Προς το περιεχόμενο

The Elder Scrolls Online

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Προφανώς και πατάω το exe αλλά αρχίζει ενα προγραμμα installanywhere και μολις φτανει 100% δεν συνεχίζει η διαδικασία 

Ξεκίνησες να παίζεις; Αν ναι και φυσικά θέλεις, ρίξε ένα μύνημα σε εμένα @Fediuld ή στους άλλους (@grimrok, @Dark_Venom) να σε βάλουμε το guild.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευτυχως αλλαξα το cloth σε heavy armor, γιατι dk να πεταει φωτιες και να φοραει cloth φαινεται καπως.Πιο πολυ σκεφτομουν οτι καποια στιγμη θα μου πουν,καλε εσυ με το ριχτο το μαυρο πηρε φωτια το τσαντακι σου. :-D

• Like 1

Ευτυχως αλλαξα το cloth σε heavy armor, γιατι dk να πεταει φωτιες και να φοραει cloth φαινεται καπως.Πιο πολυ σκεφτομουν οτι καποια στιγμη θα μου πουν,καλε εσυ με το ριχτο το μαυρο πηρε φωτια το τσαντακι σου. :-D

Μωρη healerou το ροζακι το δικο μου σε πειραξε?? Που να δεις και το armor που θα φτιαξει ο Apoll. Με φιογκακια στη χαιτη και στην ουρα :P

Εχθες ξαναπηγα στο coh και το ξεπεταξαμε σε χρονο dt. Τελικα μπορει το dps του bow να ειναι χαμηλοτερο απο τα daggers αλλα το συνολο του dmg για καποιο λογο ειναι πολυ υψηλο. Στο last boss κρατησαμε stats με εναν sorc. Εγω ειχα περιπου 30% περισσοτερο total dmg απο αυτον. Θα συνεχισω τον πειραματισμο και θα δουμε...

• Like 1

Μωρη healerou το ροζακι το δικο μου σε πειραξε?? Που να δεις και το armor που θα φτιαξει ο Apoll. Με φιογκακια στη χαιτη και στην ουρα :P

Ο Fediul-dar μαζεύει τα υλικά που χρειάζονται για 5 LA 2 MA πανοπλία legendary. Αν και αναμένει να δεις τις αλλαγές στο Update 3, σε 8 craft sets τα οποία δεν έχουν δημοσιευτεί ακόμα. (ενώ οι αλλαγές στα άλλα 20 έχουν γίνει ήδη γνωστές).

Και με το update 3 ροζ, φιογκακια κλπ απαγορεύονται αν θέλετε να βάλετε το εμβλημα του guild.

Αν θέλετε τέτοια, τραβάτε και βάλτε το πανωφόρι από άλλο guild. Διαφορετικά, graphite χρώμα σε πανοπλίες και ασπίδες μόνο.

Πωπωπω τι οπισθοδρομικος αυτός ο khajit.Σας το είπα deix και Κωνσταντίνε δεν θα μπορέσετε να βγάλετε τον πραγματικό σας εαυτό σε αυτό το patch.Ακους εκει να μην αφήνει τα παιδια να χαρούν λιγο τη φύση ααααααα.....θα βαλαντωσει ο κακομοίρας ο deix...

• Like 2

Ψιτ αγαπουλες :

1oν : Το green pact απαγορευει τις σχεσεις αναμεσα στο ιδιο φυλο. Εκτος και αν αυτο ειναι ζωο :P

2oν : Ριξτε μια ματια εδω να δειτε τι μας ερχεται :D

http://forums.elderscrollsonline.com/discussion/118944/1-3-0-armor-and-weapon-sets/p1

• Like 2

Έχω την εντύπωση -απο τις ss και μόνο- ότι έχει καλυτερα γραφίκα απο το skyrim που παίζω με άρκετα mod enabled...

Ναι. Και δεν πέφτει βαρύ και στην VRAM της κάρτα γραφικών για την ίδια ποιότητα γραφικών.

Οι SS δεν δείχνουν τίποτα,  μιας και έχω ρίξει ένα σωρό AA κάνωντας override τη μηχανή του παιχνιδιού από τους οδηγούς της NVidia.

---------------------

Κοίταξα σήμερα το πόσο χρόνο έχω παίξει με τον Fediul-dar (κύριο χαρακτήρα). 21 μέρες, 5 ώρες, 13 λεπτά. Ήτοι 504 ώρες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...