Μου βγαζει ο αλλος τωρα mage wrath 1000k με 1 hit ,μα για ποιο λογο ρε φιλε ? Tι εχει να αποδειξει αυτο στο game και ειδικα στο pvp ? Οτι το επαιξε 100 ωρες παραπανω απο μενα ή οτι εχει μοστραρει πανω 100 abilities και potions ? Το pvp για μενα πρεπει να εχει iσορροπια δεν ειναι pve ακριβως επειδη ειναι multiplayer και μπαινουν και παιζουν ολοι οι παιχτες μεταξυ τους αλλιως ειναι ανευ νοηματος .Το groupαρισμα ειναι τραγικο τουλαχιστον στον server που ειμαι εγω .Το οτι εκαναν εναν μεγαλο χαρτη και εριξαν μεσα τον κοσμο και 20 καστρα εμενα δεν μου λεει τιποτα ,ουτε εχω ορεξη μετα απο καθε respawn να τραβαω μιλια μεχρι να μπω ξανα στην μαχη για να δοκιμασω καινουργιο build .Επειτα να τρεξω να πιασω ενα καστρο με 10 ατομα ποιος ο λογος ? Μετα θα ξανακανω το ιδιο και μετα παλι το ιδιο ? Θα πρεπε για μενα να το φιλοσοφησουν πιο πολυ το pvp να βαλουν καποιες καινοτομιες και οχι 5 λεπτα μαχη και 30 λεπτα ταξιδι .Επειτα ετσι οπως το ειδα ειναι καθαρα arena για dk ,nb και απο sorcerer μονο αν εισαι healer οπου βλεπεις να σπαμαρουν ολοι τα healing abilities εξω απο το καστρο και οι υπολοιποι να καθονται απο κατω σαν να ειναι ενα χριστουγεννιατικο δεντρο η ολη φαση που φωτιζεται . Τα fps drops οταν εχει πολλα ατομα οκ δεν ειναι τοσο μεγαλα αν και τα νιωθεις λιγο αλλα οκ παλευεται και παλι ομως σου προσθετει μια ασχημη αισθηση . Γενικα το εχω πει και σε αλλα games το multiplayer κομματι ενος παιχνιδιου ειναι μια δυσκολη υποθεση .Μultiplayer φτιαξανε πολλοι λιγοι ομως καταφερανε να το πετυχουν ετσι ωστε το gameplay του να σε καθηλωνει και να πεις οτι αξιζει να ασχοληθεις .Εδω φαινεται η bethesda εκανε γυφτιες και προτιμησε να βαλει ενα pvp για να πει οτι εβαλε παρα να φτιαξει κατι πρωτοποριακο .Σε αυτο αν λαβουμε υποψη οτι εχει πατησει πανω ουσιαστικα σε μια δοκιμασμενη πλατφορμα του skyrim παιρνει bonus αρνητικων ποντων για το pvp κομματι στο οποιο θα μπορουσε να επενδυσει λιγο καλυτερα .Φυσικα το να εχεις μια guild με 50 ατομα και να παιζεις καθημερινα ολη μερα και να μπορεις να μπαινεις στο pvp μαζι με τους συμπαικτες σου οκ ειναι κατι που μπορει καποιος να το ισχυριστει για να αντικρουσει τα λεγομενα μου αλλα και παλι δεν εχουν ολοι αυτη την δυνατοτητα και τελος παντων σε ενα game δεν ειναι καποιος υποχρεωμενος να πρεπει να χωθει σε μια ομαδα και να παιζει προγραμματισμενα μεσα στην μερα καποιες ωρες σαν τον μονο τροπο για να εχει ομαδα οργανωμενη στο pvp κομματι .Το groupαρισμα θα πρεπε να ειναι πιο ευελικτο και πιο καλο .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeiX Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Κωστα ο σχεδιασμος του pvp στη Cyrodiil ειναι φοβερος αλλα οπως ειπες θελει να εχεις παρεα. Και οχι 4-5 ατομα αλλα τουλαχιστον καμια 20ρια. Αν κανεις siege με μεγαλα groups θα δεις τη διαφορα. Ο καθενας εχει το ρολο του οσο παραξενο και αν σου φαινεται αυτο. Απλα ειναι massive και θελει κοσμο και οργανωση κατι που συμφωνω μαζι σου ειναι πολυ δυσκολο. Ελπιζω να βαλουν κατι σε αρενα για να γουσταρουμε ματσακια του τυπου 3vs3, 5vs5. Παντως battlegrounds τυπου Capture The Flag μη περιμενεις.... -EDIT: Κανε reroll σε nightblade και παμε για κυνηγι skyshards. Θα ενθουσιαστεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Nαι το ανεφερα κιολας ,αν παιζεις με 20 ατομα σιγουρα αλλαζει και ειδικα με teamspeak κιολας .Απλα δεν μπορουν ολοι οπως ειπα να παιζουν προγραμματισμενα σε ενα guild συγκεκριμενες ωρες ,πρεπει να υπαρχει και η δυνατοτητα να ειναι πιο ευελικτο το grouping .Oυτε μπορω να παιζω 6 ωρες την ημερα eso ...To Pvp του ομως επιμενω οτι δεν ειναι καλο περα απο τα παραπανω ,δηλαδη για 13 ευρω τον μηνα περιμενα κατι καλυτερο ,αν ηταν τσαμπα θα σου λεγα ειναι αψογο .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arbiter13 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Μετα απο πειραματισμο τελικα βρηκα rotation και armor set για maximum dps. Εχω φτασει και 2k αλλα παρτε προς το παρον μια ss με 1700+κατι για να γουσταρουν οι τοξοτες και να μη μιλανε πολυ οι dk Επισης πηγα και μερικες solo βολτες για skyshards στη Cyrodiil. Γενικα NB/Vampire μου αφησε τις καλυτερες εντυπωσεις. Εφυγα και τις 2 φορες με πολυ καλο σκορ (νομιζω 15-1 τη πρωτη και 12-2 τη δευτερη ολα σε solo pvp και κανα 2 φορες 2vs1). Αυτος εφυγε μονοhitos. Εμ δεν πας lvl10 βολτα στη cyrodiil μονος.... Η ss της εβδομαδας, εκπαιδευοντας τον δρακο (αν και αυτος μας βγηκε ανεπιδεκτος μαθησεως ) Περίμενα λίγο καλύτερα γραφικά να σας πω την αλήθεια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gerara_ Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Τα γραφικά και γενικότερα το περιβάλλον το παιχνιδιού είναι με μια λέξη ΥΠΕΡΟΧΑ. Αρκεί να μπεις στο game να τα δεις ο ίδιος. Στα SS χάνεται η μαγεία... Μήπως ήρθε η ώρα να λανσάρει η ZOS 7 days free trial για το ESO; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeiX Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Περίμενα λίγο καλύτερα γραφικά να σας πω την αλήθεια! Δυστυχώς οι ss το σκοτωνουν. Ριξε και μια ματια στις προηγουμενες σελιδες (εχουν ανεβασει πολυ ωραιες ss τα παιδια), δες και κανα videaki στο youtube. . Νομιζω οτι απο θεμα γραφικων ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει αυτη τη στιγμη σε MMO. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arbiter13 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Τα γραφικά και γενικότερα το περιβάλλον το παιχνιδιού είναι με μια λέξη ΥΠΕΡΟΧΑ. Αρκεί να μπεις στο game να τα δεις ο ίδιος. Στα SS χάνεται η μαγεία... Μήπως ήρθε η ώρα να λανσάρει η ZOS 7 days free trial για το ESO; Από το στόμα σου και στου Θεού το αυτί!!!!!! Δυστυχώς οι ss το σκοτωνουν. Ριξε και μια ματια στις προηγουμενες σελιδες (εχουν ανεβασει πολυ ωραιες ss τα παιδια), δες και κανα videaki στο youtube. . Νομιζω οτι απο θεμα γραφικων ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει αυτη τη στιγμη σε MMO. Δεν το έχω παίξει το παιχνίδι. Περιμένω να βγάλουν κανένα free trial! Πάντως τα γραφικά έτσι όπως τα βλέπω μοιάζουν με του Τera ή LOTRO! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Καμμια σχέση. Πολύ καλύτερα. Στις ΣΣ χάνεις λόγο συμπίεσης τα περισσότερα γραφικά. Και εγώ που έχω το ΑΑ κλπ από την κάρτα γραφικών, μόνο με Shadowplay μπορώ να τραβήξω καλές screenshots. Η GTX780 δουλεύει στο 90% συνέχεια και μου ανεβάζει θερμοκρασία. Ούτε το Total War Rome 2 δεν το κάνει αυτό, και μόνο το Metro χτυπά 100%. Και σε 40 μέρες θα το παίζω σε 4Κ Επίσης έχονται βελτιώσεις στο φωτισμό, κοντραστ, κ.α. με το 1.3.0 patch. Nαι το ανεφερα κιολας ,αν παιζεις με 20 ατομα σιγουρα αλλαζει και ειδικα με teamspeak κιολας .Απλα δεν μπορουν ολοι οπως ειπα να παιζουν προγραμματισμενα σε ενα guild συγκεκριμενες ωρες ,πρεπει να υπαρχει και η δυνατοτητα να ειναι πιο ευελικτο το grouping .Oυτε μπορω να παιζω 6 ωρες την ημερα eso ...To Pvp του ομως επιμενω οτι δεν ειναι καλο περα απο τα παραπανω ,δηλαδη για 13 ευρω τον μηνα περιμενα κατι καλυτερο ,αν ηταν τσαμπα θα σου λεγα ειναι αψογο .. Κώστα, μπες Σάββατο να πάμε με τους Va Khaj Dar στη Cyrodiil. Κατέβασε και το ΤS3 και θα δεις διαφορά Και θα δεις πως παίζουν οι περισσότεροι. Επίσης κάνε το tutorial της Cyrodiil έστω και με alt. Εξηγεί πως κάνεις fast traveling. Και βέβαια χρειάζεται άλογο και οργάνωση. Σε ποιό campaign ήσουν; Γιατί να κάνουν ντου, και να πέρνουν κάστρο χωρίς προκεχωρημένη βάση, είναι περίεργο. Κλείνωντας, μην περιμένεις με ένα ταξίδι πρώτη φορά Cyrodiil να δεις τι παίζει. Θα πρέπει να κάτσεις ώρες ιδίως την πρώτη φορά, με καλό group (γι αυτό σου είπα Va Khaj Dar). Ενώ είδες γιατί έλεγα τόσο καιρό τάιζε το άλογο για ταχύτητα μόνο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Nαι οι βασεις οι 2 γυρω μπορει να τις παιρνουν πριν μπορει και μετα αφου παρουν το καστρο πρωτα ,εχω δει και τις 2 περιπτωσεις .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα