konstantinos77 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Apoll ποιο addon ειναι κατω δεξια το combat log?
gildo Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Το FTC δεν δουλευει γραφει out of date και κατι αλλα που κατεβασα ηταν λιγο μουφες.Το reload ui τι κανει στα addons το εχετε δοκιμασει?Η ειναι για το interface? Ενα καινουργιο εβαλα το combat cloud.Ριξτε του μια ματια εχει ενδιαφερον χωρις πολλα εφε.
konstantinos77 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Σου λεει out of date λογω του patch ,πατα πανω στην επιλογη που λεει allow 1
gildo Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Το έκανα εχθες allow αλλα τίποτα.θα δοκιμάσω το βράδυ πάλι να δω μηπως γίνει κατι και θα σας πω.
konstantinos77 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Eμενα με τα skyshards μου το ειχε κανει 1 φορα αλλα οταν το πατησα επανηλθε..
Apoll Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Apoll ποιο addon ειναι κατω δεξια το combat log? CLS είναι αυτό. Βγάζει σημείωση ότι είναι ληγμένο αλλά δουλεύει κανονικά. Αμάν με το FTC. Κυνηγάτε τον αυτόν που το έγραψε. 4 εβδομάδες το νέο ΑΡΙ στον PTS και δεν έκανε τίποτα.
DeiX Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Ολα τα addons δουλευουν κανονικα. Απλα τσεκαρετε την επιλογη "load out of date" και ειστε οκ.
Apoll Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Ο απλός Khajiit Templar, μετά από πολύμηνη προσπάθεια να βρει λύση στο πρόβλημά του, η οποία είχε γίνει ακόμα πιο αναγκαία μετά από την μετάδοση μία ασθένιας βαμπιρισμού, από έναν γνωστό άγνωστο Νightblade, βρήκε φως στο τέλος του τούνελ. Περπάτησε χιλιάδες μίλια. Έψαξε από τις ακτές των Summerset Isles στις παγωμένες στέπες του Skyrim, μέχρι την καυτή έρημο του Alik'r. Ακολουθούσε της φήμες για έναν Altmer ιερέα του Arkay ο οποίος είναι ικανός να τον βοηθήσει. Αλλά πολύ δύσκολο να βρει τί ήταν αλήθεια και τί όχι, μιας και ο ιερέας αυτό, κρύβεται από της σκοτεινές δυνάμεις. Τελικά μετά από πολύ προσπάθεια τον βρήκε στο Mages Guild της Rawl'Kha, το κέντρο της Reaper's March. Ζήτησε την βοήθεια του ιερέα και αυτός του είπε να προσευχηθεί. Οι προσευχές (και τα 641g λάδωμα) στον Arkay έπιασαν, και ο απλός ταπεινός Khajiit μπορεί πλέον και κυκλοφορά χωρίς πρόβλημα κάτω από τον ήλιο. Για να δείτε πόσο άθλια ήταν η ασθένεια του του μετέδωσε ο γνωστός άγνωστος Bosmer. Κοιτάχτε πως ήταν πριν την ασθένεια [/url] κατά την διάρκεια της ασθένειας, χαμένος στο κόσμο παράνοιας του undeath και πως είναι σήμερα, που προσπαθεί ξανα να αφοσιωθεί στον προταρχικό του ρόλο, ως Templar. 2
DeiX Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Κοιτα ποσο badass φαινεσαι στη 2η φωτο και αναθεωρησε τη κινηση σου Ισως το κοντο bosmer με τη μεγαλη καρδια (και οχι μονο ) να σε συγχωρησει και να σε επαναφερει Εχω μαζεψει ρε γμτ πολλες και ομορφες ss. Θα βρω λιγο χρονο να τις ανεβασω σε καποια φαση μαζι με ενα review του παιχνιδιου. 1
michsof Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) Να μείνω εδώ κρυμμένος ή όχι ; Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2014 από michsof 2
Apoll Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 http://i162.photobucket.com/albums/t252/Omikrons/Screenshot_20140520_115457_zpsccd3818d.png Light or Mediria quest ναι; Στο τέλος του campaign στο Coldharbour, αν θυμάμαι καλά Αχ επικές εποχές, όπου ένα σπαθί και μία ασπίδα με λίγο healing κατάφεραν ακόμα και τον Molag Bal. Σήμερα πρέπει να εκτελώ 10 διαφορετικά abilities με σε qbar των 5, έχωντας αποκτήσει ταχυδακτηλουργικές ικανότητες αν δεν θέλω να ψωφίσω ενάντια σε τρία trash mobs 1
Apoll Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Καθώς γυρνούσα σπίτι με το αμάξι απόψε και άκουγα μουσική μου ήρθε μία ιδέα να δοκιμάσω. Μετά από 5 1/2 ώρες παιχνιδιού, πρέπει να ομολογήσω ότι δουλεύει. Η επιβίωση του χαρακτήρα βελτιώθηκε κατακόρυφα, και πλεόν 3 trash mobs spawns VR9 είναι απλά μία μικρή καθηστέρηση στην πορεία. Καμμία σχέση με τις επικές μάχες που χρειαζόταν να κάνω με τον χαρακτήρα, όσο ήταν Vampire (ή πιο πριν). Πλέον, δεν τον ακουμπά τίποτα, ενώ special attacks όπως το hidden blade που πετάνε αρκετοί NPC, τα αποφεύγει ως νέος Neo με κλήση του κορμού προς τα πίσω και στρίψημο των ώμων!!!!! (κάνει αυτόματα evade). Εκεί που δέκα μέτρα πιο δίπλα ένας VR10 DK ύδρωνε να φάει δύο VR9 zombie, εγώ είχα τέσσερα επάνω μου και τρώγανε το ξύλο, ενώ βάραγαν αέρα.
Gerara_ Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Χαιρετώ την παρέα. Μια που ξεκινάω άδεια και τελειώνει το Μουντιάλ λέω να επιστρέψω . Σε τι κατάσταση ειναι το game ; Να συνεχίσω τον Nb μου ή να ξεκινήσω άλλον από την αρχή ; Το ψήνω για καθαρόαιμο Templar healer ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα