Προς το περιεχόμενο

The Elder Scrolls Online

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χτες βράδυ, κάτι δεν πήγαινε καλά

Είτε η ZoS έφτιαξε την δυσκολία στα Veteran mobs, είτε ο απλός Khajiit έμαθε να χειρίζεται το greatsword.
Σήμερα το πρωί όμως, παρατήρησα, ότι όλα είναι πίσω όπως προχτές. Ήτοι τρως ξύλο άγρια.

Παρόλα αυτά, δοκίμασα νέες τακτικές χτες βράδυ και σήμερα το πρωί, και μετάνοιωσα που δεν έκανα Nightblade. Οι ΝΒ γκρινιάζουν, ότι δεν κάνουν το σωστό damage, ναι καλά. Ας μου δώσει κάποιος το 1ο skill από το Shadow, και θα παραδώσω όλα τα abilities του Templar εκτός από δύο passive.

Ακόμα προσπαθώ να κάνω mastering την νέα τακτική μου, αλλά 2500 DPS :P είναι promishing. Και δεν έχει να κάνει με κάποια Templar ability αφού δεν χρησιμοποιώ καμμία.

Φυσικά ποιοί ΝΒ γκρινιάζουν; Αυτοί που γεννήθηκαν πάνω στα δέντρα, και τους πιάνει η "μύγα" ακόμα και όταν ένα λουλουδάκι κοπεί από το έδαφος για να το θαυμάσουμε. Ίσως να φταίει γιατί είναι κοντοί :Ρ

• Like 2
  • Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Moυ κανει εντυπωση παντως που βλεπω sorcerer για dps build υποτιθεται και εχει γεμισει ολα τα attributes σε health ..Aυτο πιο πολυ σε tank δεν θα ταιριαζε?

Δημοσ.

Φυσικά και όχι.

Το κάθε attribute point δίνει 10 σε STA/MA ενώ δίνει 15 HP. Φυσικά και 245HP παραπάνω είναι αρκετά μεταξύ ζωής και θανάτου.

Επίσης για τον ίδιο λόγο, τουλάχιστον Torso & Leggings πάντα με HP bonus, ενώ αντίθετα φαγητό καλύτερο είναι το μπλε που δίνει MA/STA. Μιας και κάνει καλύτερο scaling τα HP σε enchantments σε σχέση με MA/STA.

Εσύ με full light passives, sorcerer passives, altmer passives θα χτυπήσεις το Magicka cap πάρα πολύ εύκολα. Ιδίως αν βάλεις για Mundus Stone το Mage.

Εγώ από την άλλη, πειραματιζόμενος με νέες τακτικές, έπαθα σοκ με τους αριθμούς. (Ναι είναι ο Templar)

Μάλλον επειδή ήταν νύχτα :devil:

Οι εικόνες μιλάνε μόνες τους. (κάτω δεξιά έχει και τα χτυπήματα)

1831 DPS (σε V8 mob)

1831DPS_zpsc75b29ec.jpg

2279.25 DPS. (σε V8 mob).

227925dps_zps21e58590.jpg

Όχι δεν είναι κάποιο cheat. Απλή λογική και πειραματισμός με τα game mechanics :)

Αυτά μαθαίνει κάποιος, όταν είναι Templar και προσπαθεί μόνος του να προχωρίσει τα campaign.

• Like 1
Δημοσ.

Φυσικά ποιοί ΝΒ γκρινιάζουν; Αυτοί που γεννήθηκαν πάνω στα δέντρα, και τους πιάνει η "μύγα" ακόμα και όταν ένα λουλουδάκι κοπεί από το έδαφος για να το θαυμάσουμε. Ίσως να φταίει γιατί είναι κοντοί :Ρ

Ρε φιλε επειδη ειμαστε κοντοι μας γαργαλανε κατω χαμηλα τα λουλουδακια και γελαμε τι να κανουμε? Δεν βλεπεις τους 7 νανους στους κηπους που ειναι παντα γελαστοι? :P

Οσον αφορα τη γκρινια δεν εχει να κανει με το class. Οπως εχουμε ξαναπει ολοι μπορουν να κανουν ολους τους ρολους με μεγαλη επιτυχια. Το dps ομως ανηκει στο destruction stuff. Οτι σκατα και να εισαι (templar,dk,sor,nb) κανεις απιστευτη ζημια με ds. Με ολα τα αλλα εισαι ενα απλο dps. Αυτο σιγα σιγα θα το διορθωσουν αλλα μεχρι τοτε αναγκαζεσαι είτε να υποφερεις γιατι τα trials και vr dungeons ειναι ζορικα είτε να παιζεις με ds.

Παρε και μια ss τωρα μπονους να καμαρωσεις ομορφια και στυλ σε ολο της το μεγαλειο. Αν αυτος δεν ειναι assasin με τα ολα του τοτε τι να πω.....Screenshot_20140619_234729_zps303cae93.p

• Like 1
Δημοσ.

Φυσικά και όχι.

Το κάθε attribute point δίνει 10 σε STA/MA ενώ δίνει 15 HP. Φυσικά και 245HP παραπάνω είναι αρκετά μεταξύ ζωής και θανάτου.

Επίσης για τον ίδιο λόγο, τουλάχιστον Torso & Leggings πάντα με HP bonus, ενώ αντίθετα φαγητό καλύτερο είναι το μπλε που δίνει MA/STA. Μιας και κάνει καλύτερο scaling τα HP σε enchantments σε σχέση με MA/STA.

Εσύ με full light passives, sorcerer passives, altmer passives θα χτυπήσεις το Magicka cap πάρα πολύ εύκολα. Ιδίως αν βάλεις για Mundus Stone το Mage.

Εγώ από την άλλη, πειραματιζόμενος με νέες τακτικές, έπαθα σοκ με τους αριθμούς. (Ναι είναι ο Templar)

Μάλλον επειδή ήταν νύχτα :devil:

Οι εικόνες μιλάνε μόνες τους. (κάτω δεξιά έχει και τα χτυπήματα)

1831 DPS (σε V8 mob)

1831DPS_zpsc75b29ec.jpg

2279.25 DPS. (σε V8 mob).

227925dps_zps21e58590.jpg

Όχι δεν είναι κάποιο cheat. Απλή λογική και πειραματισμός με τα game mechanics :)

Αυτά μαθαίνει κάποιος, όταν είναι Templar και προσπαθεί μόνος του να προχωρίσει τα campaign.

Ναι οκ δεν διαφωνω σε αυτα που λες αλλα και παλι η λογικη του γεμιζω health δεν συνεπαγεται οτι παω για μεγιστο DPS (damage per second) δεν εχει σχεση αμεσα με το damage αυτο λεω .Σε βοηθαει ομως να κατσεις πιο πολυ ωρα στην μαχη πχ με armor και να αντεχεις ξυλο αρα tank ,κοινη λογικη δηλαδη .To αν θα γεμισεις με damage απο δευτερευον οπλισμο-armor ειναι αλλο θεμα .

Το add-on αυτο για να βλεπεις το dps και τα στατιστικα  απο που το κατεβασες bro ?

Δημοσ.

Εβαλα το recount και το FTC (foundry tactical combat)...To τελευταιο ειναι αρκετα χρησιμο απλα πρεπει να βγαλω καποια popups πχ stamina low γιατι δεν μου αρεσουν και δεν ειναι και χρησιμα..Εσεις γενικα τι addons εχετε βαλει ?

Δημοσ.

Εβαλα το recount και το FTC (foundry tactical combat)...To τελευταιο ειναι αρκετα χρησιμο απλα πρεπει να βγαλω καποια popups πχ stamina low γιατι δεν μου αρεσουν και δεν ειναι και χρησιμα..Εσεις γενικα τι addons εχετε βαλει ?

Τα addons ειναι μεγαλη δουλεια. Το FTC ειναι must. Εγω εχω βαλει και το LUA και τα εχω προσαρμοσει και τα 2 ετσι ωστε να εχω την εικονα που θελω εγω, καθολου φορτωμενη και απολυτα λιτη για να απολαμβανω τα τοπια. Optional μπορεις να βαλεις το skyshards map, το wykkyd's outfitter για να αλλαζεις equipment σε χρονο dt, και το AI Research Grid αν εισαι crafter για να ξερεις τι traits χρειαζεσαι ακομα να μαθεις. Αλλο ενα ομορφο addon ειναι το combat cloud (αλλα αν βαλεις τα πρωτα 2 δεν εχει νοημα να το κρατησεις).

-To recount δεν ειναι και οτι καλυτερο. Καμια φορα δειχνει οτι ναναι. Γενικα ριχνε μια ματια στο τι dmg κανεις και προσπαθησε να καταλαβεις μονος σου τη διαφορα.

Δημοσ.

Δεν μπορεις να το βγαλεις γιατι ανηκει στο combat text. Εναλλακτικα βγαλε εντελως αυτο το feature του FTC και σκασε ενα αλλο addon πανω για να βλεπεις μονο το dmg που κανεις (πχ. combat cloud).

Δημοσ.

Εγώ δύο mods χρησιμοποιώ.

CLS για όταν προσπαθώ να βελτιώσω damage, healing κλπ.

Και το airg για να ξέρω τί traits έχω κάνει research.

3 1/2 ώρες ακόμα για να κατέβει το patch :/

Και επειδή το να κάνω one shot σχεδόν τα V8 και V9 mobs, είναι εθισμός πλέον, ιδού μερικά ακόμα πειστήρια. :)

2168dps_zpse78b7087.jpg

1990dps_zps35f82998.jpg

2225dps_zps6c7d16f3.jpg

1973dps_zpsab967a72.jpg

Και με τις αλλαγές στην 1.2.3 θα μπορώ να το κάνω ΠΙΟ εύκολα :)

Σύντομα κοντά σας και στην Cyrodiil. :devil:

• Like 1
Δημοσ.

Ρε Πανο απο περιεργια  κανε μια μαχη με διαρκεια πανω απο ενα λεπτο να δουμε οντως τι βγαζεις. 3κ+ ειναι περισσοτερο και απο burst dmg μαγου αλλα θελω να δω και τι γινεται σε μεγαλης διαρκειας μαχη (με ενα mob αν ειναι ευκολο). Αν συνεχισεις να βγαζεις τοσο πολυ θα σε κανω report :P

Δημοσ.

Το uppercut άλλαξε με την 1.2.3 και κάνει το μισό damage από stealth πλέον. 1150 περίπου αν σύμφωνα με την ZoS έτσι είναι.

Κοίτα 1 λεπτό μάχη, με άνοιγμα από stealth uppercut, με avg 400 dps, πρέπει να βρω mob με ~30000 hp που να τρώει το CC από το Uppercut και το Invigorating Drain. Διαφορετικά γνωρίζεις ότι μόνο ο Sinmun είναι η επιλογή. Και με 900 hit AoE spam που κάνει, απίθανο να τον φάω με σπαθί. Resto μαγκούρα μόνο.

Από εκεί και μετά το συνήθες είναι 11-12Κ τα bosses σε dungeons και quests, ενώ world bosses, είτε θα πας στα ψόφια με 11K hp, είτε σε αυτά που θέλει group και είναι 100Κ hp.

(μόλις τελείωσαν τα πρώτα 4.5GB του patch και θέλει άλλα 4.3 τώρα, άλλες 2 ώρες και 10 λεπτα)

Δημοσ.

Ακομα κατεβαζετε?Λεω και εγω πως δεν μπηκαν αποψε :-D .Το addons για τα skyshard δουλευει μια χαρα, αλλα το FTC  λεει out of date.Eχω 30 skill points free και απο οτι βλεπω μου λειπουν γυρω στα 80-90 skyshards. :devil:

Δημοσ.

Ούστ καρμίρι.

Αλλά τί περιμένεις από καρά ΟΡ κλάση;

Dragonknight. Δύο abilities χρειάζεσαι και μία μαϊμού στο πληκτρολόγιο να πατά δύο κουμπιά.

Την αφήνεις στη Cyrodiil, πας για δουλειά, γυρνάς πίσω, και έχεις γίνει Αυτοκράτορας.

Και φυσικά ακόμα κατεβάζουμε.

Είμαι ένας απλός Khajiit Templar, που ζει στην μέση του πουθενά, με 6Μbit γραμμή. Έχεις δει πως είναι η Reapers March? Έτσι ακριβώς είναι και ολόκληρο το Lincolnshire.

Δεν είμαι Altmer Dragonknight, τσιράκι του Veiled Hesitance, να έχω 100Mbit οπτική ίνα, διαμένοντας δίπλα στο παλάτι της Skywatch,  για να έχω πιο εύκολη δουλειά όταν δολοπλοκό ενάντια στις μη Altmer races.

(είδες πάλι βρήκα κάτι να πω για το OP class που έχεις). 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...