Προς το περιεχόμενο

The Elder Scrolls Online

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι παραπάνω με καλύπτουν αφάνταστα.

Τρομερό παιχνίδι.

Καλύπτει μία τεράστια γκάμα παιχνιδιών, και είναι μοναδικό στο είδους του.

Θες single player Elder Scrolls campaing; Με βαθύ lore, να διαβάζεις βιβλία κλπ.

Ναι γίνεται. Κλείσε τα πάντα (chat, μπες σε offline status), παίξε μόνος. (οκ, dolmens και group dungeons θέλουν άτομα).  Questing κλπ, λες και παίζεις Skyrim μόνος.

Θες την fantasy έκδοση του Planetside με persistent pvp; Από το Level 10 και μετά, υπάρχει η Cyrodiil. Και έχει και Pve εκεί, με dungeons κλπ.

Θες ΜΜΟ, φυσικά και είναι εδώ. Ιδίως στις VR περιοχές όπου η δυσκολία αλλάζει και χρειάζεται κόσμο,  υπάρχει πρόσβαση στο Craglorn. (σύντομα και Hammerfell, Elswyer)

Θες fantasy MMORPG με την ελευθερία επιλογών του πως θες να παίζεις; Αναφέρθηκε παραπάνω.

Σήμερα κυκλοφορώ με ligh armour, ασπίδα, σπαθί και magicka based build.

Χτες, είχα medium πανοπλία, με 2H όπλο και βάραγα από stealth.

Πριν ένα δίμηνο, είχα βαριές πανοπλίες, το μόνο damage από το σπαθί που κράδαινα και healing.

Άυριο, ίσως να κραδαίνω μία μαγκούρα ρίχνωντας στο κεφάλι τον ανυποψίαστων ένα Pulsar.

(Αν και προτοιμώ να τους ρίχνω στο κεφάλι το δόρυ του toppling charge με στυλ, που έχει και τρομερή κίνηση ως από τις ταινίες "300" και "Troy")

Και όλα αυτά με τον ίδιο χαρακτήρα.

• Like 3
Δημοσ.

Εντάξει είπα πολυ σύντομα θα ειμαι πίσω αλλα όχι και ετσι.Με τα ίδια μου τα χεράκια αυτή τη στιγμή που σας μιλάω έβαλα κάρτα για 2 μήνες.Δεν άντεξα τελικα χωρίς την παρέα μου με τις φαπες και τα ωραια μας.

• Like 1
Δημοσ.

Να με ξανα βάλετε για να μην δημοσιεύσω τις ακατάλληλες φωτο που βγάλαμε.Σατυροιιιιιιιιιιι

Καλα κάνατε δεν πειράζει και δεν κρατάω κακια.Ρε καθικια αλήθεια με βγάλατε?!!!!!!

Δημοσ.

Κατι έχετε κανει εσείς οι δυο και θα το ανακάλυψω σύντομα.Τωρα στέλνω mail για νερφ και των δυο και λένε μετα ο dk op.

Δημοσ.

Τελικα το build που έφτιαξα με αυτα που μου είπες Apoll δουλεύει αρκετά καλα.Εκανα κάποιες αλλαγές και μοίρασα τα spells να παίρνουν και stamina για να εχω συνέχεια διαθεσιμα spells.Ετσι υπαρχει μια ισορροπία μεχρι να κανει recovery κάποιο απο τα δυο attribute.

• Like 2
Δημοσ.

Πειραματίσουν περισσότερο. Θα δεις ότι δεν χρειάζεσαι το Rune στον DK. Αντίθετα θες τα mob να είναι όλα μαζί μπροστά σου, για να τους κάνεις μαζεμένα ζημιά :)

Με τις παραπάνω τακτικές ο Level 18 DK που έχω, φωνάζει για nerf :)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...