Προς το περιεχόμενο

The Elder Scrolls Online

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προφανώς και πατάω το exe αλλά αρχίζει ενα προγραμμα installanywhere και μολις φτανει 100% δεν συνεχίζει η διαδικασία 

To ίδιο θέμα είχα κι εγώ, την λύση την βρήκα μόνος μου βρίσκοντας τον beta client και κάνοντας από εκεί το installation.

BTW επιστρέφω στο game , αφού έλιωσα 7 ΦΟΡΕΣ το Dark Souls 2!!

• Like 1
  • Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Feduild πες ποτε θα παμε PvP ...

Εμένα περιμένεις; Τράβα, και μπες στο αντίστοιχο group του home campaign σου. Και αν είμαστε μαζί online, να δω πως θα σε βολέψω στo all Khajiit grp. Έκανες Altmer (High Elf) παναθεμά σε.

Δημοσ.

Ποιοί όλοι; Ο ShadesGR γυρνά, οι λοιποί συνεχίζουν ακαθεκτοί.

Σου είπαμε τί πρέπει να κάνεις, αλλά........ Κάτσε εκεί και να αναπολείς τις καλές στιγμές......

• Like 2
Δημοσ.

All hail to the Emperor Slayer Apoll :P

Ρε συ κατι εχεις κανει στα γραφικα σου και μου φαινονται καλυτερα απο τις ss ή ειναι απλα η ιδεα μου??

Δημοσ.

Για τους ενδιαφερόμενους.

patch 1.2.5 μπήκε σήμερα το πρωί τον EU server. Μερικά bug fixes και το σημαντικότερο ότι κατέβασαν την δυσκολία στα VR mobs. Βασικά δεν έχουν πλέον 95% armour & spell penetration.

Επίσης πριν 10 λεπτά, έπεσε hotfix για το πρόβλημα που είχαν αρκετοί στην Cyrodiil με το memory leak και τις κακές επιδόσεις εκεί που είχαν αρκετοί, ιδίως σε AMD συστήματα.

All hail to the Emperor Slayer Apoll :P

Ρε συ κατι εχεις κανει στα γραφικα σου και μου φαινονται καλυτερα απο τις ss ή ειναι απλα η ιδεα μου??

Γνωρίζεις ότι από την ημέρα που ξεκίνησα να παίζω το παιχνίδι τον Ιανουάριο και κυρίως από το Μάρτιο, προσπαθώ να βρω τρόπο να τραβήξω screenshots, όπως πραγματικά φαίνονται στο σύστημά μου.

Που καμμία σχέση δεν έχουν με τα διάφορα screenshots που βλέπει κάποιος στα reviews, ή αυτά που αποθηκεύει το παιχνίδι.

Γιατί όπως λένε και οι Άγγλοι, is not doing justice.

Στην πραγματικότητα τα γραφικά είναι τρομερά, για MMO αλλά και για πολλά single player παιχνίδια. Και μόνο εφάμιλα του Skyrim αν έχεις ρίξει ένα σορό mods τα οποία όμως καταπίνουν μέχρι και το δικό μου σύστημα*.

Εν αντιθέση το TESO τρέχει άνετα στο ίδιο επίπεδο ποιότητας γραφικών.

Οι παραπάνω screenshots, είναι από το παιχνίδι, αρχικά σε bmp format, 8.8ΜΒ μέγεθος.

Πέρασαν από το paint.net, -2 light, +2 contrast, resize στα 1024χ500 κάτι, και συμπίεση σε jpeg, ρίχνωντας το μέγεθος στα 200kb. Τίποτα άλλο.

Και πάλι δεν είμαι ευχαριστημένος, γιατί δείχνουν ακόμα καλύτερα στην οθόνη :(

Και θα κλείσω με το εξής. Αν κάποιος πάει σε πολιορκία στην Cyrodiil, και δει τα εφε με τις φωτιές από καταπέλτες και σκορπιούς όταν είναι νύχτα, θα πάθει πλάκα και θα νιώσει τρομερό δέος και ατμόσφαιρα.

*i7 4820K @ 5Ghz, GTX780 @ 1293 Mhz.

• Like 2
Δημοσ.

Γνωρίζεις ότι από την ημέρα που ξεκίνησα να παίζω το παιχνίδι τον Ιανουάριο και κυρίως από το Μάρτιο, προσπαθώ να βρω τρόπο να τραβήξω screenshots, όπως πραγματικά φαίνονται στο σύστημά μου.

Που καμμία σχέση δεν έχουν με τα διάφορα screenshots που βλέπει κάποιος στα reviews, ή αυτά που αποθηκεύει το παιχνίδι.

Γιατί όπως λένε και οι Άγγλοι, is not doing justice.

Στην πραγματικότητα τα γραφικά είναι τρομερά, για MMO αλλά και για πολλά single player παιχνίδια. Και μόνο εφάμιλα του Skyrim αν έχεις ρίξει ένα σορό mods τα οποία όμως καταπίνουν μέχρι και το δικό μου σύστημα*.

Εν αντιθέση το TESO τρέχει άνετα στο ίδιο επίπεδο ποιότητας γραφικών.

Οι παραπάνω screenshots, είναι από το παιχνίδι, αρχικά σε bmp format, 8.8ΜΒ μέγεθος.

Πέρασαν από το paint.net, -2 light, +2 contrast, resize στα 1024χ500 κάτι, και συμπίεση σε jpeg, ρίχνωντας το μέγεθος στα 200kb. Τίποτα άλλο.

Και πάλι δεν είμαι ευχαριστημένος, γιατί δείχνουν ακόμα καλύτερα στην οθόνη :(

Φαινεται η διαφορα ρε συ. Ειδικα οι πρωτες 2 ειναι εξαιρετικες. Ωραια δουλεια ;)

• Like 2
Δημοσ.

Ξεκίνησα πολύ χαλαρά με khajitt templar και build by Apoll :-)

Εκτός απο το addon για τα skyshards που είχα περάσει πριν καιρό , αξίζει να βάλω κάτι άλλο που δεν θα γεμίζει όμως τα όμορφα τοπία στην οθόνη με κείμενα και αριθμούς;

Δημοσ.

Λοιπον το ειχα υποσχεθει και λεω να ξεκινησω το review μου παντα βαση της δικης μου προσωπικης διαδρομης στο παιχνιδι απο το lvl 1 εως και το VR12. Αργοτερα θα προσθεσω και μερικες ss για να τις απολαυσουμε :)

Σε γενικες γραμμες το παιχνιδι ειναι ενα πολυ καλο mmo που διαδραματιζεται στον κοσμο των elder scrolls. Οχι δεν ειναι elder scrolls στο 100%. Το αγγιζει ομως με μεγαλη επιτυχια. Πλεον μετα απο καποια patches το εχουν φερει ακομα ποιο κοντα σε αυτο που περιμεναμε (επιτελους  lootareis τα παντα και μπορεις να τα χρησιμοποιησεις :))

Δεν θελω να κανω μια λιστα με υπερ και κατα. Θελω απλα να αναφερθω σε καποια στοιχεια που γενικα παρατηρω σε καθε παιχνιδι που παιζω και να γραψω τα σχολια μου.

- Γραφικα: Μακραν οτι καλυτερο εχω δει τον τελευταιο καιρο σε mmo. Απειρες φορες με επιασα να χαζευω το τοπιο και να κοιταω τις λεπτομερειες. Οι ss που εχω στον φακελο ειναι αρκετα gb και πραγματικα θα μπορουσα να τις βαλω ανετα για wallpaper. Εχει τυχει να καθομαι σε καποια περιοχη στο craglorn και να σηκωνεται ενας μικρος ανεμοστροβιλος που μεταφερει σκονη και κουναει ελαφρα τη βλαστηση γυρω σου. Απλα χαζευεις....Μην το χαραμισετε παιζοντας σε low settings.

- Ηχος : Καποιοι τον βρηκαν μονοτονο. Εγω δεν ενιωσα την αναγκη για κατι παραπανω. Αρκετα ατμοσφαιρικος, με πολλα bards songs που ακους στα inns και σε κανουν να χανεσαι ακομα περισσοτερο μεσα στα quest και στο lore του παιχνιδιου. Μετα απο καποια patches εγιναν και εδω καποιες αλλαγες προς το καλυτερο φυσικα ετσι ωστε να μην υπαρχουν μουσικα "γυμνες" περιοχες.

- Lore: Δεν εχω παιξει ΠΟΤΕ ως τωρα αλλο mmo με τετοια εκπληκτικα quests. Ειναι λογικο οτι για να ανεβασεις lvls πρεπει να ακολουθησεις το κλασσικο "πηγαινε εκει, φαε αυτον , φερε μου αυτο κτλ κτλ.". H διαφορα εδω ειναι οτι στο σερβιρουν τοσο ωραια, με quests που τα υπολοιπα mmo ουτε καν αγγιζουν και εδω ειναι το 1ο σημειο που κανει το ESO να διαφερει απο τα υπολοιπα mmo. Εδω θα ελεγα φαινεται και η ανωτεροτητα της bethesda να δημιουργει τεραστια παιχνιδια με τεραστιο content που δεν μπαζουν απο πουθενα (οσον αφορα το lore). Θελεις να συνεχισεις, οχι για να παρεις το lvl αλλα για να δεις τι γινεται στη συνεχεια.

- Classes/Races/Skills : Εδω ειναι και το 2ο σημειο που κανει το ESO μοναδικο. Ασχετο με το τι class εχεις επιλεξει (nightblade,templar,dragonknigh,sorcerer) μπορεις πραγματικα να κανεις οτι θες ή και ολα μαζι. Μεχρι και sorcerer tank βλεπω τωρα τελευταια και αρχιζει και γινεται της μοδας :P. Η δυνατοτητα του να εχεις 2 μπαρες με 5 skills η καθε μια σε κανουν να πειραματιζεσαι περισσοτερο στο pve, να τις αλλαζεις αναλογα με τη περιπτωση και να διαμορφωνεις το gameplay σου και τη στρατηγικη σου ανα πασα στιγμη οπως απαιτει η συγκεκριμενη στιγμη. Απο τη πλευρα του pvp οπως εχω ηδη πει δεν ξερεις τι να περιμενεις. Οτι class και να συναντησεις δεν θα ειναι ποτε το ιδιο με το προηγουμενο. Με λιγα λογια οι δυνατοτητες σου και οι συνδιασμοι που μπορεις να κανεις εξαρτωνται μονο απο τη φαντασια σου. Δεν υπαρχει τιποτα στανταρντ. Εδω προσθετω μια προσφατη συναντηση που ειχα με τον Apoll, που με εκανε να αναθεωρησω το build που ειχα προσχεδιασει. Ο πειραματισμος ανταμοιβεται σε αυτο το παιχνιδι οσο σε κανενα αλλο και το να εισαι OP ειναι καθαρα θεμα του πειραματισμου σου και της ικανοτητας σου να παιζεις καλα με το δικο σου μοναδικο στυλ (σε ολα τα υπολοιπα, ναι εξαρταται απο το "ταλεντο" σου αλλα ταυτοχρονα τα περισσοτερα builds ειναι "κονσερβα" και απλα τα ακολουθεις με μικρές παραλλαγές).

- PVP : Μονο στη Cyrodiil. Δυστυχως δεν υπαρχουν duels. Ειμαι μεγαλος οπαδος των duels και πραγματικα αυτο το feature μου εχει λειψει παρα πολυ. Απο την αλλη το pvp ειναι massive και ολο το βαρος το εχουν ριξει για μεγαλες μαχες με αρκετο κοσμο οπου η γενικη σκεψη ειναι να κανεις οτι καλυτερο μπορεις για την ομαδα και οχι του στυλ 1vs1. ΜΙλαμε για καταπελτες, τοξα, καστρα, scouting quests κτλ.κτλ. Πολυ ενδιαφερον αλλα θελει κοσμο, χρονο και υπομονη. Θα μου αρεσε και κατι ποιο αμεσο (αρενα-battleground) αλλα δεν ξερω αν θα ηταν λειτουργικο ή οχι.

- PVE : Εκτος απο τα quests, και εφοσον το παιχνιδι ανηκει στη κατηγορια των mmo υπαρχει και content το οποιο απαιτει group για να ολοκληρωθει. Τα private dungeons (αυτα που απαιτουν γκρουπακι των 4ρων) ειναι καλοσχεδιασμενα αλλα δεν προσφερουν τιποτε απολυτως στo normal mode και απλα τα ξεπετας. Η κατασταση αλλαζει αρκετα στα VR dungeons, τα οποια εχουν αρκετα υψηλο βαθμο δυσκολιας και απαιτουν tactics για να βγουνε. Αλλα και παλι τιποτε το φοβερο. Και τα trials που εβαλαν με το update θελουν δουλεια και δεν ειναι παντα λειτουργικα. Πολλες φορες π.χ. καποια visual effects που πρεπει να τα λαβεις υποψιν σου για να κατεβασεις το boss, δεν ειναι και τοσο "visual" με αποτελεσμα να ψοφας επειδη δεν φαινεται ο "κοκκινος κυκλος" στο εδαφος ή γενικα επειδη μεσα στον χαμο δεν μπορεις να καταλαβεις ποτε πρεπει να πας που. Τα public dungeons αν και σε γενικες γραμμες μοιαζουν μεταξυ τους, εχουν καποιες λεπτομεριες που εν τελη τα κανουν μοναδικα. Δεν θα βαρεθεις γενικα να τα κανεις. Επιπλεον υπαρχουν και τα world bosses μαζι με τα dolmen που σε αναγκαζουν να παιξεις με μεγαλο group αλλιως δεν βγαινουν ευκολα. Ενω λοιπον το παιχνιδι προσπαθει να ωθησει τη δημιουργια των "παρτυ", θα ελεγα πως οι περισσοτεροι παιζουν ολο το content μονοι τους, και φτανουν σε καποιο vr lvl (οποιο και να ειναι αυτο) χωρις να εχουν δοκιμασει την εμπειρια που προσφερει το παιχνιδι ως mmo. Υπαρχει tool για dungeon finder, για world events αλλα φαινεται πως ο κοσμος αρνειται να τα δουλεψει....Ισως θα πρεπει να βρουνε καποιον τροπο να το αλλαξουν αυτο...

- Crafting/banking : Πολυ δυνατο στοιχειο του παιχνιδιου. Μου αρεσουν τα mechanics του crafting, το research, τα motifs για να μαθεις τα διαφορετικα στυλ. Αυτο που με ρημαξε σε ολη τη διαρκεια του παιχνιδιου (και συνεχιζει να μου τρωει υπερβολικο χρονο θα ελεγα) ειναι η οργανωση της bank. Εδω τους βαθμολογω με το απολυτο 0. Τα bank slots κοστιζουν απιστευτα πολλα χρηματα, και για να μαζεψεις τα απαιτουμενα mats πρεπει να εχεις αλλους 7 alts και να κανεις login/logout σαν τρελος. Επισης η οργανωση της bank ειναι αισχρη. Λυπαμαι αλλα εδω απετυχαν οσο δεν παει αλλο....FIX THIS ZENIMAX :P

- Guild Store/Auction House : Δεν μπορω να πω οτι μου εχει λειψει κατι ιδιαιτερα και δεν μπορω να το βρω. Αν φωναξεις στο chat ουτως ή αλλως θα βρεις καποιον να πουλαει αυτο που σε ενδιαφερει. Με τα τελευταια patches εχουμε δει καποιες βελτιωσεις και εδω αλλα θελει ακομα δουλεια.

- Bugs : Αρκετα αλλα οχι και τοσα οσο η γκρινια του κοσμου. Οσα συναντησα και εκανα report τα εφτιαξαν και αυτο για μενα ειναι πολυ θετικο. Μαλλον λογω υψηλων απαιτησεων απο μια εταιρια σαν τη Bethesda, επεσε και περισσοτερο γκρινια. Ο κοσμος που γκρινιαζει θα πρεπει να ριξει μια ματια και σε ολα τα υπολοιπα mmo που κυκλοφορουν. Επισης καντε το κοπο και ξαναδιαβαστε τις πρωτες σελιδες των posts στο forum οταν πρωτοκυκλοφορει ενα mmo. Ολο γκρινια και bugs. Σημασια εχει να τα διορθωνουν και νομιζω οτι η zenimax δεν ειναι αδιαφορη σε αυτο.

- Τελικα τι ειναι το ESO? : Θα ελεγα πως με το δικο του τροπο ενωσε το mmo στο rpg. Ειναι το κλασσικο mmorpg? Οχι δεν ειναι και αυτο γιατι δινει  μεγαλυτερη εμφαση στο rpg στοιχειο του παρα στο mmo (μεχρι τουλαχιστον να χτυπησεις τα μεγαλα lvl οπου τα περισσοτερα θελουν καλο group). Απευθυνεται σε κοινο που θελει να παιξει ενα παιχνιδι με απιστευτο lore, που θα ακουσει/διαβασει ολους τους διαλογους και θα ζησει την ιστορια μαζι με τον ηρωα του. Πιστευω οτι τελικα είτε θα το αγαπησεις ειτε θα το μισησεις χωρις μεση λυση. Εγω ανηκω στη πρωτη κατηγορια :D

Οριστε και μερικες ss οπου θα δειτε και σε πρωτη προβολη τον dk μου σε full barbaric ;)

Ακομα και η σκια του τρομαξε οταν το ειδε :P

Screenshot_20140629_123215_zpsea48cd3f.p

Ρομαντικες στιγμες....

Screenshot_20140629_225105_zps356cf2e2.p

Θρησκευτικες στιγμες (μετα το νεο patch ο φωτισμος ειναι απιστευτος)

Screenshot_20140629_144528_zps5bf5cec7.p

Στιγμες θανατου στη Cyrodill κυριολεκτικα πατας πανω σε πτωματα

Screenshot_20140622_214629_zpsfbddb4fc.p

Πριν την εξομολογηση :P

Screenshot_20140706_182944_zps087c6981.p

• Like 5
Δημοσ.

Θα συμφωνήσω με αυτα που λέει ο deix και θα πω τα εξής με τη σειρά μου.Τα περισσότερα απο τα προβλήματα εχουν λυθεί αν και υπαρχουν κατι ψιλά ακομα.Τα bots εχουν εξαφανιστεί εδω και ενάμιση μήνα δεν εχω δει ουτε bot αλλα ουτε κάποιον gold seller να στείλει μήνυμα.Δεν θα αναφερθώ στο gameplay αλλα στο πως πέρασα αυτούς τους 3 μήνες.Για εμενα ήταν απο τις καλύτερες εμπειρίες που είχα σε online game και αυτό οφείλετε όχι μονο στο game αλλα και στην παλιοπαρέα που γνώρισα.Δεν ειδα μια φορά στο chat του game να πει κάποιος παίκτης τον αλλο noob η δεν ξέρω και εγω τι.Υπαρχει διάθεση συνεργασίας και το βλέπεις αυτό κάθε φορά που συναντάς κάποιον τυχαίο παίκτη που περνά εκείνη τη στιγμή.Δεν θα πω αν αξίζει να το πάρει κάποιος η όχι γιατι αυτα ειναι γούστα.Εμενα μου άρεσε για αυτό που ειναι και για αυτό που προσφέρει γνωρίζοντας απο την αρχή τι ειναι.Για τα παιδια που παίξαμε παρέα πραγματικά δεν εχω λόγια να περιγράψω αυτα που περάσαμε και για τις καταστάσεις γέλια μεχρι δακρύων!

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...