gildo Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δεν μπορειτε να κανετε πιου πιου για αυτο γκρινιαζετε .Υπαρχει καποιο αλλο σαν το ftc? 1
Apoll Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Να περιμένεις μέχρι ο developer να το διορθώσει. Εδώ δεν μπορούμε να παίξουμε ακόμα (1.387 GB ακόμα), και εσύ κλαίγεσαι για ένα mod; Που να σου πέσει το............internet και να μην μπορείς να παίξεις μέχρι την Παρασκευή. 2
gildo Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Την Παρασκευή θα με θέλουν για καμμια αγγαρεία.Για αυτό λέει μεχρι την Παρασκευή μάλλον!!!!! Πήγα να βρω κατι skyshards στο auridon και πέρασα και απο το bc δίπλα.Εξω απο το dungeon κατι τύποι έψαχναν για group σε normal.Αφου δεν έπαιρναν πρωτοβουλία για group λεω θα τους καλέσω εγω να τους βοηθήσω για να περάσει η ώρα μεχρι κάποιοι να κατεβάσουν.Έλα ομως που ξέχασα και το dungeon πήγε σε veteran mode και με το που μπήκαμε πέσανε ολοι με τη μια.Τελικα τους είπα να με κάνουν invite αυτοί και μπήκαμε σε νορμαλ όπου βγήκε νεράκι.Οσο κάποιοι κατεβαζαννννννν!!!!!! Και συνεχίζουν να κατεβάζουν. Τελικα με τον deix μαζί τα κατεβάσατε!!! 1
konstantinos77 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 χαχαχαχα Να σας πω αυριο αν ειναι παμε Selenes Web ...Κανουμε αν θελετε και κανενα αλλο σε veteran ,σαν αυτο που επαιξα με τον Feduild το οποιο ηταν public αλλα πραγματικα @@ησε ,μιλαμε ολοκληρες στρατιες ειχε ... 1
Apoll Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Πήγα να βρω κατι skyshards στο auridon και πέρασα και απο το bc δίπλα. Καλά ρε συ. Τα free 34 SP που τα βρήκες ενώ δεν έχεις τα skyshards του Auridon; Καλά λέω ότι μόνο 2 skill ανέβασες. Λες να κλέβει internet o Deix γι αυτό δεν κατεβαίνει με τίποτα;;;;;;;;; Τεσπα. Φέρτε μία τσατσάρα, να κόβω δόντια. 500ΜΒ μείνανε........ 1
Apoll Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 χαχαχαχα Να σας πω αυριο αν ειναι παμε Selenes Web ...Κανουμε αν θελετε και κανενα αλλο σε veteran ,σαν αυτο που επαιξα με τον Feduild το οποιο ηταν public αλλα πραγματικα @@ησε ,μιλαμε ολοκληρες στρατιες ειχε ... Καλά, ακόμα να βρεις άτομα για Selene's Web; Γεμάτο το Reapers March. Πες στο zone "V1, Destro Staff Sorcerer DPS, looking for normal Selene's Web" και θα δεις ότι θα λάβεις 2-3 προσκλήσεις αμέσως. Βέβαια αν ήσουν ο gildo και έγραφες "V6 DK, Destro, Selene". Θα σου απαντούσαν στο zone "γιατί δεν πας να το κάνεις μόνος σου". ------------------------------------------- Φτου gildo. Το δικό σου internet καταράστηκα, το δικό μου έπεσε για 20 λεπτά. Γκαντέμη. Μέχρι και εδώ έχεις βάλει χέρι; 1
gildo Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Αφου τα πετάτε απο εδώ και απο εκει τα sp εγω φταίω?Οικονομια βρεεεειιι!! Έστειλα whisper να ρίξουν το το download..... 1
konstantinos77 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Καλά, ακόμα να βρεις άτομα για Selene's Web; Γεμάτο το Reapers March. Πες στο zone "V1, Destro Staff Sorcerer DPS, looking for normal Selene's Web" και θα δεις ότι θα λάβεις 2-3 προσκλήσεις αμέσως. Βέβαια αν ήσουν ο gildo και έγραφες "V6 DK, Destro, Selene". Θα σου απαντούσαν στο zone "γιατί δεν πας να το κάνεις μόνος σου". ------------------------------------------- Φτου gildo. Το δικό σου internet καταράστηκα, το δικό μου έπεσε για 20 λεπτά. Γκαντέμη. Μέχρι και εδώ έχεις βάλει χέρι; Eγω ξερω την προηγουμενη φορα μου ηρθαν 3 και 1 ωρα τρωγαμε ξυλο απο την αραχνη γιατι ο healer κοιμοταν ....Τωρα τι μου λες εσυ .. 1
gildo Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Εγω Κώστα πιστεύω οτι είχαν φάει πολλές φαπες στο dungeon αυτοί οι δυο και το αποφεύγουν. 1
konstantinos77 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Xαχαχαχα λες? Ο Feduild παντως ειναι πολυ δυνατος θελω να ειμαι σωστος ...Ασε που μου εκανε δωρο και light armor seducer ..
gildo Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Απο armor ειναι κορυφή να μην λεω ψέματα.Ενταξει τωρα με τα dungeon εχουν ενα θεματάκι αυτα τα παιδιά.... Τα λέμε αυριο παίδες να κανονίσουμε να το κανουμε επιτέλους. 1
Apoll Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Παρασκευή. Άυριο είναι η μέρα της οργάνωσης μετά το 1.2.3 patch. Πολλές οι αλλαγές, πολλά θέλω να δοκιμάσω. ------------------------------- Κατέβηκε!!!! Επιτέλους.
Apoll Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Κάποιος είπε χτες στο φόρουμ, ότι μείωσαν τον damage from stealth του Uppercut. Ναι καλά. Μάλλον το αύξησαν. 2687 το μεγαλύτερο hit που είδα ποτε. Στην προηγούμενη έκδοση είχε κολήσει στο 2323 Και επειδή δεν τρώω τα πάντα με 3 hit όταν είναι 3Κ hp. Αυτά όλα είναι V9 1
DeiX Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Ελεος ρε εχθες γυρισα απο τη δουλεια πολυ αργα. Βαζω να κατεβασω το patch, βλεπω 4gb λεω οκ ας την αραξω και θα μπω απλα να το δω λιγο. Μετα σκανε και τα αλλα 4 και την επεσα δεν αντεξα. Ουτε το ιντερνετ του apoll που εκλεψα δεν εφτασε για να προλαβω να δω τις αλλαγες ... Και σημερα δεν θα εχω πολυ χρονο αρα βλεπω να το καιω λιγο εως πολυ το Σ/Κ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα