Apoll Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Και οι undead εχουν καρδια να ξερεις....Πληγωσες τον κοντο με τα σκληρα σου λογια.... Επισης να τονισω οτι για μια ακομα φορα σ'εμενα buggare, τον εκανα kite και μετα απο 10 λεπτα εκανε reset ο παπαρας και αντε παλι απο την αρχη. Πλεον εισαι healer/dps/tank ε τι αλλο θες? Εγω ενα φτωχο κανονι ειμαι και αυτο απo γυαλι.... (θα τα πουμε στο respec σε κανα μηνα ) Σσσσσσσσς Μην το λες αυτό. Θα μας κυνηγάνε με τα παλούκια..... Όντως, αυτός ο Khajiit με έχει εντυπωσιάσει. Δεν είναι μόνο ο τυπικός Khajiit σαρκασμός ο οποίος ρέει άφθονος, αλλά το ότι έριξα ένα spike στα 1300 DPS ενάντια σε 5 οχτρούς χτες βράδυ, ήταν όλα τα λεφτά. Η πλάκα ήταν, ότι ήμουν σε public dungeon και ένας SC πλησίαζε το boss + adds που είχα επάνω μου και τα σκότωσα πριν φτάσει. (πολεμούσε κάτι mobs στην είσοδο). Με φτάνει και μου λέει "you are templar? yes?" "yes" του απαντώ εγώ. "how the f*** you killed them? damn OP vampire" Άντε εξίγα του, ότι δεν έχω πόντους στα passives του Vampire ακόμα, και έχω μόνο το 1 skill που δεν το χρησιμοποιήσα. (αντίθετα έχω 75% λιγότερο hp regen και 50% αδυναμία στην φωτιά). Μεχρι τις 4 το πρωι χθες τρωγαμε ξυλο με το group στο dungeon Selene's web και ολοι ημασταν rank 45-50..Δεν εβγαινε με καμια Παναγια ...Παρακαλουνται οι βετερανοι να αρχισουν να ετοιμαζονται ... Κώστα, είσαι Sorcerer με destro staff ναι? Αν δεν μπορείς να βγάλεις την Selene μονάχος σου, χρειάζεσαι respec και νέο build 1
konstantinos77 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Κώστα, είσαι Sorcerer με destro staff ναι? Αν δεν μπορείς να βγάλεις την Selene μονάχος σου, χρειάζεσαι respec και νέο build Οχι ρε man δεν ειναι ετσι ,αυτο ελειπε ... Αλλαξα 5 builds,ξοδεψα καμια 10αρια potions αλλα ο Healer δεν εκανε καλη δουλεια ..Το boss οταν το ανελαβα εγω το ειχα και μονος μου αλλα τα Mobs γυρω γυρω δε τα βγαζεις χωρις βοηθεια ,αλλιως δεν θα ηταν και dungeon εδω που τα λεμε ...Εγω τον εχω φτιαξει καθαρα dps με magicka μεχρι στιγμης 31 ,αρα tank δεν μπορω να γινω αφου δεν εχω δωσει πολυ στο health και ειδικα με light armor παρολο που της βαζω παντα skill αλλα πιο πολυ destruction δινει .Χρησιμοποιησα και thundering presence αλλα ουτε ...
gildo Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Το βράδυ εκτός απροόπτου πάμε selens web.θα περάσουμε φινα με τις φαπες μας και τα ωραια μας.Τωρα ο deix και ο Apoll ,εχουν αρχίσει να γίνονται ραμολιμεντα απο οτι ειδα στα screenshots.Μεχρι και απο τον ευτραφή γίγαντα της φωτο φάγανε φαπες.
konstantinos77 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Τωρα τελειωσα ολα τα quests στην Repaιrs και περιεργως δεν μου εχει βγαλει quest για να παω σε επομενη περιοχη οπως γινονταν και τις αλλες φορες...
michsof Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Τωρα τελειωσα ολα τα quests στην Repaιrs και περιεργως δεν μου εχει βγαλει quest για να παω σε επομενη περιοχη οπως γινονταν και τις αλλες φορες... Δεν έχει άλλες περιοχές να πας ακόμη. Σειρά έχει το Coldharbour. Νομίζω σου δίνουν κάπου guest για να πας. 1
Apoll Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Ναι. Σου έρχετε courier όταν πας level 46-47 νομίζω. Διαφορετικά, ρίξε ένα ταξίδι στο κάστρο του Skywatch και προσπάθησε να μιλήσεις στο Razum-dar. ------------------------------- 1
konstantinos77 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Tι εννοεις δεν εχει αλλες περιοχες? Ενα σωρο εχει στον χαρτη ...Τωρα αυτο το quest που λες που στο δινουν ?πφφφφ... Ναι. Σου έρχετε courier όταν πας level 46-47 νομίζω. Διαφορετικά, ρίξε ένα ταξίδι στο κάστρο του Skywatch και προσπάθησε να μιλήσεις στο Razum-dar. ------------------------------- ΑΑΑΑΑΑΑ ναι ρε μου εχει ερθει αυτο το quest σοφε αρχοντα αλλα το εχει στο main quest για αυτο δεν το επιασα ακομα ...
Apoll Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Το βράδυ εκτός απροόπτου πάμε selens web.θα περάσουμε φινα με τις φαπες μας και τα ωραια μας.Τωρα ο deix και ο Apoll ,εχουν αρχίσει να γίνονται ραμολιμεντα απο οτι ειδα στα screenshots.Μεχρι και απο τον ευτραφή γίγαντα της φωτο φάγανε φαπες. Απλά LOL. Να σε δω εσένα να κάνεις 45 χιλιάδες damage που θέλει ο γίγαντας, και άλλα 7500 που θέλει ο άλλος ο μλκς. (δες επάνω αριστερά το counter). Αλλά God mode class δεν παίζεις; Ο Κώστας μόνο θα τον ξεπετάξει σε 50 δευτερόλεπτα. 1
konstantinos77 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Πωπω ρε απεξω τα θυμασαι ...Α εσενα σε χρειαζομαι στο dungeon για να θυμασαι πως θα βγουμε ,το damage θα το κανω εγω με τον gildo.. 2
Apoll Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Φυσικά και θα έρθω. Με την επική V5 μαγκούρα να κάνω healing απ' ό,τι βλέπω. Κώστα. Κόβω να μην έχεις AC glyph. Διαφορετικά ο SC με Destro και light, κάνει και tanking. (χαχαχαχαχα). Εξαρτάται πόσο γρήγορα θες να ανέβεις level, αγόρασε φτηνά ένα level 46-50 μωβ δαχτυλίδι ή κολιέ (Που να μην έχει κλειδαριά). Στείλε μου μία Rekuta rune και θα δεις πως θα αποκτήσεις θωράκιση. Εδώ εγώ με βαριά πανοπλία, και σκέφτομαι να το κάνω επίσης. Εξ ού και αγόρασα ένα ωραίο VR8 μωβ δαχτυλίδι για 500 χρυσά, θα του ρίξω και ένα 1100 armour glyph, και θα τρέχω με κάπου 3000 AC. Ως αντιστάθμισμα θα χάσω κάπου 10 Magicka Regen, ήτοι 300 ΜΑ το λεπτό. Σιγά τα αβγά. Και 1 heal να γλυτώσω τα έβγαλε τα λεφτά του.
konstantinos77 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Eνταξει δεν εχω κατσει ακομα να πειραματιστω με τα glyphs ,ακομα δεν εχω 50αρισει καλα καλα .Μην βλεπεις εσυ ..
Giorgos09 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Αγοραζω μωβ συνταγη. Πουλαω φαγητο εως Rank5.
Apoll Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Gildo, τελείωσες με το Caldwell's Silver? Ή να φτιάξω έναν alt και να σε περιμένω στην Glenumbra; Το content δεν βγαίνει solo, και η ιδέα μου είναι να ξεπετάξουμε μάζι Dungeons, World Bosses, Dark Anchors, Skyshard & Main line quests μέχρι την τελευταία περιοχή. (V10)
gildo Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Εχω να κανω αρκετά ακομα μεχρι να το τελειώσω.Δεν ξέρω ποτέ θα βρω ευκαιρία γιατι τρέχω με τη δουλεια και δεν εχω προχωρήσει το game εδώ και 2 μέρες.
konstantinos77 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Eνα συγχαρητηρια εδω δεν διαβασα απο κανενα ... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα